Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ...



Εμφανίστηκε στην πιάτσα η πρώτη προεκλογική κάρτα της εν διαστάσει κ. Μαγκριώτη η οποία  ξεκίνησε την "εκστρατεία" της ενω οι υπολοιποι συνυποψήφιοι ακόμη ψάχνονται και αναρωτιούνται μήπως πίαστηκαν "Κώστσοι" από τον Ζιγδαντώνη.

Ο άνθρωπος που εξαπάτησε τους Νεοδημοκράτες τον Νοέμβριο του 2009 υποσχόμενος ότι έρχεται στην ηγεσία του κόμματος "για να γκρεμίσει τα τζάκια"  αποδείχθηκε θεραπενίδα τους ...

Φυσικά για την κυρία ο Ζιγδαντώνης πήρε και την έγκριση του Θείου Αχιλλέα !

Νεοδημοκράτες , πελάαααααααατες μου , περαστικά σας

12 σχόλια:

  1. ειναι η κοπελα που εμφανιζοταν στο πρωινο του μεγκα με τον ουγγαρεζο;;;πολυ ομορφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί πρώην; Εσεις έχετε δει διαζύγιο; Αλλά έτσι είναι...ένας εδώ κι άλλος εκεί...ας πατάμε σε δυο βάρκες,οι οποίες μετά τις εκλογές μπορεί να γίνουν και μία...κι άσε τα χοχόλια, τον πόπολο να νομίζει.Μέχρι χθες, ο μπαμπάκας εβριζε όλο το πολιτικό σύστημα, κυρίως τη ΝΔ (Φαυλόπουλος,χαμηλοταβανία,γλύφτες κ.ά) και σήμερα αυτοί θα προσκυνήσουν και θα μας ψηφίσουν. Άσε πάλι το άλλο...πως 2 (κι ο Βλάχβεης,αν και φαίνεται να είναι άλλης ποιότητας άνθρωπος) από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του νομού Σερρών θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα μου;εγώ μικρομεσαίος είμαι,αγροτάκος που ο κ. μπαμπάς με εβριζε όταν διεκδικούσα το δικιο μου στους δρόμους. Θα κόψει από τα πλούτη της και θα μας δώσει;Αυτή δεν είναι μόνο τπυ πάρε;
    Άντε, βρε ουστ.Πάντα έτσι ήταν αυτό το κόμμα.Οι μουσαφίρηδες έδιωχναν τους νυκοκοιρέους. Βαρεθήκαμε!Τελευταία ευκαρία, η ανακοίνωση των ονομάτων...βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε! Σεβαστείτε την ιστορία της παράταξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ Ν.Δ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ,Η Ν.Δ ΕΧΑΣΕ ΔΗΜΟΥΣ,ΕΧΑΣΕ ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΑ,ΕΧΑΣΕ,ΕΧΑΣΕ,ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Δ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ.
    Υ.Γ.ΤΡΑΓΩΔΙΑ Η ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΛΑΧΒΕΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ DOCTORA.ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΞΕΦΤΥΛΕΣ,ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η επιτυχια εδω ειναι το οτι στη φωτογραφια η παγοκολωνα χαμογελα.Εξαιρετικα σπανιο νσταντανε της κρυομπλαστρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλει η Νέα Δημοκρατία των Σερρών να βγάλει τέσσερεις έδρες, θα πρέπει 1)Να μην ασχοληθεί κανείς με τις υποψηφιότητες "τύπου Σωλήνα" ΒΛΑΧΜΠΕΗΣ-ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,που δημιουργούν ταξικό Ιμπεριαλισμό,ούτε με υποψηφιότητες "τύπου Γκαζοζέν" ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ-ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ,γιατί δημιουργούν κλίμα οπισθοδρομικής Κομπανίας ,αυτό που όλοι ονομάζουμε ΣΥΣΤΗΜΑ !!! 2)Μαύρισμα και απαξίωση στους δύο εν ενεργεία ΒΟΛΕΥΤΕΣ μας ,γιατί συνεχίζουν ακόμη και τώρα να υποτιμούν τη νοημοσύνη του Σερραϊκού λαού! 3)Απ'τους υπόλοιπους υποψήφιους ,αυτοί που ο σερραϊκός λαός πρέπει να στείλει στη βουλή σκεπτόμενος πολιτικά-λογικά και πρακτικά είναι:ΜΗΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ,ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ . 'Ολοι αυτοί έχουν αποδείξει διαχρονικά: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ-ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ και μπορούν ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ!!! Αυτά μας φτάνουν και μας αρκούν!!! Σας τα γράφει ένας "Νεροκουβαλητής-Αγωνιστής" απ'το 1976, που αγαπάει την Πατρίδα του , σέβεται τους Γονείς του ,δακρύζει για τη Σημαία του και είναι οπαδός του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ,χωρίς να έχει "ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ κανέναν Αγώνα του και Προσφορά του στη Φιλελεύθερη Παράταξη.
    Jack Lord...Θα επανέρθω σύντομα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΜΠΑΝΤΗ ΞΕΚΙΝΑ, ΟΡΜΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΣΥ.... ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ΙΑΚΧΕ το σχολιό μου δεν "εγκρίθηκε" απ'το δημοκρατικό σου υποσυνήδητο; Μήπως θες να με γνωρίσεις... διαφορετικά;Δεν είμαι συνηθισμένος , ούτε προβλέψιμος , ούτε αναλώσιμος!!! Για σας , τους Σερραίους θα είμαι ο Jack Lord...!Παίξε το σχόλιό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ...

      Διαγραφή
  8. προς τον 6:23
    Εχεις δει εσυ γάμο και ζητας το διαζύγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΟΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
    ΜΟΝΟ ΚΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ποτανίδιο" Ιακχε*

    αντυ γουορχολ
    "περι δημοσιότητας"


    "πίπες" κατα το "φτεεεέραάα"
    δηλ εκλογές

    ΝΤΟΝΤ δηλ dont δηλ μη
    ΠΑΡΑΛΙΚΗC Δ

    ΥΓ Καθε σχόλιο μου ,θαναι ενυπόγραφο
    στο ημερολόγιο σου,
    αν το θές(επιτρέπεις)
    *να βαλω " " στο ΙΑΚΧΕ :)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΜΟΡΦΙΑ!ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΒΛΕΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ Ε?ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΩ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΗΔΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΠΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΚΡΗ.ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ.ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ-ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΟΝΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ,ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΞΕΡΕΙΣ-ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΔΡΟΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ?ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΡΗΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ?ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ.ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ.ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ.Η ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30% ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ 40% ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ(ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ)ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΤΟΤΕ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
    Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ