Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ , ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ...


 Ψυχρολουσία περίμενε τον Τασον Καρυπίδη, όταν επισκέφθηκε το  ΚΑΠΗ Μητρουσίου στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδιών.

Αφού εισέπραξε την έντονη δυσφορία και την αποστροφή των παρευρισκομένων προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την εκωφαντική κωλοτούμπα του υπέρ του Μνημονίου προκειμένου  να μην χάσει "το βυζί" του απο-κόμματος του Ζιδγαντώνη ( και αντε μετά τι δουλειά νμα κάνουμε ...), όμως τον διέκοψε ένας από τους θαμώνες , ο οποίος με δυο κουβέντες περιέγραψε γλαφυρά το δράμα των αυθεντικών και υγειώς σκεπτόμενων Νεοδημοκρατών ...

"Τάσο , του λέει, μην το πας παρακάτω ... εμάς δεν μας πείραξε που μας κατασπαράξατε το κοπάδι, μας πείραξε που μας γαμήσατε και τον τσομπάνη ..."

 Δηλαδή του είπε ευθέως ότι δεν μας πείραξε η φοροεισπρακτική λαίλαπα που έπερχεται με την υπερψήφιση και υπογραφή του εφαρμοστικού του Μνημονίου 2 νόμου, δεν μας πείραξε η παράνομη και άδικη οικονομική μας εξαθλίωση αλλά το ότι θίξατε με τις ανήθικες κωλοτούμπες σας, την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας ως οπαδών του κόμματος, οπότε ο βολευτής αφου ξεροκάταπιε, "την έκανε" με την ουρά κάτω απ' τα σκελια, από το ΚΑΠΗ Μητρουσίου

3 σχόλια:

  1. Η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Σερρών, θα έχει περίπου 50.000 ψηφοφόρους, με την αναγωγή της δισταυρίας στο 75%, συνολικά - συγκεντρωτικά όλοι οι υποψήφιοι μαζί θα λάβουν κοντά στις 90.000 σταυρούς. Αν εξαιρέσεις τις αδύναμες υποψηφιότητες Μήκα, Πάνου, Πανταζή της τάξεως μεγέθους έως 4.000 υπολείπονται κοντά στις 78.000 για τους υπόλοιπους υποψήφιους (6). Αν αποφασίσουν για να σωθούν να συνεργαστούν Καριπίδης, Λεονταρίδης δηλαδή την δισταυρία, τότε έχουν κλείσει οι εκλόγιμες θέσεις που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Σερρών.
    ίσως ορισμένοι να διαφωνήσουν αλλά δεν πρόκεται να λάβει πάνω απο 30%. Όλα όμως δείχνουν ότι η Πολιτική Άνοιξη έχει επιλέξει να εκλεγούν ο Βλάχβεης και η Αραμπατζή. Αφήνουν την πόλη των Σερρών κυριολεκτικά ορφανή μετά την απουσία της Κόλλια, Χρυσάφη, Μηλλίδη, Αχ. Καραμανλή για να έχει μέλλον η υποψηφιότητα της και οι καθαροί Σαμαρικοί - Πολιτική Άνοιξη στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Βλάχβεη. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι ο Μπασδάνης, έχει μια υποδομή αξιόλογη και θα παίξει το φυλετικό παιχνίδι για να σταθεί, αλλά η αντιπαράθεση του με Καρδάκο, Πάνου Μιχάλη θα τον βλάψει σοβαρά. Συμπέρασμα, Αναστάσιε και Θεόφιλε έχετε το καρπούζι και το πεπόνι. 75.000 έως 80.000 σταυρούς σε δισταυρία για 6 υποψηφίους δηλαδή με 12.000 και λίγο παραπάνω κάποιος εκλέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Σταγωνίδια τού καραμανλισμού καί τού πολωνοπαπανδρεϊσμού! ήρθε η ώρα σας..ξοφλήσατε, όπως καί ο νομός σας πού τόν καυαστέψατε πατόκορφα!!!. Λοιπόν, τσιγλανίσκοι γκεμπελίσκοι,βουλγαρολαδάδες, βουλγαγογραμένοι,δοσίλογοι, παοζήδες καί λοιπά τυχοδιωκτικά αρπακτικά χουντοβασιλοχριαστιανικά όντα τελειώσατε πολιτικά. Εκτός καί έάν είναι σταγονίδιά σας η προδοσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτίθεσαι ίακχε,ξέρεις πολύ καλά οτι ο ΤΆΣΟΝ δεν πήγε στο Μητρούσι και δεν είναι αληθές το περιστατικό.είπαμε λέγε αλήθειες, οπως κάνεις τον τελευταίο καιρό, και μην αρχίζεις πάλι την λάσπη.στο λέω γιατι στο Μητρούσι μένω και ξέρω οτι ακόμη δεν πέρασε απο το χωριό,αν ήταν θα το μάθαινα.αντίθετα πέρασε η ξυνή μετα του του πατρός και το τί άκουσε δεν υπάρχει, αλλα αυτά δεν τα δείχνει ο Σαλιάρης εκβιαστής. ο ΜΗΤΡΟΥΣΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ