Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΔΛΤΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ

        ΜΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΙΔΙΑ ... Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ




ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Το στυλάκι του ανέξοδου λαικού ήρωα δεν περνάει πλέον. Ο κόσμος κατάλαβε τις παπαρολογίες του και πόσο κότα είναι με την κωλοτούμπα του μνημονίου. Τζάμπα μάγκας με ολη την σημασία της λέξης. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Ηρθε η ώρα να αποχαιρετίσει την πολιτική αυτός ο ογκόλιθος της βουλής. 16 χρόνια πλήρους απραξίας νομίζω πως πρέπει να τον στείλουμε σπίτι του χωρίς τύψεις καθώς εχει να φάνε και τα εγγόνια του. ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΛΑΧΒΕΗΣ Από το πουθενά υποψήφιος βουλευτής. Γεγονός που αποδεικνύει ότι τα κόμματα όχι μόνον δεν άλλαξαν αλλά συνεχίζουν τις τακτικές της αναξιοκρατίας. Εχεις φράγκα και γνωριμίες, είσαι και υποψήφιος. Δεν μπορεί να σταυρώσει λέξη αν δεν είναι γραμμένη. ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Σαν τον Βλαχβεη. Από το πουθενά και αυτή υποψήφια. Ξένο σώμα ουσιαστικά μέσα στην ΝΔ. Άπειρες αντιπάθειες λόγω του υβριστή πατέρας της αλλά και των τακτικών που η ίδια εφαρμόζει εδώ και χρόνια από το κανάλι της. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ Παιδί του κομματικού σωλήνα με ήρεμο όμως προφίλ και ξύλινο πολιτικό λόγο. Πρόβλημα η χαμηλή αναγνωρισιμότητα αλλά και ότι δείχνει έτοιμος να σκύψει το κεφάλι σε ότι πει το κόμμα. ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Χρόνια προσπαθεί να γίνει βουλευτής περνώντας και από την πολιτική άνοιξη. Κοντεύει να γίνει ο Γκότσης της πολιτικής. Λανσάρει ότι τον στηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς. Κάτι βέβαια που ούτε ο ίδιος πιστεύει αλλά τον ευνοούν οι συνθήκες ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ. Ο γνωστός Τσιπλάκης που εύκολα μπαίνει αλλά και εύκολα βγαίνει από την βουλή. Ακατάσχετη φλυαρία χωρίς ουσία. Τελευταία το έπαιξε και συγκρουσιακός με διάφορες πρακτικές του κόμματος. Τον ευνοούν και αυτόν Δεν ξέρω αν του βγει σε καλό ή κακό. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΚΑ. Η πιο αξιόλογη γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο. Με λόγο και εμπειρία στα κοινά. Η δημαρχιακή της θητεία δημιούργησε συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες. Μεγάλο μειονέκτημα το θολό ιδεολογικό της υπόβαθρο ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ Η πλέον αδύναμη υποψηφιότητα. Κάτι προσπαθεί να πει όταν μιλάει αλλά μάλλον τα μπερδεύει περισσότερο. Διακοσμητική η θέση στην λίστα λόγω ποσόστωσης Εν κατακλείδι. Πάνου – Μάμαλης- Αραμπατζή Θα παλέψουν για τις θέσης 7-8-9 Στις θέσεις 5-6 βλέπω Μήκα – Λεονταρίδη Οι υπόλοιπες 4 θέσεις ,( Καρυπίδης-Τσιπλάκης- Πανταζής- Βλάχβεης) βλέπω να γίνετε μάχη με απρόβλεπτους παράγοντες τους Τσιπλάκη και Πανταζή που είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Για τον Καρυπίδη θα παίξει ρόλο αν οι πόντιοι μασήσουν για μια ακόμη φορά τις μπουρδολογίες του

Απ το χρήστη 
Ανώνυμος στις ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ" ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ... την 17/4/2012

21 σχόλια:

  1. Την αδυναμία της ελληνικής πολιτικής τάξης να απαρνηθεί το όποιο προνόμιο στο όνομα του γενικού καλού, να κοιτάξει μπροστά και να λάβει- προ τριετίας- αποφάσεις που θα μπορούσαν να σώσουν την χώρα από το βάραθρο, στηλιτεύει στο βιβλίο του με τίτλο «Πικρό ούζο- Η πραγματική ιστορία της ελληνικής τραγωδίας», ο ιταλός δημοσιογράφος Πατρίτσιο Νισίριο, τονίζοντας ότι 30 χρόνια διαφθοράς και πελατειακής λογικής, οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή.

    «Πως φθάσαμε ως εδώ; Θα μπορούσε να αποφευχθεί; Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτή την καταστροφή;» είναι τα ερωτήματα που τίθενται στο βιβλίο, το οποίο το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa χαρακτηρίζει ένα «ταξίδι» στους οικονομικούς δείκτες, τις παγίδες των κρατικών προϋπολογισμών και τις βαρύτατες απαιτήσεις της διεθνούς κοινότητας.

    «Αν τα μέτρα που υιοθετήθηκαν από την Ελλάδα και επιβλήθηκαν από την Ευρώπη, είχαν ληφθεί μόλις πριν από τρία χρόνια δεν θα φθάναμε σε όλο αυτό» διαβεβαιώνει ο δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι το «ελληνικό τσουνάμι» είναι προϊόν μιας 30ετίας πελατειακής λογικής, διαφθοράς και «μαγειρεμένων» στοιχείων. Μεγάλη έμφαση δίνει ο συγγραφέας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που κατά την γνώμη του ήταν το γεγονός που έφερε την Ελλάδα ένα βήμα πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού.

    «Όταν έσβησαν τα φώτα της τελετής λήξης, η πραγματικότητα άρχισε να παίρνει μορφή, ακυρώνοντας το όνειρο: αυτές οι 16 ημέρες μεγάλων αθλητικών δρώμενων, αντιπροσώπευαν επίσης μια οικονομική άβυσσο και θα μετατρέπονταν σε μια ατελείωτη σειρά χαμένων ευκαιριών» γράφει ο Νισίριο, επισημαίνοντας:

    «Η ελληνική κρίση δεν είναι μόνο καρπός του εγωισμού της διοικούσας τάξης. Είναι επίσης κόρη λογιστικών παιγνίων που έσπρωξαν την Ελλάδα στο ένα βήμα πριν από την κατάρρευση». Και έπειτα υπάρχουν οι ευρωπαίοι εταίροι που «δίνουν μαθήματα στην Αθήνα, αλλά συνεχίζουν να φροντίζουν με τρόπο συχνά προκλητικό, τα δικά τους συμφέροντα» αναφέρεται στο βιβλίο.

    «Και τώρα τι θα συμβεί; Οι πρόωρες εκλογές της 6ης Μαΐου είναι ακόμη άγνωστο πεδίο και ίσως θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα ούζο, το παραδοσιακό αλκοολούχο ποτό…για να χωνέψει κανείς το τελευταίο πιάτο» συμπεραίνει ο δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΙΑΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Ν ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΒΛΑΧΜΠΕΗ, ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o panozaxos stin thesaloniki me tin noudou ora gia xrysi avgi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αερα οι δυο βουλετες θα τους παρουν και τα σωβρακα.πιο γελοιο ψηφοδελτιο δεν υπηρξε ποτε στις σερρες.το γελιο εχει που βγαινουν κατι αποτυχημενοι και κανουν δηλωσεις κατα των παλιων με ενα 20αρικο.σας πηρανε χαμπαρι και οι κοτες ρε χαιβανια.ακους κεντζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε με το καλό να απαντήσουμε εμείς οι Καραμανλικοί...
    ποιος ήταν πνευματικό παιδί του Αβέρων το 1980
    ποιος ήταν προστατευόμενο παιδί του Μητσοτάκη. δηλαδή πως έγινε Υπουργός Εξωτερικών
    ποιος έριξε τη ΝΔ
    ποιος έγινε Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης
    Ποιος ψήφισε Στεφανόπουλο για Πρόεδρο της ΔΗμοκρατίας
    Ποιος κράτησε ζωντανό το ΠΑΣΟΚ
    Ποιος διέσπασε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας σε 3 κομμάτια.
    Ποιος έβαλε 4 φιλικά προσκείμενους της Πολιτικής Άνοιξης στο ψηφοδέλτιο των Σερρών
    Ποιος ξεφτίλισε τον εκλεγμένο ΠΡΌΕΔΡΟ της ΝΟΔΕ ΝΔ Σερρών πείθοντας τον να παραιτηθεί προκειμένου να είναι υποψήφιος, ώστε ο κολλητός να γίνει Πρόεδρος.
    Ποιος επανέφερε Σιμπιλίδη, Μπασιάκο, Δούκα, Τσιτουρίδη
    και γιατί ο Αχ. Καραμανλής δεν εμφανίζεται καθόλου στις Σέρρες, και όλοι οι Καραμανλικοί την έχουν κάνει σε άλλες επιλογές.
    το θέμα είναι ένα: Κάτω απο 25% να τεθεί θέμα ηγεσίας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός στις 7/5/2012 ? Ο Αντώνης Σαμαράς !

      Διαγραφή
  7. Το ψηφοδέλτιο η αλήθεια είναι δεν με ενθουσίασε , πρέπει όμως να παραδεχθούμε την προσπάθεια που έγινε για μεγάλη ανανέωση . Από το ψηφοδέλτιο του 2009 βρίσκονται μόνο 3 , Καρυπίδης Λεονταρίδης Τσιπλάκης , και έχουμε 6 νέους υποψηφίους , έχουμε δηλαδή 66% ανανέωση . Υπάρχουν και αδύναμες υποψηφιότητες ( λογικό όταν έχουμε τέτοιας έκτασης ανανέωση ) , όπως και υπάρχουν υποψηφιότητες που δημιουργούν ορισμένα προβλήματα. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολία για να μην στηριχθεί η παράταξη . Μπορούμε να στηρίξουμε τους υποψηφίους που κατά την κρίση του καθενός είναι ικανοί να μας εκπροσωπήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ?
      ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ? ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ?
      ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ? ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ?
      ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ? ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ?
      ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ?
      ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ?
      ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ?
      ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ?

      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...............

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !

      Διαγραφή
  8. με τετοιες επιλογες η χρυση αυγη θα εχει διψηφια ποσοστα στις σερρες.θπιγο τι λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σύμφωνα με το +60 έδρες οι ΝΔ θα εχει 3 βουλευτές πάλι.. Αρα
    1 ΚΑΡΥ
    2 ΛΕΟ
    3 Τσιπλάκης - Αραμπατζή - Βλάχβεης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το σχολιο σου 7:49 δειχνεις οτι θελεις το καλο της νεας δημοκρατιας. Νηφαλιες φωνες σαν την δικη σου ειναι απαραιτητες εδω μεσα. Συνεχισε να γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλή η θεώρηση της ανάρτησης. Ας προσπαθήσω την δική μου.

    ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ-ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ: Τέρμα η πολιτική και για τους δύο. Δεν συνέδεσαν το όνομά τους με τίποτα. Τόσα χρόνια φρου-φρου και αρώματα αλλά από έργα ΤΙΠΟΤΑ.

    ΒΛΑΧΒΕΗΣ: Δεν τον ξέρω δεν τον είδα δεν τον άκουσα. Χαμένος στα γρανάζια του γραφείου του όπου τα στελέχη είναι πολύ γνωστά αλλά ο ίδιος άγνωστος παντελώς.

    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: Κουμπάρα του Άκη. Σύζυγος Μαγκριώτη. Το κανάλι της βρίζει τόσα χρόνια την ΝΔ. Γιατί να ψηφιστεί;

    ΜΑΜΑΛΗΣ: Ευτυχώς παρακολουθώ τον ιακχο και ξέρω ποιος είναι. Παντελώς άγνωστος

    ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Επιχειρηματίας που χρόνια προσπαθεί να μπει στην Βουλή.

    ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ: Τακτοποίησε την γυναίκα του αλλά παραμένει σοβαρή υποψηφιότητα που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

    ΜΗΚΑ: Η καλύτερη γυναικεία υποψηφιότητα χωρίς να έχει φανερά αρνητικά σημάδια. Δεν έχει συνδέσει το όνομά της με σκάνδαλα στην θητεία της στον Δήμο αλλά έχει πρόβλημα στις περιοχές εκτός Νιγρίτας.

    ΠΑΝΟΥ: Εκτός από τον χώρο των καθηγητών, δεν την ξέρει κανένας. Οι 500 σταυροί θα είναι επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η τοποθετησή σου φίλε, αλλά αυτή η κριτίκη που γίνεται σε βάρος των υποψηφιων βουλευτων της ΝΔ μόνο κακό κάνει στην παράταξη.. Για το ΠασοΚ γιατί δεν γίνεται καμμία κριτική??Μήπως είναι στημένο όλο αυτό? Συσπείρωση υποτίθεται πρέπει να γίνει και εσείς το μόνο που κάνεται είναι να δημιουργείτε πόλεμο επιτελείων...

      Διαγραφή
    2. Τα παραδοσιακά επιτελεία καθώς και τα νεοσύστατα δημοσιογραφικά επιτελεία βλάπτουν τον χώρο της ΝΔ.

      Οι υγιείς δυνάμεις της ΝΔ πρέπει να παραμείνουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο και να επιλέξουν έμπειρα και καθαρά άτομα απομακρύνοντας τους ανεπάγγελτους. Από τους 9 του ψηφοδελτίου, τα δήθεν πρωτοκλασάτα ονόματα ΚΑΡΥ-ΛΕΟ-ΑΡΑΜΠ είναι αποστήματα του πολιτικού συστήματος που δημιουργούν πρόβλημα στην παράταξη. Όσο αφορά τους υπόλοιπους είναι σημαντικό να επιλεγούν άτομα που να έχουν δείξει σημαντικά στοιχεία στον εργασιακό τους χώρο(ΒΛΑΧ-ΠΑΝΤ). Δυστυχώς παράκεντρα απομάκρυναν ονόματα όπως ΣΤΑΓ-ΣΠΥΡΟ.

      Η ψήφος δεν θα είναι ούτε διαμαρτυρίας ούτε αντίδρασης. Θα πρέπει να είναι συνειδητή και στοχευμένη.

      Όσο για το ΠΑΣΟΚ: Ώδινεν όρος και έτεκεν μυ
      Τί να πούμε για ένα κίνημα που δεν μπορεί να βρει υποψήφιους?
      Τί να πούμε για το μνημόνιο και το "λεφτά υπάρχουν"? Ο ίδιος ο ΜΠΕΝΥ είπε ότι ήταν μέγα λάθος χωρίς να ζητήσει συγνώμη από τις επόμενες γενιές.
      Τί να πούμε για Τσοχατζόπουλο και το υπόλοιπο ΚΥΣΕΑ όταν οι πλάκες χρυσού τα μαρτυράνε όλα?
      Τί να πούμε για ένα δήθεν κίνημα του οποίου ο αρχηγός πέταξε λευκή πετσέτα για να πάρει τα λεφτά του στοιχήματος?

      Διαγραφή
  12. Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο για να πάρει 3η έδρα η Νέα Δημοκρατία και αυτή με αμυδρές πιθανότητες θα πρέπει να λάβει αρκετά πάνω απο 28,5% που είναι η βάση των 2 εδρών.
    ας ξαναδιαβάσουν τον εκλογικό νόμο και την κατανομή και θα διαπιστώσουν τα αυτονόητα, το bonus (50 έδρες) έχει να κάνει κύρια με 3 εδρικές ή 4εδρικές εκλογικές περιφέρεια.
    Σύμφωνα πάντα με τα δημοσκοπικά ευρήματα έως σήμερα.
    ΝΔ 2, Ανεξάρτητοι Έλληνες 1, ΠΑΣΟΚ 1, ΚΚΕ 1, ΣΥΡΙΖΑ 1, Χρυσή Αυγή 1 (θα εξαρτηθεί με τα υπόλοιπα της Α' και Β' Θεσσαλονίκης) ή στη Δημοκρατική Αριστερά
    Τώρα ορισμένοι θα προβληματιστούν και κάθε πικραμένος ή του καμένου μπορεί να γελάσουν ή να σκάσουν στα γέλια απο το καλό ή το κακό τους, αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα περάσουν το ΠΑΣΟΚ στο Νομό και σας μιλά κάποιος που έχει δει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σερρών.
    Τώρα για τους Νεοδημοκράτες να σκεφθούν αν οι Καμένοι και οι Χρυσαυγίτες πάνε τόσο καλά μήπως λέγοντας και υποστηρίζοντας ότι θα λάβουν 4 έδρες εκτεθούν σοβαρά.
    Ας μελετήσουν τα αποτελέσματα του 2009 για τη Β' Θεσσαλονίκη (7εδρική εκλογική περιφέρεια - όπως και ο Νομός Σερρών): 2 ΠΑΣΟΚ, 2 ΝΔ, 1 ΚΚΕ, 1 ΛΑΟΣ, 1 ΣΥΡΙΖΑ για να δουν καλύτερα αυτό που έρχεται.
    Χωρίς παρεξήγηση, ειναι κοινή διαπίστωση όλων ότι κανένας δεν δίνει αγώνα ούτε για το ΠΑΣΟΚ, ούτε για τη ΝΔ εκτός απο τους ελάχιστους που αποτελούν το περιβάλλον των πολιτικών γραφείων ορισμένων υποψηφίων.
    Αυτά και άλλα στη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟ +60 ΡΕ?
    +50 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    ΓΥΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τρόπος που μιλάς προδίδει και το επιπεδό σου...

      Διαγραφή
  14. Έτσι που βλέπω το ψηφοδέλτιο θα ψάχνω για οδοντογιατρό στις 7/5 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΩΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ , ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ κ. ΜΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ