Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ



ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ...


Με το τελευταίο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο έκλεισε την θλιβερή δεύτερη τετραετία του ως Δήμαρχος ο Γιάννης Βλαχος.

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης "Προσληψη προσωπικού για δύο μήνες στο τομέα της καθαριότητας"

Ως γνωστόν από την 01.01.2011 με την εφαρμογή του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" οι συμβάεις αυτές απαγορεύονται ρητώς και δια ροπάλου. Η κυβέρνηση όμως έδωσε παράαση μέχρι την 31.3.2011 να εργαζονται στους Δήμους όσοι έχουν προσληφθεί εντός του 2010.

Ο Γιάννης Βλάχος λοιπόν κατ' εντολή του Αγγελίδη, μεσω του Σωτηριάδη στγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την πρόσληψη 10 διμηνιτών , οι οποίοι φυσικά θα προσληφθούν από τον Πέτρο Αγγελίδη και προορίζονται από δημότες του πρώην Δήμου Σκουτάρεως.

Μπροστα στο ρεζιλίκι ο συνδυασμός του Γιάννη Βλάχου , απείχε της συνεδρίασης προκειμένου να μην περάσει το θέμα. Έλα όμως που οι Δάγκος, Σιμήτας, Πεχλιβανίδης παραβρέθηκαν ώστε να υπάρχει απαρτία και ψήφισαν υπέρ των προσλήψεων , ως ορτινάντζες του Αγγελίδη.

9 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Ίακχε.
    Όπως είναι γνωστό, οι Δήμοι που προσαρτώνται στον Δήμο Σερρών, για την αποκομιδή των σκουπιδιών χρησιμοποιούσαν εργολάβους καθαριότητας των οποίων η σύμβαση λήγει στις 31/12/2010. Θα υπήρχε πρόβλημα λοιπόν στην αποκομιδή των σκουπιδιών από την 1/1/2011 σε αυτούς τους Δήμους. Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν απέναντι στους καινούριους συνδημότες, αποφασίστηκε η ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας με προσωπικό δίμηνης απασχόλησης μέχρι που η καινούρια Δημοτική Αρχή την νέα χρονιά αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
    Δεν είναι συνεπώς καμμιά βοήθεια προς τον Αγγελίδη όπως γράφεις, αλλά προσπάθεια επίλυσης ενός προβλήματος που θα ήταν εις βάρος των νέων συνδημοτών μας. Εξάλλου, αν δεν γίνει η αποκομιδή των σκουπιδιών απο την νέα χρονιά στους καταργηθέντες Δήμους, δεν θα τα μοιρίζει ο Αγγελίδης αλλά οι νέοι συνδημότες μας. Μην ξεχνάμε δε, ότι αρκετοί απο τους απέχοντες Δημοτικούς Συμβούλους, πριν απο λίγο καιρό, ζητούσαν την ψήφο αυτών των συνδημοτών μας και υπόσχονταν κάθε βοήθεια προς αυτούς. Ετσι λοιπόν τιμούν αυτούς που τους ψήφισαν από τους Δήμους αυτούς;Καταδικάζοντάς τους στην βρώμα επειδή βγήκε ο Αγγελίδης;
    Δάγκος Γεώργιος
    Μέχρι 31/12/2010 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναντώ τους ΄έμπλουτισμένους΄κυκλικούς κόμβους του Γιάννη Βλάχου, που έδωσαν ανάσες στα κυκλοφοριακά αδιέξοδα της πόλης...
    Την πεζοδρόμηση της Π.Κωστοπούλου...
    Την αναβάθμιση της Γ.Παπανδρέου...
    Την εν εξελίξει διαδικασία κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων...
    Τις θετικώτατες αναφορές σε εφημερίδες του ΄άστεως΄,για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλεως των Σερρών καθώς και των εκδηλώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού σε αυτοκινητοδρόμιο και μη...

    Αναρωτιέμαι ΙΑΚΧΕ εάν αυτά αποτελούν θλιβερά χαρακτηριστικά μιας Δημαρχιακής θητείας...
    iathitis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν σε ειδα να κανεισ κανενα σχολιο για τους 7 αντιδημαρχουσ του αγγελιδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη συζητατε παιδια ...για ολα φταιει ο Γιαννης Βλαχος ! φταιει για ολα τα έργα που εκανε ,για το αυοτκινητοδρομιο ,για τις οπτικες ινες, για τον ΧΥΤΑ, για την τηλεθερμανση ,για τις αναπλασεις σε ολες τις γειτονιες, για την αγορα και αναπαλαιωση των διατηρητεων κτιριων, για την αναπλαση του κεντρου της πολης μας,για τους κυκλικους κόμβους που εδωσαν ανασα στο κυκλοφοριακο, για τα στρατοπεδα που τα εκανε παρκα ,για την πολιτιστικη αναγεννηση που ζουμε,για...για...για..γιατι διδαξε πολιτικο λογο και ήθος, γιατι τολμησε και ηρθε σε ρηξη με τα ατομικα συμφεροντα ,γιατι δουλευει μονο για την αναπτυξη και προκοπη των Σερρών, γιατι δεν διστασε να διωξει τους τζαμπατζηδες απο τα δημοτικα καταστηματα....μα πιο πολυ φταιει γιατι εφερε 8.000.000 ευρω απο κοινοτικα κονδυλια -λογω των προσωπικων γνωριμιων και σχεσεων του-που θα αναβαθμισουν την ποιοτητα της ζωης μας και θα τονωσουν την αγορα και τους επαγγελματιες στην κριση που υπαρχει ...περισσοτερο ομως φταιει που αγωνιστηκε χρονια πολλα ,που εδωσε την ψυχη του για να μας κανει ανθρωπους ! ενα μεγαλο μπραβο στον ΔΗΜΑΡΧΟ ,στον ΑΝΘΡΩΠΟ , στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ , ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ, εσυ εισαι πολυ μεγαλη αξια για να σπαταλας τον χρονο και την ζωη σου για τους ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ, σου αξιζουν πολλα , δεν μας αξιζει να εχουμε ΑΡΧΟΝΤΕΣ , μας αξιζει να μας διοικουν ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ,ΜΙΚΡΟΝΟΟΙ ,ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ! ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ! περιμενουμε και ευχομαστε τα ΑΝΩΤΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aγαπητέ ΙΑΘΙΤΗ,

    Αυτό που προφανώς δεν πρόσεξες είναι πόσο μας στοίχησαν οι τρεις κόμβοι του Γιάννη Βλάχου … πάνω από 500.000 ευρώ, τα οποία αγγίζουν τα 170.000.000 ελληνικές δραχμούλες.

    Αυτό στην πιάτσα λέγεται αλητεία … πιστεύω να έγινα κατανοητός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ , ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ..ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ !

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ...ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ, -ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ- , ΑΝ Ο ΝΩΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ...Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ !
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΛΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑΥΤΗ Η ΣΒΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ,ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ , ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑΦΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ !
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ - ΕΣΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ (ΕΣΥ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡ ΗΛΙΑΣ)!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ,,,ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -Ντροπή σου Ιακχε , λίγος σεβασμός σε μας τους Σερραίους που χρόνια τώρα ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και Γιάννη Βλάχο ! Λίγος σεβασμός στις αρχές του τόπου μας, στους αιρετούς άρχοντες !!!
    -Κρίση αξιών, κρίση ηθών …μόνο φθόνος και μίσος …γιατί αυτοί και όχι εσύ !
    -Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και τέλος-τέλος οι ύβρεις και οι συκοφαντίες χαρακτηρίζουν αυτόν που τις γράφει , σου συστήνω να συμβιβαστείς με την μηδενικότητά σου ,γιατί όπως λέει και η θεία σου η Ελπινίκη …όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ