Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΙΑΜΑΓΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Η ΠΑΤΤΥ

 ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ 
ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
 

            

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΜΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ ΤΗΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ; 

3 σχόλια:


  1. Πες τα, γιατί βράζω. Ότι εξυπνάδα για αυτοπροβολή και για υστεροφημία θυμηθεί να κάνει κάποιος, ΕΔΩ είναι η κολυμπήθρα. 35.000 χιλιάδες νεκρούς είχε η πανδημία, υπήρξαν και μάνες και παιδιά και πατεράδες,. Ντροπή να δίνετε ονόματα και χώρους για προβολή και σχέδια κάποιων. Τιμούμε τους νεκρούς μας δεν τους κάνουμε σήριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ. Ανεχόμαστε αγόγγυστα τα πάντα. Το τίποτα οσο κι αν το ξεχειλώσεις δεν γίνεται μεγαλο. Συνεχιζει τα ατοπήματα ο Δήμαρχος που έχει σύμμαχο τον Καραμανλή. Στοχευουν στους ψηφους των αφελών ποντρίων και στην πολιτική στητιξη του Κουτμεριδη στις επομενες εκλογες γιαυτο του κανανε το κεφι. Ομως μας εξοργιζουν με τις πονηραες τους και θα το εισπραξουν στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΘΑΝΩΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΕΥΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ;

    Σιγουρα δικαιουται απονομης τιμητικών διακρισεων αναλογου βεληνεκούς αλλα οχι την ονονατοδοσία ολοκληρου Σταδίου. Αν δεν πεθαινε απο κορονοϊο θα γνωριζε αυτη την τιμη ; Πολυ αμφιβαλω ...


    Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο Γιώργος Τοπτσής, Παραολυμπιονίκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού.

    Η ανακοίνωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ αναφέρει: «Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ αποχαιρετά σήμερα ένα δικό της άνθρωπο, έναν αγαπητό συνεργάτη-προπονητή, έναν εξαιρετικό αθλητή με πολλές και σημαντικές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων και των τριών μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του μήκους (2ος το 1992, 3ος το 1988 και το 1996).

    Πηγή: https://www.voria.gr/article/pethane-apo-koronoio-o-serreos-paraolimpionikis-giorgos-toptsis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ