Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΠΕΝΘΟΥΝ

  ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ... 

ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ




8 σχόλια:

  1. Πόσους Μηχανολόγος ή ηλεκτρολόγος μηχανικούς έχει ο Δήμος Σερρών;
    Γιατί η Κυριακή Τζίνη καρατομήθηκε και πήγε στο αμαξοστάσιο;
    Έχετε εξωτερικό συνεργάτη μηχανολόγο μηχανικό;
    Τι λένε οι εκ Θεσσαλονίκης τεχνικοί ασφαλείας που χρυσοπληρώνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΡΧΗ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ... ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ;
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοφτε τις μαλακιες!!
    Χάθηκε ένα παιδί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί έχει συμβει, υπάρχουν σοβαρές ευθύνες των αρμόδιων.Χαθηκε ένα αθωο παιδί από εγκληματική ανευθυνότητα κάποιων που διαχειρίζονται τις τύχες μας.

      Διαγραφή
  4. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι απευθύνθηκε πολλές φορές στην αρμόδια υπηρεσία, ζητώντας τα έγγραφα για το χρονοδιάγραμμα και την εκτέλεση του έργου, χωρίς να υπάρχει καμία ανταπόκριση. Επισημαίνει ακόμα ότι ενώ το έργο έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο, τελικά ολοκληρώθηκε σε δυόμισι και ξεκίνησε να λειτουργεί τις 10 τελευταίες μέρες, αλλά, όπως σημειώνει, «η λέξη λειτουργεί εντός εισαγωγικών, γιατί η γεωθερμία δεν είχε τεθεί ακόμα σε λειτουργία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή του μαθητή ο διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών ανέφερε πως ο αρμόδιος μηχανικός του έργου είχε ενημερώσει πως λόγω βλάβης στο νέο σύστημα θέρμανσης το σχολείο θα έπρεπε να θερμαίνεται όπως παλιά, δηλαδή με πετρέλαιο.
    «Ηταν να έρθει το Σάββατο ο εργολάβος», είπε ο κ. Τσιότσιος, «και έπρεπε να έρθει το Σάββατο, διότι χιλιάδες φορές τους εξήγησα ότι δεν επιτρέπω να κάνουν εργασίες εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, αλλά δεν βρήκα κανένα στήριγμα σε αυτό ούτε από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ούτε από το δήμο. Ερχονταν γενικώς όποτε ήθελαν και έφευγαν όποτε ήθελαν. Ήρθαν σήμερα τελικά να κάνουν τη σχετική ρύθμιση και μας είπαν ότι από δω και πέρα δεν θα ανάβουμε το λέβητα πετρελαίου, καθώς πλέον το σχολείο θα δουλεύει με γεωθερμία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. «Το λεβητοστάσιο εξερράγη γιατί προφανώς δεν αποδέσμευσαν τον λέβητα πετρελαίου και τον άφησαν να λειτουργεί κανονικά. Εμένα μου είχαν πει ότι τον είχαν αποδεσμεύσει. Δεν μπορώ να αποδώσω την έκρηξη κάπου αλλού, διότι ο λέβητας ήταν αυτός που εξερράγη» υποστηρίζει ο διευθυντής, και καταλήγει: «Εγώ διαφωνούσα εξ αρχής για το έργο αυτό και είχα στείλει τα έγγραφα να μη γίνονται οι εργασίες εν ώρα λειτουργίας του σχολείου. Δυστυχώς, δεν είχα καμία στήριξη, από κανέναν φορέα».
    "https://www.iefimerida.gr">

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πολη μας κάθε μέρα γίνετε πιο όμορφη και πιο λειτουργική.
    Δεν είναι δικό μου, του αρμόδιου αντιδημάρχου είναι.
    Ας μας πουν αυτοί που έχουν την πολιτική ευθύνη, ποια ομορφιά και ποια λειτουργικότητα πέτυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ