Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ...

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ... ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 
    Το 20ο θεμα της ημερήσιας διάταξης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο έμελλε να ειναι η ταφόπετρα της Συμμαχίας , αφού τα αστροπελέκια με μια στημένη και απαράδεκτη εισήγηση της Υπηρεσίας κατάφεραν να ενώσουν την Αντιπολιτετευση η οποία σύσσωμη ήταν κάθετα αντίθετη με το ρουσφέτι που επιχειρήθηκε (μέχρι και η Βάρβαρα άνοιξε το στομα της και τα έχωσε χοντρά στην τριπλετα Μυσιρλή - Χρυσάφη και του τραγικού Προέδρου Κατιρτζόγλου που πελαγοδρομούσε : 


Aδιαβαστοι όπως πάντα, οταν αντιλήφθηκαν οτι δεν μπορεί να περάσουν το θέμα διότι απαιτούνταν η απόλυτη πλειοψηφία 21 μελών ο απαραδεκτος Προέδρος άλλαξε το θέμα της ημερήσιας διάταξης (!!!) και έθεσε  διαφορετικό θέμα προς ψήφιση '' να γίνει απευθείας μίσθωση ή να προκηρυχθεί νεος διαγωνισμός ;'' !!!! 

Με 18 ψήφους συν τον Χράπα μονο οι 19 Σύμμαχοι ήταν χαμένοι από χέρι και ψήφισαν εκτός θέματος : ΥΠΕΡ  της προκήρυξης νεου διαγωνισμού !!!! ενώ η Αντιπολίτευση ψήφισε ''ΟΧΙ'' και στις δυο εκδοχές. Παράλληλα ο Βαστίλης Τερζής πρότεινε να συγκεντρωθούν οι υπογραφείς των 16 δημοτικών συμβουλών για να υποβληθεί αίτηση στον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συζητηθεί εκ νεου το θέμα της μίσθωσης για την μετέγκατασταση των Υπηρεσιών του Δήμου, (η οποία είναι προφανώς αχρείαστη), πρόταση που έγινε αποδεκτή από το σύνολο της Αντιπολίτευσης.

Βέβαια κακώς τέθηκε το θέμα σε ψηφοφορία διότι η εισήγηση της Υπηρεσίας και διατύπωση του , στην ημερήσια διάταξη ήταν σαφής : ''απευθείας μίσθωση ακίνητου'', η οποία επι ποινή απαράδεκτου δεν μεταβάλλεται ανάλογα με τα κέφια του Προεδρείου.

Τελικά ''οι νεροβουβαλοι'' έκαναν το Δημοτικό Συμβούλιο , ''μπακάλικο'' 

14 σχόλια:

  1. Την άλλη φορά κάντε πιο κοντινό στο μάγουλο του Σπύρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. iakxeτο2028 σε εκλεισα παγκακι στην πλατεια να λες παπαριες με τα γεροντακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δύο ιακχοι χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ρουφιανευαν συμεχως(αυτό ξέρουν να κάνουν χρόνια,αυτό εκαναν )
    Απομονωμένοι και θλιβεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που είναι και οι Ιακχοι και υπάρχει αντιπολίτευση στο ν Δήμο, τους άλλους τους έχετε σγορασμενους και δεν μιλάνε μόνο γλυφουν

      Διαγραφή
  4. Τώρα που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα η κοπέλα που θα πληρώσει με την παρουσία της το αυτοδιοικητικό κενό, τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην.
    Ήδη πάτησε πόδι στην προσφυγή για τον μέχρι χθες συνοδοιπόρο και μέντορά της, σας αρέσει δεν σας αρέσει έτσι είναι, στην επιτροπή του άρθρου 152.
    Σε λίγο θα μας πει ότι έκανε και αντιπολίτευση αλλά εμείς δεν το καταλαβαίναμε, διότι είμασταν στo "κενό".
    Περιμένουμε να μας ανακοινώσει και το επιτελείο της, αν είναι αυτοί που ακούγονται, θα έχει μεγάλη πλάκα, είναι loser, αποδεδειγμένα, τρείς ήδη φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αξουριστος Αιγυπτιος( έχει προφανώς κάποιο λόγο) χθες μάζεψε το χαρτί.
    Πέρα από τη μαγκιά με το δημοσιονομικό έλεγχο έκανε μαζί με τον χρυσαφη τη μαγκιά με τη μίσθωση.
    Τώρα αρχίστε τα μπινελικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ιακχε, έπεσες διανα, κοπάδι νεροβούβαλων οι Σύμμαχοι, αξιοθρήνητοι χθες ανθρωπάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χραπας είναι ο μόνος που τίμησε την από το παράθυρο πρόσληψη του γιου του στον Δήμο Σερρών. Γάτσιος και Δριγκα και βόλεψαν τα παιδιά τους και δεν ψηφίζουν αυτά που θέλει ο Ποποτας. Χθες γέλασαν και οι πέτρες όταν κατάλαβαν ότι δεν έχουν την πλειοψηφία και απέσυραν άρον άρον τα θέματα που ήθελαν διευρυμένη πλειοψηφία. Τελικά οι νεροβουβαλοι και δαρμένοι και μη ευνοημένοι είναι σε σχέση με την αντιπολίτευση. Καλά να λένε που δεν ήρθε η Δριγκα και ο Γάτσιος στην Συμμαχία τους γιατί θα έχαναν και άλλες αντιδημαρχιες αυτοί που έχουν τις θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Κρίμα για την Βαρβάρα, κάηκε στο ζέσταμα ανύπαρκτη τρία χρόνια ποδηγετουμενη από τον προφήτη λίγο ήθελε να ενταχθεί στην Συμμαχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Οι νεροβουβαλοι επιβεβαίωσαν και πάλι ότι είναι τα κορόιδα της υπόθεσης, μόνο καρέκλες γεμίζουν στο Δημοτικό Συμβουλιο μόνο η Κλο Κλο πήρε τον λόγο προχθές και ως συνήθως κέρασε βατραχια, άλαλος και ο προφήτης από το Τουτλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιακχε για σενα
    Πέντε μήνες τώρα μας λες για τον Μισιρλη πράγματα και θαματα
    Μια το ένα μια το άλλο και χίλια δυο
    Γράφουμε εμείς από κάτω διαφορά του στιλ
    Πεινάλας λάδωσε το άντερο θα θα θα και τώρα τελευτεα ότι μια δουλειά για φώτα θα την κάνει με 4,5 μυρια παραπάνω
    Προχθές έρχεται στο δημ συμβούλιο και λέει να ο έλεγχος να τα αποτελέσματα πάρτε τα όλη η πόλη ψάξτε τα και αν θέλετε Πηδήξτε με
    Μεγαλύτερη μαγκιά δε νομίζω να έκανε κανένας μέχρι τώρα από αυτούς.
    Δε φοβήθηκε δηλ να τα δώσει όλα φορά παρτίδα
    Δε τους είχα ψηφίσει
    Αλλά προχθές τον τύπο τον παραδέχτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλό μου παιδί. τα είχαν τόσο καιρό. Μόλις υποχρεώθηκαν να τα παραδώσουν μετά από έγγραφο αίτημα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τερζή στον ίδιο πανικοβλήθηκαν. Πολλοί ήδη ήξεραν πλέον την αλήθεια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πανικοβλημένος ο Μισιρλής , φοβούμενος το Δημοτικό Συμβούλιο να την παρουσιάσει. Δυστυχώς για τον ίδιο, τα ψέματα του ότι αρίστευσε αποδείχθηκε η αλήθεια. και το σημαντικότερο. Εκκρεμεί να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση για την ΚΕΔΗΣ.
    Διάβασε τις αναρτήσεις του Τερζή. Θα καταλάβεις το μέγεθος του πολιτικού ανδρός Μισιρλή.
    εμείς που ξέρουμε δυστυχώς ντραπήκαμε.
    το είχε στα χέρια του τόσο καιρό και έκανε τον ψόφιο κοριό μπορεί και γαργάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΘΠΥΡΟ φουκαρά μου, μου θυμιζεις τον Σβορώνο που εν ζωή κατέθεσε στεφάνι στην''κεφαλα του'' στο μαϊμου μνημείο των ''ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ'' * θυμιζω οτι εκεινη η άγραπη ''κεφαλα'' στο μνημειο ''των νεκρών'' είναι του Σβορώνου οποίος πεθανε πολυ μετα την 17 Νοέμβρη 1973.😂

    Τωρα πηρες την σκυτάλη εσυ και εξυμνεις ως ''ανωνυμος'' τον εαυτό σου, αλλα οζεις απο χιλιόμετρα. Αλλα επειδη η βλακεια εχει ονοματεπωνυμο επαιρεσαι ατυχώς οτι βαθμολογηθηκατε με 'ΑΡΙΣΤΑ'' Που ειναι το ΑΡΙΣΤΑ, που βαθμολογηθάκατε ; Με αριστα το 5 στον τομεα σου πηρατε μόλις 3 απο το Πόρισμα Ελέγχου δηλάδη μολις πιάσατε την βάση. Ποση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις ... απορώ 😱

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ