Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

H ΚΑΤΕΡΙΝΑ NOTOΠΟΥΛΟΥ "KAΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΛΕΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ


Σε σκληρή γραμμή η Νοτοπούλου – «Παραίτησε» τον πρόεδρο της Ζώνης Καινοτομίας


Η "καθαρίστρια" που τοσο λοιδωρήθηκε ξεκίνησε να ξηλώνει τα βιλαέτια των αυλικών της ΜΑΝΤΑΜ, της προηγούμενης ΥΜΑΘ με συνοπτικες  διαδικασίες ... Απο το λεπίδι δεν γλύτωσαν και τα ορφανα του Μουσταφά (Δημαρχου Σερρών) που στελεχωσαν το ΥΜΑΘ ως αντιπαροχή στην διαδικασδία ανταλλαγής ψήφων σε Δημοτικες και βουλευτικές εκλογες ( λεπτομεριες όταν έρθει η ώρα ...)  με την Μαρούσκα μας   

          ============

Σε σκληρή γραμμή κινείται η νέα ΥΜΑΘ Κατερίνα Νοτοπούλου αναφορικά με την άσκηση των καθηκόντων της. Μετά τις πληροφορίες που την ήθελαν να «παγώνει» και να επανεξετάζει ...


... τις επιχορηγήσεις που είχε αποφασίσει η προκάτοχός της και τις αλλαγές που εξετάζει στη στελέχωση του τμήματος που είναι υπεύθυνο για τον Αναπτυξιακό Νόμο, προ ημερών ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του προέδρου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Παντελή Αγγελίδη. 

Σημειωτέον πως τον κ. Αγγελίδη είχε επιλέξει η προηγούμενη ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. 

Η κα. Νοτοπούλου, γνώστης των θεμάτων της Θεσσαλονίκης από τη θητεία της και στο πρωθυπουργικό γραφείο, έκρινε πως δεν υπήρχε στο θέμα της Ζώνης Καινοτομίας καμία ουσιαστική πρόοδος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ορίσει νέο διοικητικό συμβούλιο σε μια «ύστατη προσπάθεια να αξιοποιηθεί αυτό το σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο», όπως λένε συνεργάτες της. Παράλληλα η ΥΜΑΘ είχε επαφές στην Αθήνα στα συναρμόδια υπουργεία ώστε να διασφαλίσει πως «η νέα Ζώνη Καινοτομίας  θα έχει στη διάθεσή της τα εργαλεία, τους πόρους και την τεχνογνωσία ώστε οι καταστατικοί της σκοποί να υλοποιηθούν και να υπάρξει άμεσα αντίκτυπο μετρήσιμο στην τοπική οικονομία και οικονομία». 

Όπως πρόσθετα πηγές του ΥΜΑΘ «σύντομα το νέο διοικητικό συμβούλιο θα ανακοινωθεί και θα παρουσιάσει το στρατηγικό σχεδιασμό, με ουσιαστική συμμετοχή των φορέων καινοτομίας γνώσης και έρευνας της περιοχή». Η εξέλιξη έγινε γνωστή χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ευρωβουλευτή και εκπροσώπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στην οποία ο κ. Αγγελίδης ήταν ομιλητής αλλά τελικά δεν παρέστη μετά την παραίτησή του από την Ζώνη Καινοτομίας. Η κα. Νοτοπούλου ολοκλήρωσε ήδη επαφές και με τις διοικήσεις ΔΕΘ-Helexpo και ΕΥΑΘ τις οποίες εποπτεύει και για τις οποίες το έργο τους κρίνεται θετικό και επιτυχημένο. 


Πηγή: http://myportal.gr/se-skliri-grammi-notopoulou-paretise-ton-proedro-tis-zonis-kenotomias/

3 σχόλια:

  1. Πάντως ο συντονιστής δεν φοβάται ,η Μαρία τον πήρε νυχτοφύλακα στα ΣΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΣΚΙ
    ΚΑΗΜΕΝΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα στους Αταίριαστους ο Σ.Θεοδωράκης είπε ,δεν μπορεί το ΥΠ.ΜΑ.ΘΡ. να έχει '' μυστικά κονδύλια ''για ποιό πράγμα ? έλα Άλέκοοοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ