Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ ....

Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ 
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...



... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ
ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ,
ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΖΗΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΗΡΩΠΟΙΗΘΗΚΑΝ !!



 

21 σχόλια:

  1. Μα ποσο μαζοχας εισαι ρε ιακχ..ιδη με αυτη την αναρτηση ? εαν εχεις κωλο βγες σε καποιο κωλοκαναλο και πες αυτα που γραφεις για τους στρατιωτικους αιχμαλωτους. εχεις γινει ..αρσενικια Ακριβοπουλου..παλιο μαλακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ( ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ) .
      ΟΤΑΝ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ . ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ῾Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ῾ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ .

      ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ...

      Διαγραφή
    2. ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΟΜΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .

      ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΖΙΠ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ κ. ΒΕΤΕΡΑΝΕ ;

      ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
    3. 'Ολοι η Ελλάδα είναι πληγωμένη με αυτή την ιστορία,εσύ ποιόν εξυπηρετείς με αυτά τα μπουρδολογήματα που γράφεις κύριε ...Στρατοδίκα ίακχε ...Ντακότα...

      Διαγραφή
    4. ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ .... ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

      Διαγραφή
    5. Ίσως έχεις δίκαιο αλλά ερωτώ: εσύ είσαι καλύτερος; και εαν είσαι, γιατί δεν έμεινες στο Στρατό ώς εκπαιδευτής; έχεις κάνει την στρατιωτική θητεία; καλά είναι εάν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο να σταματήσεις να βλέπεις Rambo χαλάει την εικόνα της πραγματικότητας. Όταν ορκίστηκα το 1989 ένα πράγμα έχω μάθει και το βλέπω κάθε μέρα: ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ.

      Διαγραφή
    6. Όταν λες, ξήλωσαν τους διοικητές, τί ακριβώς εννοείς; Γιατί εξ όσων γνωρίζω ο ένας τοποθετήθηκε Δ/ντής του Δ΄Κλάδου του ΓΕΣ, και ο άλλος Υποδ/ντής στην Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα.
      Κατά τα λοιπά συμφωνώ μαζί σου οτι κακώς ηρωοποιήθηκαν, για να μην χάνουν και οι λέξεις το νόημά τους! Βέβαια το ύφος με το οποίο το υποστηρίζεις αδικεί την επιχειρηματολογία σου. Πρόσεξέ το (αν θέλεις)

      Διαγραφή
  2. εισαι αδικος οι στατιωτικοι αιφνιδιαστηκαν απο τους bordo boreli και ακινητοποιηθηκαν με αποτελεσμα να οδηγηθουν δεμενοι εκτος συνορων,σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχει χρονος αντιδρασεις για τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι αδικος οι στατιωτικοι αιφνιδιαστηκαν απο τους bordo boreli και ακινητοποιηθηκαν με αποτελεσμα να οδηγηθουν δεμενοι εκτος συνορων,σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχει χρονος αντιδρασεις για τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ . ΕΝ Ω
      ΡΑ ΥΠΗΕΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ . ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΦΝΗΔΙΑΖΟΝΤΑΙ.

      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ , ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ.

      Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΝΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΛΕΟΝ , Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΪΔΑΡΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

      Διαγραφή
  4. Δέν φταίνε τα παιδιά που τόσο εύκολα τους στέλνεις στο απόσπασμα, ο ΓΕΕΘΑ δέν την ψυλλιάστικε μετά το επεισόδιο με το ΄΄ΝΑΥΑΡΙΝΟ'',οτι οι Τούρκοι κάπου θα ξαναχτύπαγαν για να πιάσουν στρατιωτικούς για να εκβιάσουν την Ελλάδα. αυτά που γράφεις να τα στείλης στον ανίκανο Καμμένο , και την στρατιωτική ηγεσία. στρατιωτικέ αναλυτή του καναπέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

      Διαγραφή
  5. 51 ήμέρες και 17΄29'12 ώρες στίς Τουρκικές φυλακές τα δικά μας παιδιά οι στρατιωτικοί. και εσύ σκέφτεσαι γουδιά και εκτελέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΧΛΑΠΑΤΣΣΕΣ. ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ.

      ΒΕΤΕΡΑΝΕ , ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ , Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΝΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ . ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ῾Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ῾ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Εγώ θα μετρώ και ημέρες και ώρες για τους στρατιωτικούς μας!!!!!!.....δέν μας λές, εσύ ποιανού ώρες μετράς ...του Μιχαλολιάκου? του Σώρρα? του Κρανιδιώτη ?.....''μικρέ ήρωα ''των παιδικών σου χρόνων .

      Διαγραφή
  6. οσο και να θελεις να σε πυροβολησουν οταν εχεις μαυρη κουκουλα στο κεφαλη και νιωθεις την κανη του οπλου στο σβερκο και οι πλαστικες χειροπεδες σου κοβουν τα χερια γιατι ξερεις τι θα ακολουθησει,βρισιες απειλες βολτες μες τα φορτηγα να χτυπιεσαι δεξια και αριστερα και αλλα που δεν μπορεις καν να φαναταστεις θεωρω οτι δεν ειαναι ευκολο για κανεναν η αναρτηση σου μονο κακο κανη ουτε της ΜΙΤ να ησουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ .

      ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΣΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

      Διαγραφή
  7. για το θεμα εκπαιδευσης θα συμφωνησω μαζι σου θα πρεπει να γινη πιο εξεδικευμενη ακομη και στους κληρωτους,οπως καιο εκσυχρονισμος του εξοπλισμου τους,σε τετοιες στιγμες καλο ειναι επισης καποιοι συνταξιουχοι των 45 κουραμπιεδες μαχιμια του καφε που δεν κανουν τιποτα αλλο καλο ειναι να μην προκαλουν με την συμπεριφορα τους και θα επρεπε να κληθουν στα συνορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1974.

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΠΙ ΙΣΡΑΗΛ . ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΓΙΡΕΥΟΥΝ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ.

      Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 18 ΕΤΩΝ ΘΑ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ( ΣΠΟΥΔΕΣ , ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΑ κτλ).

      ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΕΔΑ , ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.

      ΑΛΛΟΙΩΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ῾ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ῾ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΗΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  8. Το λένε οι πετροπέρδικες το λέει καί τ'αηδόνι Ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε.........ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 21-4-67.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΡΟΥΣΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ