Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η ΞΥΝΗ ῾ΚΑΡΦΩΝΕΙ῾ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!!!

       Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ...



''Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες'', όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη




                                                          **************
   ΑΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ... «ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ» 
Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!



Αναλυτικά, η κατατεθείσα Ερώτηση έχει ως εξής: 

16-04-2018 ΕΡΩΤΗΣΗ 

Προς Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κ. Πάνο Καμμένο 

Θέμα: Απουσία εκπροσώπησης της Βουλής των Ελλήνων και της Κυβέρνησης στην 77η επέτειο της Μάχης των Οχυρών Ρούπελ 




Κύριε Υπουργέ, 

Χθες, 15 Απριλίου 2018 τιμήθηκε στην περιοχή Ρούπελ η 77η επέτειος της θρυλικής, ομώνυμης Μάχης των Οχυρών. Μία από τις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης Ιστορίας του Έθνους μας και εμβληματικό «μνημείο» Ανδρείας, Αυταπάρνησης και Αυτοθυσίας υπέρ πίστεως και πατρίδας, ενάντια στην υπεροπλία των Γερμανών κατακτητών. 

Ως γνωστόν στην ομορφοπλαγιά του Μπέλλες και στην ευρύτερη περιοχή της «Γραμμής Μεταξά»( Ιστίμπεη, Λίσσε κα) άλλαξε ο ρους της Ιστορίας. «Αντήχησε » το δεύτερο «ΟΧΙ» στους Γερμανούς και ορθώθηκε ηρωική Αντίσταση από τους Έλληνες στρατιώτες, που οχύρωσαν τη γραμμή, απωθώντας, διασπώντας, προκαλώντας σημαντικές απώλειες στον κατακτητή και καθυστερώντας σημαντικά την επέλασή του. 

Εκεί γράφτηκε με αίμα μια ακόμη εποποιία, που συμπυκνώνεται στη ρήση του Ταγματάρχη Γεωργίου Δουράτσου προς τον Γερμανό απεσταλμένο πως «Τα οχυρά δεν παραδίδονται, καταλαμβάνονται!», εκεί η απίστευτη ελληνική ψυχή ανάγκασε τους Γερμανούς να υποκλιθούν στον τόσο ηρωικό στρατό, που είχαν ως αντίπαλο ενώπιον του Ήρωα Λοχία Δημητρίου Ίτσιου. – 
Παρόλα αυτά δυστυχώς, με λύπη διαπιστώσαμε ότι για 3η χρονιά, αρχής γενομένης από το 2015, δεν υπήρξε η προσήκουσα απόδοση τιμής από την Βουλή των Ελλήνων, καθώς δεν υπήρξε ο οφειλόμενος ορισμός εκπροσώπου της, στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης ενώ ούτε η Κυβέρνηση απέστειλε εκπρόσωπο. 

Η έλλειψη εκπροσώπησης του κορυφαίου δημοκρατικού θεσμού της χώρας μας και μάλιστα κατ’ επανάληψη, σε μία τόσο σημαντική, ιστορική επέτειο, υποβαθμίζει βάναυσα τη σημασία της, εκθέτει την Πολιτεία, προσβάλλει το λαϊκό αίσθημα. Πολύ περισσότερο μάλιστα σε μία περίοδο τεταμένων σχέσεων με τους γείτονες λαούς, η συγκεκριμένη αλλά και ανάλογες επέτειοι θα έπρεπε να λειτουργούν, περισσότερο από ποτέ, ως φάρος ανάτασης του εθνικού φρονήματος και υπενθύμισης του καθήκοντος όλων μας για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Κατόπιν τούτων και επειδή: Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Βουλής των Ελλήνων, η ευθύνη διοργάνωσης της επετειακής εκδήλωσης ανήκει στο Γενικό Επιτελείο Στρατού Το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν απέστειλε, αίτημα για ορισμό εκπροσώπησης της Βουλής των Ελλήνων Το περιστατικό σημειώνεται για τρίτη χρονιά (2015, 2017, 2018) 

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ: 

Επιβεβαιώνετε ή διαψεύδετε ότι η ευθύνη διοργάνωσης της επετειακής εκδήλωσης ανήκει στο Γενικό Επιτελείο Στρατού; Εάν ναι, για ποιον λόγο δεν απεστάλη και φέτος αίτημα προκειμένου να εκπροσωπηθεί θεσμικά και να αποδώσει τα προσήκοντα η Ελληνική Βουλή στις ανωτέρω εκδηλώσεις; Πως σκοπεύετε να αποκαταστήσετε το εν λόγω θεσμικό ατόπημα; Γιατί δεν υπήρξε εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις; 

Η ερωτώσα βουλευτής 

Φωτεινή Αραμπατζή

Βουλευτής Σερρών ΝΔ 

11 σχόλια:

  1. Καραμανλής, Λεονταρίδης, Γκολέμης οι επόμενοι γαλάζιοι βουλευτές του Νομού.

    Ο διαδικτυακός παράγοντας έδωσε την έγκριση.

    Η Αραμπατζη χανει. Το ειδα στον υπνο μου. Το γιατι το ξερει... Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια που χανεις Ξυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΑΚΑΛΗ ΕΙΣΕ ΡΕ ΙΑΚΧΕ...ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΚΑΝΕΔΕΣ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ ΞΥΝΗ μαγια και μποληκο ξυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλά στα κρυφά ή στα φανερά η Ξινή με τον Πάνο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΦΩΤΕΙΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ αερα πηρε η ΞΥΝΗ.Και η Ν.Δ να γινει κυβερνηση αυτη υπουργειο δεν βλεπει οσο υπαρχει Καραμανλης.Μηπως ηθελε αυτη να ειναι η εκπροσωπος της Βουλης των Ελληνων?και τους μαλωνει γι α να την εχουν υπ οψη τους του χρονου?Βρε βιτσιο κι αυτο με τα στεφανια.Παρε ενα μονη σου και βαλτο.Αλλωστε το εχεις ξανακανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΥΝΟΜΟΡΦΟΚΟΡΙΤΣΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΑΝ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΑΡΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς,,έχει αξιοπρέπεια για τον δημοσιογραφικό εκβιασμό πού επιβάλει στον Σερραικό πολιτικο κόσμο 25 χρόνια τώρα.... αυτή και ο μπαμπάκας της. Οσο για το ήθος της και αυτό γνωστό καθότι ερεθιστικό.......Ολες οι βρωμιές έχουν ένα τέλος και το δικό της είναι προ των πυλών, όταν κληθεί από τον Κούλη να δώσει εξηγήσεις για τον ΜΠΑΛΤΑΚΟ της πού την οδηγεί και το παρελθόν του.

      Διαγραφή
  7. Τα τσικο της Σερραικης δημοσιογραφιας ποια είναι και γιατί χαίρονται?? Όεο??? Ααα και ποια είναι τα δήθεν πρωτοκλασάτα ΜΜΕ των Σερρών?? .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KLOPOTITSA CHANEL και το MPELITSA CHANEL...και τα δυο ευωδιάζουν ....μαζί με τα τσικό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ