Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΣΤΟ ... "ΕΙΡΩΝΙΚΟ" ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΨΑΡΩΝ Ο ΑΛΕΚΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΖΙΑΝΑ !!!!

ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ;;;




Στο νησί των Ψαρών βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραστάθηκε στις εκδηλώσεις του Δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλἀ ¨τα έκανε Αγαιον Πελάγος¨ κατα το κοινώς λεγόμενον.


Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος.


Στην πλατεία των Ψαρών μίλησε στους λιγοστούς κατοίκους του νησιού. Ωστόσο ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τα Ψαρά ως... ειρωνικό νησί. Μάλιστα το είπε δύο φορές, έως ότου αντιληφθεί το λάθος του και να το διορθώσει σε ηρωικό! 

1 σχόλιο:

  1. Ακου τι πίνουν ! ξεκινάνε απο στριφτό τσιγάρο πίνουν φθηνό κοκτέιλ ,μαστουρώνουν και κάνουν αλλαξωκολιές συντροφικές ..με φαναρτζήδες τον καμμενο.τον παπαχρηστοπουλο ,τον κατσικη ,τον λαζαριδη και λοιπους. ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ