Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

TO ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΤΟ 2008, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 2018 



ΟΤΑΝ Ο ΑΝΕΨΙΟΣ "ΑΔΕΙΑΣΕ" ΤΟΝ ΘΕΙΟ !!!!
 
Το ημερολόγιο έγραφε 3 Απριλίου 2008 όταν ο κ. Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση  ( ;;;;; ) για το θέμα των Σκοπίων στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.
«Ναι στη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, 
για όλες τις χρήσεις».
Η σύνθετη ονομασία μπορεί να περιλαμβάνει και τον όρο Μακεδονία αλλά η γειτονική χώρα δεν θα έχει διαφορετική ονομασία για το εσωτερικό της και διαφορετικό για τις σχέσεις της με την Ελλάδα και τις διεθνείς σχέσεις της, θα ισχύει erga omnes -έναντι όλων.

Πηγή: Τι έγινε το 2008 στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια -Η εθνική γραμμή Καραμανλή | iefimerida.gr



Mε ένα γιαλαντζι "VETO" που δεν ασκήθηκε ποτέ ο Καραμανλής με την Μπακογιάννη και τον Μεϊμαράκη  στο Βουκουρέστι    ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΠΟΦΩΝΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών του 1992 , υπό τον Εθναρχη της "χαζοβιόλας Δεξιας του Μεσαίου Χώρου", με την οποία η Ελλας δεν αποδεχόταν και ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ κάθε ονομασία των Σκοπίων  που θα συμπεριελάμβανε τον όρο "Μακεδονία ή παράγωγα αυτής".

Την Εθνικη Προδοσία του 2008 στο Βουκουρέστι έρχονται να ολοκληρώσουν σήμερα τα συνεταιράκια της Ραφήνας, ο Τσίπρας , ο Μουζάλας και ο Κοτζιάς ,   οι οποίοι μας παρουσίαζουν ως επιτχία και ευταία λύση να αποδεχθούν οι γυφτοσκοπιανοί  ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΣΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

7 σχόλια:

  1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ : ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΝΝΗ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΟΡΕΨΕ ΔΑΓΚΙΚΟ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ. ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιά δυνατούς λύτες:
    α) Θα κάνω ντού βρε πονηρή ...
    β) Μας κλείσανε τα μνήματα και πού θα κοιμηθούμε ...
    γ) Εγώ δεν ήμουνα αλήτης, αλήτη μ έκανες ΕΣΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κοιτάξουμε αυτά που μας ενώνουν .
    Μαυροφρύδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τίτλος του άσματος είναι ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΧΑΜΕΝΟ .στίχοι Κώστας Βίρβος.μουσική Α.Καλδάρας.εκτέλεση Σ.Καζαντζίδης 1958......χορευτικό το 2Ο17...ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ..των ΑΝΕΛ..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μπατίρης ο Λουκάς με τον Γρηγόρη Μπηθικότση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα ο Συντονιστής των ΑΝΕΛ-ΘΕΣΝ/ΙΚΗΣ προέτρεψε τον κόσμο και τους ψηφοφόρους να είναι στο συλαλλητήριο γιά την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!!!!!......ο Συντονιστής των Σερρών που είναι?.....μήπως μετά το Ζεϊμπέκικο..έπεσε σε χειμερία νάρκη?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ