Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΕ

  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΨΟΦΗΜΙ ΣΕ "ΑΔΑΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"


"Κουρελόχαρτα" οι μετοχές της ΠΑΕ , με αρνητική αξία αφού η καθαρή θεση της εταιρείας την 30.06.2017 είναι - 128.000 € και οι ζημίες της πρώτης χρήσεως σύμφωνα τα στοιχεία του ΓΕΜΗ ανέρχονται στο ποσό των  480.000 € !!!!!!!!, ενω οι υποχρεώσεις προς Δημόσιο , ΙΚΑ και τριτους ανέρχονταν στο ποσό των 232.887,55 € !!!!


 
Σήμερα η κατάσταση εχει σαφώς επιδεινωθεί δεδομένου ότι τα χρέη μόνο προς Δημόσιο και ΙΚΑ φημολογείται ότι ξεπερνούν τις 150.000 € για την δεύτερη χρήση 30.06.2017. Φυσικά άγνωστο είναι το ύψος των ζημιών που θα προκύψουν από τον δεύτερο Ισολογισμό της ΠΑΕ για την χρήση 01.07.2016- 30.6.2017.

Ηδη σύμφωνα με τα στοιχεία της 30.06.2016 η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964, υποχρεούνταν ΉΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ σε γενναία αύξηση  μετοχικού κεφαλαίου σχεδόν ισοποση με το αρχικό μετοχικό της κεφάλαιο, η οποία από τα στοιχεία του ΓΕΜΗ, δεν προκύπτει ότι πραγματοποιήθηκε.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι όποιοι επίδοξοι "επενδυτές" πρεπει να είναι πολύ προσεκτικοί διότι διαφορετικά μόνο επενδυτές δεν θα είναι  ... για αλλους δικούς τους λόγους θα θέλουν την ιδιοκτησία της ΠΑΕ. 

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥΛΕΖΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΔΑΡΙΔΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΤΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ