Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ !!!!!

H ELDORADO ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ... 
 

... ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ !!!

http://www.protothema.gr/politics/article/712447/nikos-karanikas-sta-tsakidia-el-dorado-kai-na-min-sterioseis-pouthena/
 

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΕΣ" ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΤΥΡΙ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΦΑΚΑ 

2 σχόλια:

  1. Ολα τα παπαγαλακια υπερ της αποκιοκρατικης επενδυσης των Ροτσιλντ.Ακομη και ο σιχαμενος λαγος ο Καρατζαφυρερ εννοειται . Τωρα γιατι παει κοντρα ο Συριζα δεν ξερω, αλλα οπως και να εχει, καλα κανει.

    Γιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ << παρατηρητήριο μεταλευτικών δραστηριοτήτων >> από τον αδιαπραγμάτευτο εμπνευστή του antigold , αγώνα του site ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ .
    ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΟΤΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΪΟΥ 2016 , ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΩΝ , ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ;;
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;;;;

    Tου Θάνου Καμήλαλη

    Η «απειλή» της Eldorado για αποχώρηση από την Ελλάδα δεν είναι καινούρια. Ανάλογες κινήσεις είχε κάνει η εταιρεία τον Αύγουστο του 2015 και τον Ιανουάριο του 2016, όταν και τότε είχε έρθει σε σύγκρουση με την κυβέρνηση. Αυτή τη φορά όμως υπάρχει μια βασική διαφορά: Η πραγματική αιτία της διαμάχης είναι ο «πυρήνας» της «επένδυσης», η μέθοδος μεταλλουργίας. Μία παραβίαση των δεσμεύσεων από την πλευρά τής εταιρείας και ένα ζήτημα που θα ήταν σκανδαλώδες να αποσιωπηθεί από την όποια κυβέρνηση.

    Αντί, όμως, η υπόθεση της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική να συζητείται με τα πραγματικά δεδομένα, τα υπέρ και τα κατά για το Δημόσιο, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από μύθους για ανάπτυξη, καταγγελίες περί «αριστερής ιδεοληψίας» και κάθε είδους πιέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ