Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕ ...


   Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ , ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΚΑΙ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ 2ου ΟΡΟΦΟΥ ( DOMINO NEWS)



Στη "Χαζοχαρουμενη Δεξιά" δεν κρατανε ούτε τα προσχήματα και "καρφωνονται" σαν χαζοπούλια μαζι με τα συνεταιρακια τους. Τελικα αποδεινύεται ότι στην γνωστη "γαλαζια πολυκατοικία" ο 3ος όροφος, ο 2ος όροφος και ο 4ος όροφος είναι συγκοινωνούντα δοχεία και ... προφήτης αυτών το DOMINO NEWS που ανελαβε εργολαβικά ως image maker των ατάλαντων. Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού "ο στραταρχης Χορταρεας" φροντίζει και για την "προστασία "του επίτιμου πολίτη των Σερρών"  , παραφυάδα και υποχειριο του καραμανλισμου , ο οποίος σημειωτέον δεν χαιρει της εκτιμησης των Σερραίων ... "Φαυλόπουλο" τον αποκαλεί ο Αθανασιος Αραμπατζής, "Πατσαβουρόπουλο" τον αποκαλεί  ο Αντώνης Αναστασιαδης , ο οποίος μαλιστα ως Δημοτικός σύμβουλος "τον εφτυσε" αφου αρνηθηκε να παραστει στην τελετη ανακύρηξης του Πακη ως "επιτιμου δημότη μας" και επεστρεψε την σχετικη προσκληση στον Μουσταφά. 

Αυτόν τον ανεκδιήγητο Προέδρο που ανεχεται την αλητεία των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ  και υπογραφει παντοτε τα πάντα παραβιαζοντας το Σύνταγμα των Ελληνων προστατευει "σαν τα ματια του" ο Καραμανλισμός.

Τυχαίο, δεν το νομιζω ....

8 σχόλια:

  1. ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ...ΡΕ...ΓΙΑΝΝΑΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρίχνεις και καμιά θολή εναντίον των Καραμανλικών για να θολοσεις τα νερά.
    πουστρίκε αυταρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι τόσο απλοϊκή η σκέψη που δεν χώρα ιδιαίτερη ανάλυση. Ο κουλης αδυνατεί να εκφράσει το όλων της νέας δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ διεμβολίζει τους καραμανλικους, οι του Καμμένου βλεπε και κολλια τσαρουχα κάθε δεύτερη κουβέντα θυμίζουν την πολιτική καταγωγή τους . Προσδοκώντας να ψαρέψουν στα αζήτητα και ανεκφραστα. Εδώ έστησαν ενα site για την προβολή της μαντάμ. Ξοδεύουν πολλα για αυτο. Ειναι και η ανεπάρκεια του μικρού Καραμανλή που δεν εχει ακομη το ειδικό πολιτικο βάρος. Αν στο μεσοδιάστημα γεννηθεί κατι νέο, αν επιλέξουν να χτίσουν ενα νεο κόμμα στα δεξιά που θα συγκρατήσει τους δεξιούς και οχι φυσικα η χρυσή αυγή σε διπολικες εκλογες ολα θα ειναι ασκήσεις πληρωμένες επι Χαρτου. Η παρωχημένη άποψη των ρουσφετιών που θα κρατήσουν τον κόσμο δεν εχει καμια τύχη όταν θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα γιατι να την ψηφίσω. Ειναι βλάκας ο Τσιπρας που περιμένει τη νεα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ. Να τελειωσει με τη χαζοχαρούμενη δεξιά που χει διπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε ο Φώσκολος να ήσουν ...τι ανάλυση !!!!!......ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://dominonews.gr/kapou-den-mas-ta-les-kala-re-mparmpa-thanas-h-kati-den-paei-kala/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΠΑΠΑΤΖΗ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της
    το πως, το που, το πότε και ποιοι - ποιες αφορά ας κάνει ο καθένας την επιλογή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ