Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ
 ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

12 σχόλια:

  1. Ηλία ζούμε
    Δήμαρχο για να σε δούμε
    Χρόνια σου Πολλά και να σου δίνει δύναμη ό Θεός για να προσφέρεις στη πόλη .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ....ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ.......ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ (65 χρόνων)...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!
      ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!!!!!
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ??????

      Διαγραφή
  2. Αααα παλια ειναι αυτη η φωτογραφια , δεν ειναι ετσι ζωντανα τωρα πια αυτα τα πλατανια.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΡΡΑΙΟΣ-ΤΑΜΠΑΧΑΝΑ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΚΑΛΛΗΘΕΑ-ΚΑΜΕΝΙΚΙΑ -ΚΑΤΑΚΟΝΟΖΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑ -ΤΣΟΜΠΛΕΚΤΕΡΕ-ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ -Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-........20 Ιουλίου 2017 στις 9:21 μ.μ.

    ΕΑΛΩ Η ΣΕΡΡΕΣ ....ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ...ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΙ....ΙΑΚΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΒΡΩΜΟΧΩΡΙΑΤΕ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι σας βλεπουμε εμεις απο Αθηνα . Χωριατακια Σερραιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Ηλία εάν και ...χωριάτης ....προστάτεψες...τα πλατάνια ..για τα Πυροβολικά!!!!!!....ούτε ο Αγγελίδης ο καμπαξής δεν το σκέφτηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι έκανε αυτός ο Ηλίας...και προστάτεψε τα πλατάνια?????
      και τον λες μπράβο????

      Διαγραφή
  7. Εκανε πισω ο ηλικιωμενος αντιδημαρχος μετα τον ξεσηκωμο. Δεν πειραζει. το ρουσφετι στον δικο του ας περιμενει. Ετσι μπραβο Ιακχε. Βγαζε τα ολα στη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος ο Δουκας ειναι για.... αντε να μην πω. Οταν τον ρωτησα γιατι εκοψαν συριζα τον Φοινικα στην πλατεια μου ειπε πως οι δασολογοι του ειπαν πως δεν θα ξαναβλαστησει μετα την παγωνια. Τωρα πως ολοι οι αλλοι φοινικες που δεν ηταν του δημου στην πολη ξαναβλαστησαν , σκεφτειτε εσεις τι μπορει να σημαινει.

    Ο φοινικας ηταν τεραστιος και απορω που πηγε ολο εκεινο το ξυλο που πηρε η υπηρεσια πρασινου του Δουκα. Ασε που η ιδια πρακτικη ακολουθειται παντου απο τον Δουκα. Τα δενδρα κλαδευονται μεχρι κατακρεουργησεως και η ξυλεια που βγαζουν ειναι πραγματικα παααρα πολυ. που πηγαινει ολος αυτος ο πλουτος. Επωφελειται απο αυτον ο Δημος Σερρων η μηπως καποιοι απο την υπηρεσια; Δεν πρεπει να ξερουμε με αποδειξεις;

    Απο τα 3 πλατανια στην οδο Λεσβου που κλαδευτηκαν κατακρεουργηθηκαν πριν 3 χρονια επεζησε μονο το ενα λογω αυτου του κλαδεματος να το κανει ο θεος . Σε αυτα τα 2 τωρα βγαινουν παραφυαδες . Ηρθαν και τις εκοψαν φετος αυτες τις παραφυαδες και ετυχε να περναω απο εκει . Οταν τους ειπα να αφηναν μια κεντρικη για να γινει παλι πλατανι εκει , ενας υπαλληλος παρουσια του Δουκα μου ειπε , και τι να τα κανουμε; αυτα ειναι βρωμοπλατανα.Τι θρασος ειναι αυτο ρε; με ποιους εχουμε να κανουμε;

    Τωρα εβαλαν στο στοχαστρο τα πλατανια της 3ου ιππικου συνταγματος; ελεος . Ηρθε ο Δουκας απο το Αδελφικο να τα ισοπεδωσει ολα.

    Γιώτης



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ξεφτιλα των Σερρων Μουσταφας απ την ομονοια ..αμα εχουν μπωλς ας ακουμπησουν τα πλατανια διπλα απ τα δικαστηρια...κωλοχωριατες με τους ανηθικους

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.....ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ!!!!!

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ