Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΓΙΑ ΠΟΙΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ ;;;

Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ 
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ




 Ανώνυμος : 1 Ιουλίου 2017 - 12:32 π.μ.

Το αρρωστημένο περιβάλλον , ίσως καλυτερα διατυπωμένο, η παιδική χαρα που αποτελεί την αυλή της, ακομη μια φορά δεν την προστάτευσε. Εκτέθηκε φέρθηκε ανέντιμα και φυσικα βρέθηκε εκτεθειμένη. Άνοιξε τους ασκούς του Αιολου μέσα στους ανελ, δεν εχει αντιληφθεί ακομη το βάθος αυτής της ανεκδιήγητης απόφασης.... Ήδη αυτός την έδωσε στεγνά ο γεράκος ... Και σύντομα θα ειναι αυτός που θα καταλάβει τη θέση της στον επικείμενο ανασχηματισμό. 

Ειναι τόσο αμαρτωλά τα πεπραγμένα της, τόσο ανήθικη η συμπεριφορά της, ξέρει καλα οτι αν ζητηθεί η άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών της δεν θα εχει που να κρυφτεί. Όσα χρήματα κι αν ξοδέψει οχι δικά της φυσικα, όσο κι αν προσδοκά σαββιδεικη βοήθεια, η θεία δικη θα ειναι παρούσα . Κι αν καθυστερήσει να εμφανιστεί , τότε ζητήματα περί ηθικής και νομιμότητας θα έρθουν στην ώρα τους στο προσκήνιο.

Όσο κι αν ευελπιστεί οτι θα σωθεί στην Ά Θεσσαλονικης , πουλιά , ροφοί, προλιφερακιδες, γαμψομυτιδες, κι άλλοι τυχάρπαστοι, της μιας δραχμής τα γιασεμιά, περίγελος της ίδιας της οικογένειας θα γενεί....ο περδικιδης εχει τόσους φίλους , δηλαδη εκείνους που ξέρουν ολα του τα ελαττώματα κι ακομη τον συμπαθούν, αλλα που να το καταλάβει κάποια που ορφάνεψε απο δαύτους...

Βασίλη καλο αγώνα..
δεν ήρθε ακομη η ώρα τους...
η μάχη ειναι πολιτική και οχι προσωπική, 
όσο κι αν η απειλή της πόνεσε..




Ανώνυμος1 Ιουλίου 2017 - 12:32 π.μ. Το αρρωστημένο περιβάλλον , ίσως καλυτερα διατυπωμένο, η παιδική χαρα που αποτελεί την αυλή της, ακομη μια φορά δεν την προστάτευσε . Εκτέθηκε φέρθηκε ανέντιμα και φυσικα βρέθηκε εκτεθειμένη. Άνοιξε τους ασκούς του Αιολου μέσα στους ανέλ, δεν εχει αντιληφθεί ακομη το βάθος αυτής της ανεκδιήγητης απόφασης.... Ήδη αυτός την έδωσε στεγνά ο γεράκος ... Και σύντομα θα ειναι αυτός που θα καταλάβει τη θέση της στον επικείμενο ανασχηματισμό . Ειναι τόσο αμαρτωλά τα πεπραγμένα της, τόσο ανήθικη η συμπεριφορά της , ξέρει καλα οτι αν ζητηθεί η άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών της δεν θα εχει που να κρυφτεί. Όσα χρήματα κι αν ξοδέψει οχι δικά της φυσικα, όσο κι αν προσδοκά σαββιδεικη βοήθεια, η θεία δικη θα ειναι παρούσα . Κι αν καθυστερήσει να εμφανιστεί , τότε ζητήματα περί ηθικής και νομιμότητας θα έρθουν στην ώρα τους στο προσκήνιο. Όσο κι αν ευελπιστεί οτι θα σωθεί στην Α θεσσαλονικης , πουλιά , ροφοί, προλιφερακιδες, γαμψομυτιδες, κι άλλοι τυχάρπαστοι, της μιας δραχμής τα γιασεμιά, περίγελος της ίδιας της οικογένειας θα γενεί....ο περδικιδης εχει τόσους φίλους , δηλαδη εκείνους που ξέρουν ολα του τα ελαττώματα κι ακομη τον συμπαθούν , αλλα που να το καταλάβει κάποια που ορφάνεψε απο δαύτους...Βασίλη καλο αγώνα..δεν ήρθε ακομη η ώρα τους...η μάχη ειναι πολιτική και οχι προσωπική , όσο κι αν η απειλή της πόνεσε..

4 σχόλια:

  1. Γιατί Βασιλάκη σε...έδιωξαν απο τους ΑΝΕΛ..?..εσένα τον γίγαντα !..με γνωριμίες με διασυνδέσεις στο κόμμα κολλητάρι του Σγουρίδη !...αυτοκόλλητος στην Μαρία !..με δράση στα F/B!..με κατάθεση στεφανιού ?..με λόγια απο έδω με λόγια απο εκεί.....Βασιλάκη δεν σε έδιωξε ούτε η Μαρία ούτε ο Σγουρίδης ...ο Καμμένος σε έστειλε ..μόλις έληξε η απεργία των σκουπιδιών !!!!!...Υ.Γ. ας εισαι απατη θα εισαι αγαπη ...που τραγουδαει και ο Μαχαιρίτσας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Υ. Εγώ Βαςιλη Θα απαντούσα έτσι, Εκει που εισαι ήμουνα, εδώ που ειμαι θα ρθεις...και χωρις παρεξήγηση εννοώ κάπου ψηλά που χει και δροσιά....τόση ζέστη, δεν αντέχεται .... Κι αν σε πειράξει.....κάθεσαι και σχολιάζεις για να σώσεις την τιμή και την υπόληψη της...άξιος ο μισθός σου ο αδήλωτος....και ειναι πολλοί χαραμοφάηδες απο δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι...ποιητικό...ανώνυμε της 2 Ιουλίου ...γιατί με τέτοια ζέστη ..να μας λείπη η βαζελίνη ...ΒΑΖΙΛΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μίλησε η κυρία του "νεκροτομείου" και έδωσε μία 'γυναίκα' και έναν 'άνδρα'... Η, όπως λέει ο 'ροφός' "μπορείς με τα σκ@@@ να κάνεις σουτζουκακια;" Μπορείς ροφε μου, μπορεις... Εσύ, τουλάχιστον, ξερεις...
    Υ.Γ: Να μην ξεχάσει το πουλί να ξεπληρώσει τον μονιμως 'ρεστο' αλλά διαχρονικά 'παντεποπτη' προλιφερακια για τις συμβουλές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ