Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΝΕΑ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

"ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ" ... 


O MIΣΘΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ !!!




Οι νεοκοποι δημοσιογραφουντες, πάλι πάτησαν τα κορδόνια τους,  "θυμήθηκαν" ξαφνικά τον μισθό της υπεύθυνης του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη  και την εγκαλούν για την "αδιαφορία της" για τις Σερρες ... ξεχνώντας ότι στο ίδιο κτίριο συστεγάζεται και μια "υφυπουργός" Σερραία και Καραμανλικιά , η οποία καίτοι επιβαρύνει με δεκάδες ώρες νυχτερινών υπερωριών τον κρατικό κορβανά για αμοιβες αργοσχολων συνεργατων της  ... τζάμπα καίει η λάμπα δηλαδή    

  
διαβαστε το εμπαθες κειμενο


Ο διορισμός της επικεφαλής στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, της άπειρης και νεαρής κ. Κατερίνας Νοτοπούλου συνοδεύτηκε με ελπίδες ορισμένων πως θα ήταν η «απευθείας γραμμή» με τον Πρωθυπουργό Αλ.Τσιπρα. 
Η κα. Νοτοπούλου διορίστηκε από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού». Όπως αναφέρει στο ΦΕΚ που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα «Οι μηνιαίες αποδοχές της είναι ίσες με το σύνολο των κάθε είδους αποδοχών που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».

Μισθός 2.500 ευρώ

Όπως προβλέπεται από την εγκύκλιο 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016) για το μισθολόγιο στο Δημόσιο, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Χουλιαράκη, ο μισθός «ειδικών θέσεων 1ου βαθμού διαμορφώνεται ως εξής:

«Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης της υποπ. αγ της περ. α της παρ. 1 του άρθρου 16 (600 €)». Συνολικά δηλαδή ο μισθός θα υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ. 

Αδιαφορία…

Η κ.Νοτοπουλου δεν έχει κάνει τίποτε για τα προβλήματα του Ν.Σερρων, αλλά και κανείς δεν την προσέγγισε για να της τονίσει τις αδυναμίες… Με τόσα χρήματα που παίρνει το μήνα θα περίμενε κανείς να κάνει ουσιαστικές κινήσεις για να δικαιολογήσει την υψηλοβαθμη θεση της. Για την Αμφίπολη τι έκανε η κ.Νοτοπουλου; Ας μας απαντήσει κάποιος και να μας δικαιολογήσει την θέση της…

14 σχόλια:

  1. https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%99%CE%A4%CE%91469%CE%97%CE%9A%CE%92-%CE%9B0%CE%A4?inline=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ....ΚΕΔΗΣ????
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΡΕ ΚΟΥΛΟγλειφτη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ Μ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙ Ο ΔΕΛΗΣ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γινετε ρε συ στο ΑΡΩΜΑ υπαρχει πολυ ....''βυζαντινιλα''...συνομωσιες,ιντριγκες, μιση ,παθη,σκοτεινες συναντησεις,διαγραφες, υπογραφες, τι ειναι τουτοι ΑΝΕΛ η το τσιρκο ..MEDRANO ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχεδόν τα ιδια λαμβάνει και η διευθυντρια της πουρομπεμπεκας λες να ασχοληθεί το αραμπατζακη με αυτή την τουρίστρια και τις απολαβές της. Λες να ασχοληθεί και με την λοιπή Αγία οικογενεια της. Μπα της μιας δραχμής τα γιασεμιά έκλεισε το θεμα με την νοτοπουλου. Ρωτά τον δήμαρχο σερρων και θα δεις αν τιμά τη θέση της που συνεργαστηκε πρόσφατα μαζι της και τι ειπε για την υφυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παρτε εκει στη βρωμα κ δυσωδεια των δικηγορο παραλιγο υποψηφιο μυστικοσυμβουλο της μαρουλας να λυσει ολα τα ανοιχτα θεματα.
    μαζι με τον γυρολογο πολιτικων γραφειων κ κομματων μποροθν μα καμουν θαυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον ακη βαβαλη...τον σωτηρα του σερραικου κ οχι μονο ποδοσφσιρου μας...αντε τακη βολεψε παλι τον γιοκα σου..ο βουλγαρος στα συνορα περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον ακη βαβαλη...τον σωτηρα του σερραικου κ οχι μονο ποδοσφσιρου μας...αντε τακη βολεψε παλι τον γιοκα σου..ο βουλγαρος στα συνορα περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως είπατε η διευθύντρια της πουρο... Ο λευκός φάκελος, τα 'μαύρα', ο προλιφερακιας,ο γαμψομυτης, η νύχτα, το υπαίθριο καφε καιτα άλλα αναπτυξιακά έργα... Αγορές, επεκτασεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εχω τιποτα με το κοριτσακι.....καλα εκανε και βολευτηκε αφου μπορεσε.Απλως επισημαινω οτι ειναι ακομα ενας αχρηστος μισθος,απο τοσους αλλους χιλιαδες,που πληρωνουν απο τις συνεχεις περικοπες τους οι Συνταξιουχοι.Αν την ρωτησεις ουτε και η ιδια θα ξερει τι καθηκοντα εχει αυτη και τι η Υπουργος μας η Κολλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συντηρούμε όλο το σόι του Κούλη λόγο ονόματος και σε πειράζουν αυτά

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ