Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΓΚΕΙΤ"




Σπάει το ρόδι αύριο Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει η πρώτη δίκη για 17 μέλη  Διοικητικών Συμβουλίων που κατηγορούνται ότι δανειοδοτούσαν επί σειρά ετών την επιχείρηση του Προέδρου τους χωρίς τις αναγκαίες εξασφαλίσεις. 
Μιλάμε για δανειοδοτήσεις 800.000 ευρώ και δεν χύθηκε ούτε κόκκος μελάνης , ούτε η παραμικρή νύξη απο τις εφημερίδες , τα τσοντοκαναλα και τα "εγκυρα" sites της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και από το "δημοσιογραφικό προσωπικό" των ανθρώπων των ντεμεκ  "μεσων μαζικής ενημερωσης" του Σερραϊσταν
Στο σκοταδι λοιπόν τα τραγικά θύματα αυτής της θλιβερης ιστορίας, οι κατοχοι των συνεταιριστων μερίδων της Τραπεζας που τελούν σε ομηρία από το 2011-12 που εχει απαγορευτεί η ρευστοποίηση των μερίδων τους

6 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΦΤΗΝΑ Ο ΤΖΕΡΕΜΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θα πεί οργανωμένη Τράπεζα...μαζί τα φάγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπόθεση εκδικάστηκε και η απόφαση είναι αθωωτική. Τώρα μπορείτε να ρουφίξετε το αυγό σας με το θείο σας το Βρασίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O IAKXOS ΕΧΕΙ ΡΑΝΡΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.....ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ!!!

      Διαγραφή
  4. Εεεε οχι και ΓΚΕΙ ο Ρουστανης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει απαγορεύσει εξόδου από την χώρα ο τότε διευθυντής της τράπεζας Ηρακλής Βακάλης κ πεθερός του νότι του καφεστιδη του χόνδρου.Τοτε αυτός έδωσε τό δάνειο σε ρουστάνι κ μπουτακογλου.Θα εκδισταστη η υποθεση στο εφετειο στηξ θεσσαλονικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ