Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

"ΜΟΥΣΚΕΜΑ" ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΞΥΝΗ

 ΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ 
ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ...
ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ



Ανώνυμος 9 Ιουνίου 2017 -  9:09 π.μ.

Γκάφα "ΟΛΚΗΣ" Αραμπατζή 

Μπέρδεψε τους αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα των ΕΛΤΑ. Το πολιτικό άγχος είναι κακός σύμβουλος. Πολύ περισσότερο όταν δεν γνωρίζεις πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.  



Στον «μεζέ» λοιπόν μαθαίνουμε πως έχει πάρει η κυβέρνηση την τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και εκ Σερρών ορμώμενη Φωτεινή Αραμπατζή, καθώς τόσο στον αγροτικό τομέα δεν πιέζει τον αρμόδιο υπουργό Β. Αποστόλου, ενώ και στις άλλες παρεμβάσεις της παρουσιάζεται απρόσεκτη.

Τελευταίο κρούσμα ήταν η χθεσινή ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος πως τα ΕΛΤΑ δεν καταβάλουν τις εισπράξεις που κάνουν για λογαριασμό της ΔΕΗ στην τελευταία. Στη βιασύνη της λοιπόν να καταδείξει τον πρώτο σε σταυρούς στις Σέρρες κι εσωκομματικό της αντίπαλο Κώστα Καραμανλή ως «αμελή» τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών (σ.σ. αν και ο κ. Καραμανλής δεν είναι αρμόδιος για τις επικοινωνίες και τα ΕΛΤΑ), έσπευσε η κα. Αραμπατζή να καταθέσει ερώτηση για το θέμα αγνοώντας όμως ότι τόσο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, όσο και η αρμόδια τομεάρχης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είχαν σηκώσει το θέμα με δημόσιες τοποθετήσεις και κοινοβουλευτικό έλεγχο. 

Άρα ήλθε τρίτη και ...καταϊδρωμένη. 

Αφού όμως δεν ήξερε και δεν ρώτησε, η κα. Αραμπατζή αγνοώντας την ερώτηση ενός πολιτικού της προϊσταμένου και μιας συναδέλφου της τομεάρχη και βουλευτή αφού αρχικά υπέπεσε σε ένα πολιτικό της unfair, έκανε και δεύτερη μεγαλύτερη γκάφα, παρέχοντας στον ΣΥΡΙΖΑ το δικαίωμα να την πάρει στο ...ψιλό. Κι αυτό διότι κατέθεσε ερώτηση για τα ΕΛΤΑ προς αναρμόδιο υπουργό.

Την κατέθεσε δηλαδή προς τον κ. Χρήστο Σπίρτζη όταν είναι γνωστό πως αρμόδιος υπουργός για τα ΕΛΤΑ και τις Επικοινωνίες μετά τον ανασχηματισμό είναι ο Νίκος Παππάς. Όμως και στο κόμμα της ΝΔ οφείλουν να είναι προσεκτικότεροι. Γιατί όσο κι αν οι προσωπικές έως και πολύ προσωπικές γνωριμίες παίζουν το ρόλο τους, δεν θα πρέπει αυτές να υπερβαίνουν κάποια όρια σοβαρότητας.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ