Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΒΟΛΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ... NO BROBLEM !!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ ...


Στο παρελθόν είχα βρεθεί σε μια συζήτηση όπου κάποιος υποστηρικτής μιας αυτοδιοικητικής παράταξης προσπαθούσε να πείσει έναν σοβαρό επαγγελματία να ασχοληθεί με την πολιτική, και δη με την παράταξη που υποστήριζε.

«Καλά είσαι ηλίθιος;» ...
ήταν η αφοπλιστική του απάντηση. «Εγώ έχω κάνει περιουσία, τα παιδιά μου δουλεύουν στο Δημόσιο»…και συνέχισε «θες να μου λένε μετά ότι έφαγα λεφτά και βόλεψα τα παιδιά μου» 

Θυμάμαι επίσης το θόρυβο που είχε γίνει όταν η κόρη του κ. Βενιζέλου, ασκούμενη δικηγόρος τότε, είχε διοριστεί στις εκλογές να υπηρετήσει ένα εκλογικό τμήμα στο Νομό της. Αντιλαλήσαν οι πλαγιές από τα σχόλια για μεθοδεύσεις και πολιτικά μέσα. Φυσικά κανείς δεν είδε το αυτονόητο ότι πάμπολλοι άλλοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστές κλπ είχαν διοριστεί ομοίως μέσα στο Νομό τους. Όχι, η κόρη του Βενιζέλου ήταν βαλτή! 

Αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο. Ακόμη και όταν ο Φειδίας έφτιαξε το χρυσελαφάντινο άγαλμα της Αθηνάς, η τεράστια ποσότητα χρυσού έδωσε αφορμή στους εχθρούς του να τον κατηγορήσουν για υπεξαίρεση της ποσότητας χρυσού που του δόθηκε. Ο Φειδίας απέδειξε την αθωότητά του, επειδή ο Περικλής τον είχε συμβουλέψει να κάνει το χρυσό ένδυμα της Αθηνάς συναρμολογούμενο. Έτσι μπόρεσε να το αποσυναρμολογήσει και να το ζυγίσει. Το βάρος του χρυσού βρέθηκε ακέραιο κι έτσι ο Φειδίας αθωώθηκε. Όμως κατόπιν κατηγορήθηκε για αλαζονεία επειδή στην εξωτερική όψη της ασπίδας της Αθηνάς, που έφερε ανάγλυφη Αμαζονομαχία παρέστησε σε δύο Αθηναίους πολεμιστές το πορτρέτο του Περικλή και το δικό του. Ο Φειδίας συνελήφθη και καταδικάστηκε. 

Αυτή λοιπόν είναι η μοίρα των πολιτικών. Τα παιδιά τους δεν πρέπει να διορίζονται στο Δημόσιο ή να έχουν άλλες προσοδοφόρες δουλειές. Αν πάλι δεν έχουν δουλειές και είναι άνεργα, θα κατηγορηθούν ότι είναι άχρηστα, όπως και οι γονείς τους. Επομένως, για να μη λάβουμε διδάγματα από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας και το γαϊδούρι του Χότζα, ας παραμείνουμε στο Φειδία και ας αποδεχτούμε το γεγονός ότι η συκοφαντία είναι συνυφασμένη με την πολιτική. 

Και όσο περισσότερες ικανότητες επιδεικνύει κάποιος ή όσο πιο ψηλά ανεβαίνει, τόσο περισσότερη και η συκοφαντία που πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί.

Βολέψτε λοιπόν τα παιδιά σας. Όσο δεν είστε πολιτικοί η πορεία προς το «βόλεμα» είναι αγγελικά πλασμένη.

 Sommelier 

Δημοσιεύθηκε στο :

8 σχόλια:

  1. Και απο την αλλη εχεις τον Καραμητρο να διαφημιζει που εγινε δωρητης οργανων. Αντε και σπερματος με το καλο αλλα να μας δειξει και τοτε την καρτα δωρητη για να τον πιστεψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΤΑ (ΝΕΑ) ΙΑΚΧΑΚΙΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΚΑΙ "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΔ".
    ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΘΟΣΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΨΕ Η ΥΜΑΘ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΜΑΤΑΡΕΣ ΣΑΣ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε Σύντροφε Συντονιστή καρφωνεσαι

      Διαγραφή
  3. Το κακό δεν είναι μόνο οι προκλητικά υψηλές αμοιβές (οι φανερές....) σε περίοδο κρίσης, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν κρίνουμε από τις μέχρι σήμερα επιδόσεις των βολευτών (ναι, οι περισσότεροι είναι πάλι οι ίδιοι ή συγγενείς τους) ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    Δύο επιστημονικοί συνεργάτες: 4.500 ευρώ
    Σε κάθε βουλευτή παρέχονται τέσσερις υπάλληλοι και δύο αστυνομικοί. Από τους υπαλλήλους οι δύο είναι αποσπασμένοι και άρα πληρώνονται από τις υπηρεσίες τους. Τους υπόλοιπους δύο -οι ειδικοί συνεργάτες όπως αποκαλούνται- τους επιλέγει ο ίδιος και πληρώνονται από τη Βουλή. Η μηνιαία επιβάρυνση του Κοινοβουλίου ανέρχεται σε περίπου 2.000-2.500 ευρώ για κάθε υπάλληλο. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.......ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΤΑ (ΝΕΑ) ΙΑΚΧΑΚΙΑ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΚΑΙ "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΔ".
      ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΘΟΣΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΨΕ Η ΥΜΑΘ.
      ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΜΑΤΑΡΕΣ ΣΑΣ.
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
      ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

      Διαγραφή
    2. "ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ"

      Διαγραφή
  4. τελικά τι ρομά και μαλακιες γυφτοι ειστε στα Σέρρας και μαλιστα κωλογυφτοι ... ο νοών νοήτω ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ