Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ


ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΟΥΜΠΑ 
" Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ... ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΗΣ !!!



"Η κηδεία δημοσία δαπάνη" ενός δημοσίου προσώπου αποτελεί φόρο τιμής της πολιτείας προς τον θανόντα, αναγνώριση της προσφοράς του προς την πατρίδα,  δεν αποτελεί απλά ένα οικονομικό μέγεθος με την στενή έννοια της δαπάνης...
Η ανοησία της Οικογένειας Μητσοτάκη να αρνηθεί την μέγιστη τιμή της Πολιτείας αποδόμησε τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη , αρνήθηκαν την ύψιστη τιμή στον Πατριάρχη τους... "για μια χούφτα ευρώ"


Η Ζοζεφίνα έβαλε τα πράγματα στην θεση τους

9 σχόλια:

  1. Ασε να θαψουν αυριο τον νεκρο και μετα μπορεις να σκυλευεις...τυμβωρυχε...ΙΑΚΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαικιστη μπορεις να αποκαλεσεις τον Ανδρεα Παπανδρεου,τον Γιωργακη Παπανδρεου τον μεγα λαικιστη σημερινο μας Πρωθυπουργο Αλεξη και πλειστους αλλου πολιτικους.
    Τους μονους που δεν μπορεις να αποκαλεις λαικιστες ειναι ο Κωνσταντινος Μητσοτακης και ο Κυριακος,και αυτο ειναι αναγνωρισμενο ακομα και απο τους αντιπαλους τους.Οσο για την κηδεια,που δεν δεχθηκαν να γινει δημοσια δαπανη,ηταν για να προλαβουν ολους αυτους τους κακοπιστους ,ισως και εσενα,που τοτε θα εγραφαν οτι οι Μητσοτακηδες δεν εχουν χρηματα και περιμενουν απο το Δημοσιο να πληρωσει τα εξοδα.Ολες τις αλλες τιμες,που του αρμοζαν και τις δικαιουταν δεν τις αρνηθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι ρουσφέτια της οικογένειας και κατά τα άλλα δεν είναι λαικιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα ανωνυμε.......ποιος σε διορισε ο Ανδρεας η ο Αλεξης??

      Διαγραφή
    2. Εσένα επώνυμε που γράφεις σε ανώνυμο μπλογκ ποιος σε πληρώνει ?

      Διαγραφή
    3. Εμενα αν με ξερεις,γραφω απο ιδεολογια και γιατι αυτα που γραφω τα πιστευω..........Α και για να τα διαβαζουν καποιοι ανωνυμοι σανοφαγοι,μηπως και δουνε το νομισμα και απο την αλλη πλευρα.

      Διαγραφή
  4. Ποιά είναι αυτή η Ζοζεφίνα ? ΙΑΚΧΕ κομμώτρια είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφηστε τα πολιτικα κ βρητε ομαδα στον ακη βαβαλη τον σωτηρα του ακροποταμου...να σταματησει να μας ζαλιζει ο μπαμπας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφηστε τα πολιτικα κ βρητε ομαδα στον ακη βαβαλη τον σωτηρα του ακροποταμου...να σταματησει να μας ζαλιζει ο μπαμπας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ