Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ο ΙΑΚΧΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ...

ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΑΕΠΙ !!!!!!


ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;

 ΣΥΡΙΖΑΙΑ 100 % ... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964


Κιλκισιώτικο «χρώμα» θα έχει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η νέα διοίκηση των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας.


 
Και τούτο διότι ως διοικήτρια φαίνεται να τοποθετείται η Μαρία Βλάχου από την Αξιούπολη, πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση μονάδων υγείας, που την περίοδο αυτή υπηρετεί ως επιθεωρητής στο σώμα επιθεωρητών των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας στο περιφερειακό γραφείο της Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στην Θεσσαλονικη.

Ανήκει στο σώμα επιθεωρητών – ελεγκτών δημόσιας διοίκησης του υπουργείου Υγείας στο περιφερειακό γραφείο Θεσσαλονίκης με οργανική θέση στο νοσοκομείο «Αγίου Παύλου».
Είναι παντρεμένη με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργο Θεοδωρίδη, υποψήφιο βουλευτή του Συνασπισμού και πρώην δημοτικό σύμβουλο Αξιούπολης επί 12 χρόνια με δήμαρχο τον Γιάννη Πολυχρονίδη.
Η κ. Βλάχου πέραν της κιλκισιώτικης καταγωγής της, είναι και γνώστης των συνθηκών και σε ένα βαθμό των καταστάσεων που επικρατούν στις υγειονομικές μονάδες τις οποίες θα κληθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα να διοικήσει, αλλά και αρκετών εκ των στελεχιακού δυναμικού του, καθώς λόγω θέσεων που κατείχε έως σήμερα στο δημόσιο σύστημα υγείας έχει παρακολουθήσει την πορεία ωρισμένων έργων, όπως η ολοκλήρωση της γ’ πτέρυγας ενώ έχει συνεργασθεί με πολλά από τα εν λόγω στελέχη.
Υπενθυμίζεται, ότι το θέμα της πλήρωσης του διοικητικού κενού στον νομό μας είναι το πρώτο, που εξετάσθηκε στην σχετική διαδικασία λόγω του μεταναστευτικού θέματος και ως εκ τούτου, η τοποθέτηση της κ. Βλάχου αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως μέσω του σχετικού ΦΕΚ το αμέσως προσεχές διάστημα.
Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης
Τα τρία μέλη της διοίκησης του ιδρύματος είναι:
Ανδρεανάκη Κυριακή, δικηγόρος, σε αντικατάσταση του Ανέστη Πογέλη, με αναπληρωτή τον Παύλο Γαβρά, συνταξιούχο οδοντίατρο.
Μπαγκατουρίδης Οδυσσέας, οικονομολόγος, μέλος της Ν.Ε. Κιλκίς του Σύριζα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΑΛΛΑΖΩ, σε αντικατάσταση του Βασιλείου Κυριακίδη, με αναπληρώτρια την Αναστασία Φερεσίδου, συνταξιούχο καθηγήτρια TEΙ.
Σιαμπάνης Βασίλης, μηχανολόγος, υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., σε αντικατάσταση του Δημήτρη Μπαβέλη, με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Καπνίδη, ιδιωτικό υπάλληλο.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ