Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΟΤΡΩΝΗ

TI ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ  !!!!


Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ - ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΟΤΡΩΝΗ  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ "ΦΤΥΣΑΤΕ" ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ; ( Εκτός εάν πήρατε την έγκριση Καρανίκα)

«Πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη, ο Παναγιώτης κάνει λάθος» ήταν τα πρώτα σχόλια του μέλους της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και υπευθύνου επικοινωνίας, Μιχάλη Καρτερού μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών για τη χθεσινή παραίτηση του Παναγιώτη Κοτρώνη, από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, αλλά και από κομματικό μέλος του κόμματος, που ακολούθησε της παραίτησή του από Συντονιστή της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Υπάρχει πολιτικό θέμα» είπε ο κ. Καρτερός ο οποίος εμφανίσθηκε έκπληκτος από την παραίτηση και το περιεχόμενο αυτής, λέγοντας πως έπρεπε το θέμα να συζητηθεί εντός των κομματικού οργάνου. Παράλληλα υποστήριξε πως υπάρχει προσωπικό ζήτημα πίσω από την παραίτηση, κάνοντας λόγο για τεταμένες σχέσεις του κ. Κοτρώνη με τη βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, λέγοντας πως η πολιτική διαφωνία είναι ψευδεπίγραφη. «Δύο παραιτήσεις σε οκτώ μήνες» είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Κοτρώνη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα εμπλακούν σε αντιπαράθεση μαζί του. 


Στην επιστολή παραίτησής του ο κ.Κοτρώνης που ξεκινά με τη φράση «Φτάνει πια Τέρμα η κοροϊδία, όχι άλλες υποχωρήσεις» ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για αγνόηση του κόμματος σχετικά με τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν προ ημερών. «Θα έπρεπε επιτέλους να αποδεχθούμε μία έντιμη ήττα, με ταυτόχρονη παραίτηση της κυβέρνησης, παρά να συρθούμε σε έναν ανέντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε και μάλιστα εν αγνοία της βάσης του κόμματος. Η ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης περιορίστηκε να πάρει την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής και όχι όλου του κόμματος, ενώ επρόκειτο για μία κορυφαία απόφαση, όπως είναι το κλείσιμο της 2ης Αξιολόγησης. Μία απόφαση και μία συμφωνία με την οποία φτωχοποιούμε ακόμα περισσότερο 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους, που μαζί με αυτούς που συντηρούνται από αυτές τις συντάξεις φτάνουν σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού της χώρας» αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο κ. Κοτρώνης στην επιστολή παραίτησής του στην οποία διευκρινίζει πως δεν θα προσχωρήσει σε άλλο κόμμα και πως θα παραμείνει ενεργός πολίτης. 



  "Τοποθετήσεις αυτού του είδους , δείχνουν το ποιόν των Συριζαίων και αποτελούν ύβρι  προς τους πολίτες διότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Πολύ δε περισσότερο όταν εκστομίζονται από πτυχιούχο της Νομικής. Αιδώς Αχρείοι ..." είπε ο θείος Βρασίδας για το θράσος του κ. Μιχάλη Κρατερού

3 σχόλια:

  1. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΠΛΟΓΚ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικός γίγαντας , είχε απογειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως η κότα η στρουμπουλή η κάτα ασπρη πουλάδα Σταμπουλη ζει στο κοτέτσι της ακόμη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ