Σάββατο 6 Μαΐου 2017

"ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ", ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΦΕΡΕ" ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ
 ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ...


ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ...

Διαβάζω στο serresbomb το απόσπασμα της απόφασης και παραδέχομαι "το γατόνι" τον  Λευτέρη.

"Την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης ( βιοτικού, κοινωνικού, πολιτιστικού επιπέδου κ.ά.) του πληθυσμού της Μακεδονίας και Θράκης στο χώρο ευθύνης του ( πρώην ) Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης Επιχορήγηση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία « Μουσικό Εργαστήρι Σερρών » για πληρωμή δαπανών στο πλαίσιο του έργου "Το θέατρο ταξιδεύει σε ακριτικές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης" το ποσό των δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ ( 15.000 €) για την πραγματοποίηση του προγράμματος παραστάσεών του σε απομακρυσμένες περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης"

 Ο Λευτέρης τελικά έχει τρόπο και μαγκιά του ... 

Προ ετών "κατάφερε και έπεισε" του ΔρογαλοΜπαλίτηδες να πληρώσει το Επιμελητήριο Σερρών 25.000 ευρώ ( τα χαϊβάνια πληρώνουν αγόγγυστα της συνδρομές τους στο ΕΒΕΣ ) για να τραγουδήσει η κομπανία του ( κάτι σαν ΜΚΟ) στο Μέγαρο Μουσικής των Αθηνών !!!!, τώρα "κατάφερε και έπεισε" την μεγαλοκοπέλα να πληρώσει 15.000 ευρώ ... στο ξεκάρφωτο !!!! για την τουρνέ της κομπανίας του.

Διότι εάν διαβάζω σωστά ελληνικά το έργο αφορά Θεατρικές παραστάσεις και επιγράφεται "Το θέατρο ταξιδεύει σε ακριτικές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης", τώρα το πως κατάφερε η Αστική Μή Κερδοσκοπική Εταιρεία των μουσικάντζηδων, το "Μουσικό Εργαστήρι Σερρών" να χρηματοδοτηθεί, είναι πλεον ζήτημα κοινοβουλευτικού ελέγχου και ίσως ακόμη και εισαγγελέων ...

Υ.Γ. ΠασχάληΤόσιο, πόσο επίκαιρος είσαι !!!!! με την ανάρτηση για τον Τατούλη

Αντε γειααα !!!!!!!!!!!  

5 σχόλια:

  1. Λευτέρη..Λευτέρη ...Λευτέρη....είσαι γραμμένος στο ''ντεφτερι''....ΠΑΣΟΚ. Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝΕΛ....αέρα ..αέρα ...αεριούχα ποτά ΑΕΡΟΠΟΥΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα θέλαμε να γνωρίζαμε εάν ο κ. Λευτέρης έχει επιδοτηθεί άλλη φορά για πολιτιστικά 'πονήματα' από το ΥΜΑΘ; Μάλλον κάτι θα γνωρίζει επ' αυτού το ιπτάμενο "πουλί"... Εκτός εάν 'ξέχασε' να το σημειώσει στον λευκό φάκελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΥΟ ΥΜΑΘ ; ΛΕΥΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΑ;

      Διαγραφή
  3. ΑΕΡΟ-ΠΟΥΛΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΩΛΩΝ ΑΕΡΑ.
    Ο ΑΕΡΙΤΖΗΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..καί εσύ μακάκα Σερραίε καμάρωνε τόν ψευδοκουλτουριάρη σου...οπως καί όλους τούς φελούς πού επιπλέουν..επιδοτούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ