Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΓΙΑ ΤΑ"ΜΑΤΙΑ"ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ... ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ

  Η ΚΟΥΛΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ  ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ; 



Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του "ΔΙΚΤΥΟΥ MAPS" είναι μια π@παριά που σοφίστηκαν τα λαμόγια των Βρυξελλών ώστε ...
διάφοροι αργόμισθοι αξιωματούχοι και παρατρεχάμενοι τους στα κράτη-μέλη να περιφέρονται ασκόπως ανά "τας Ευρώπας" ροκανίζοντας κοινοτικά κονδύλια μιας οι συμμετέχοντες στο ΔΙΚΤΥΟ δικαιούνται βαρβάτης αποζημίωσης. 

Σκοπός του προγράμματος του "ΔΙΚΤΥΟΥ MAPS" είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες "τεχνογνωσία στο ζήτημα της αξιοποίησης των εγκαταλελειμμένων χώρων των στρατοπέδων" !!!!!!.  Δηλαδή "πιασ' ταυγό και κούρεφτο ..." όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη. 

Στην προηγούμενη έξοδο που κόστισε 2.700 €, επικεφαλής ήταν ο Παυλάρας, ο οποίος τσέπωσε αποζημίωση 1.415 €, ποσόν ουδόλως ευκαταφρόνητον για μια "μπουδελότσαρκα" δυο - τριών ημερών , νομίμως βεβαίως , βεβαίως ...


 o iakxos: ΑΡΠΑΧΤΗ 1.400 € ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ !!!!!!!!!!!!: ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ "ΜΠΑΤΗΡ-ΤOURIST" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ "ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ" ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ  serresbomb: Δήμος Σερρών : 2.700 ...

Έλα όμως που στο επόμενο ταξίδι ο Δήμαρχος "έστειλε στον κουβά" τον Παυλάρα και το αντικατέστησε με την γυναίκα του την Κούλα Τζίνη - Αγγελίδη , η οποία ειρίστω εν παρόδω σας θυμίζω ότι ήταν η "πέτρα του σκανδάλου" της παράνομης αδειοδότησης του γνωστού "μπαρ-καφέ 1800" την οποία κουκούλωσε ο Παυλάρας , προφανώς με εντολή Δημάρχου και σήμερα βρίσκεται κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος ως τότε Αντιδήμαρχος.

 iakxos: ΤΑ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ "ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΕΩ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ        Αυτή τη φορά "ωφελούμεν...

Για το νέο ταξίδι δεν πληροφορηθήκαμε σχετικά με το κόστος του , τα στοιχεία των συμμετεχόντων και τυχόν το ύψος της αποζημίωσης που καρπώθηκε έκαστος εξ αυτών ,την μόνη που αναγνωρίσαμε από την φωτογραφία ήταν η Κούλα ...

Πάντως πρέπει να ομολογήσω, ότι ο Παυλάρας έχει και τα δίκαια του, βεβαίως , βεβαίως ...

3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΕΙΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΓΙΑ ΚΟΥΛΟΒΑΧΑΤΑ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΕΜΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρίστω εν παρόδω....η συζηγος 1800 bar τυγχάνει πρώτη ξαδέρφη της Κουλάρας.
    Αρα....αυτός που είπε για την άκρατη τσιγκουνιά και τον φιλοχρήματο προσανατολισμό της οικογένειας έχει απόλυτο δίκαιο.
    Αν δε ψάξουμε στην πορεία του χρόνου θα δούμε χίλια μύρια παραδείγματα....του φραγκοφονιά Μουσταφά, και την χωρίς έλεος αγάπη του στο χρήμα, με οποιονδήποτε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ