Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ





Γελούσαν χθες στο Βελλίδειο όλοι όσοι είδαν την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά να δίνει αγκωνιές και να ιδρώνει ...
προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Η προερχόμενη από τους ΑΝ.ΕΛ υφυπουργός με το ανύπαρκτο έργο, θέλησε να έχει μια αναμνηστική φωτογραφία καθώς και να αποδείξει το πόσο "καραμανλική" είναι.

Κι αυτό διότι πληροφορίες τη φέρνουν να επιδιώκει ανοίγματα λόγω των δυσκολιών που έχει διαγνώσει πως θα έχει για να επανεκλεγεί.

Πάντως ο τέως πρωθυπουργός κάθε άλλο παρά θερμός είναι με όσους καπηλεύονται τον καραμανλισμό, υπηρετώντας κυβερνήσεις αντίθετες με το κόμμα που ο θείος του ίδρυσε. Επίσης η κα. Κόλλια δεν έχει κάνει και πολλά για την περιοχή στην οποία εκλέγεται με τους ΑΝ.ΕΛ τις Σέρρες στην οποία μάλιστα πατάει αραιά και που. Ευαίσθητος πάντα για τις Σέρρες ο Κώστας Καραμανλής τα γνωρίζει όλα τα παραπάνω και ουκ ολίγες φορές "τα παίρνει".



1 σχόλιο:

  1. ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΚΕΤΑΣ. Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΔΙΟΤΙ "ΟΣΟ ΜΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ