Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ, Η ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΕ

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ;

ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΤΣΟΣ ...

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.
Για το γκολ οφσάιντ της Λαμίας στο ματς με τον Πανσερραϊκό και την ανυπαρξία διαμαρτυριών από πλευράς Σερραίων: «Δεν κάναμε κάτι λόγω του ότι αυτή τη στιγμή εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα. Το είδε εξάλλου όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη, έγινε viral σε όλο τον κόσμο οπότε τι να πούμε εμείς; Η ΚΕΔ του πήρε τη σημαία, νομίζω ότι τιμωρήθηκε ανάλογα της περίστασης».
Για τις διαιτησίες και άλλα περίεργα περιστατικά στα παιχνίδια της Λαμίας: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και μπορούν να κρίνουν. Εμείς δεν είμαστε, ούτε με τον Άρη, ούτε με τη Λαμία. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που ίσως να μη φταίνε κιόλας. Δεν είναι αρμοδιότητα του εκάστοτε προέδρου να κρίνει τον κάθε βλαμμένο ή ανίκανο διαιτητή. Είπε ο κύριος Πανουργιάς ότι αν κριθεί το πρωτάθλημα στο γκολ αυτό, θα το πάρει πίσω. Μη με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε ένα ντέρμπι Άρης - Πανσερραϊκός. Είναι δύο ιστορικές ομάδες και ενδιαφέρει όλο τον φίλαθλο κόσμο. Λόγω της προηγούμενης χρονιάς που είχαμε την αντιπαλότητα. Το μυαλό σας είναι συνέχεια στη Λαμία. Αν έχετε πρόβλημα με τη Λαμία, να το λύσετε μόνοι σας. Μην βάζετε τον Πανσερραϊκό στη μέση».
Για τη μάχη της ανόδου: «Ο Άρης καλώς ή κακώς έχασε πολύ έδαφος. Απόλλων και Λαμία είναι τα δύο φαβορί. Μακάρι να τους κερδίσει στα μεταξύ τους παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα».
Θέλετε να ανέβει ο Άρης;
«Λόγω της περσινής κατάστασης με τον Άρη εγώ λέω να βγει η Λαμία. Και είμαι ειλικρινής σε αυτό που σας λέω. Φέτος με τη σημερινή διοίκηση του Άρη έχουμε άψογες σχέσεις, γιατί τύχαμε άψογης φιλοξενίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την ίδια θα ανταποδώσουμε και εδώ και ακόμα καλύτερη. Θέλουμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να ευχαριστηθεί. Εννοείται ότι θέλω να κερδίσει η ομάδα μου, αλλά και να κερδίσει ο Άρης και να χάσει ο Πανσερραϊκός, δεν θα μας πειράξει όπως όταν ήμασταν αντίπαλοι και είχαμε τους ίδιους στόχους πριν δύο χρόνια.
Αν η Λαμία δώσει πριμ να κερδίσει ο Πανσερραϊκός τον Άρη, το παίρνετε;
«Δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία μας. Δεν υπάρχει θέμα να πει η Λαμία να κερδίσουμε τον Άρη ή ο Απόλλων ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να γίνει; Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί χρήματα ο Πανσερραϊκός. Ο Πανσερραϊκός είναι σε μία καλή θέση, δεν τον ενδιαφέρει. Δεν καιγόμαστε να γίνουμε ζητιάνοι για να βγάλουμε τη χρονιά μας. Ούτε θα απαιτήσουμε, ούτε θα δεχτούμε αν μας προσφέρουν κάποια πράγματα. Να είστε σίγουροι. Βλέπω καλώς ή κακώς μας βάζετε σε μία περιπέτεια να δείξετε αν εμείς είμαστε ενεργά υπέρ κάποιας ομάδας. Δεν είμαστε ενεργά υπέρ κάποιας ομάδας. Σας το λέω ειλικρινά. Δεν θα τα δεχτώ με τίποτα. Και αν πλησιάσουν τον πρόεδρο που είναι αδερφός, φίλος θα του πω «Χρήστο μου μην ασχολείσαι και κάνε αυτό που θέλεις».
Δεν προτιμάτε ως Σερραίος να ανέβει ο Άρης και προτιμάτε τη Λαμία;
«Παντού όλοι είμαστε Έλληνες. Μην βάζετε βόρειους και νότιους να έρχονται σε αντιπαράθεση. Αυτά δεν είναι σωστά. Είχαμε μια αντιπαλότητα σοβαρή και δεν ήταν τόσο τιμητή. Και από την πλευρά της διοίκησης του Άρη δεν ήταν καλή η συμπεριφορά. Με τη σημερινή έχουμε άψογη σχέση».

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ