Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΤΩ ΚΑΙΡΩ ΕΚΕΙΝΩ ... ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ (Video)

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, 
ΜΕΤΑ ... ΚΑΗΚΕ !!!!


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!!!




"Κι όμως ο ανθρωπος ειναι και μεγαλο γατόνι, ρε παιδί μου ... Πολλοί είδαν , λιγοι κατάλαβαν !!! Αποστολή ομως εξετελέσθη" όπως ειπε ο Θείος Βρασίδας

8 σχόλια:

  1. Τω καιρω εκεινω ....νοσταλγει τις τρακες και το τζαμπα...ο ...Πετρος της Μυκονου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επέστρεψε και ο Συντονιστής των ψεκασμενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΛΛΕΟΠΤΕΡΟΝ. ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ"

      Διαγραφή
  3. Μιά ζωή ...μπιρμπάντς...ήσουν Σάκη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανάση θυμάσε ποιός σε κυνηγούσε στο Σύνταγμα ?...και κρύφτηκες σε ενα μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόλλησαν τα Louboutin στα χωράφια

    Δυσαρεστημένη είναι η ηγεσία του κόμματος της ΝΔ από τις χαμηλές πτήσεις κι αποδόσεις που υπάρχουν στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε μια περίοδο όπου οι αγρότες βράζουν εξαιτίας της υπερφορολόγησης τους και της
    αρνητικής στάσης εκ μέρους της κυβέρνησης.

    Αντί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όμως να ανεβάσει στροφές και να έχει πολιτικό κέρδος από την πάντοτε κρίσιμη εκλογικά περιφέρεια, δείχνει να έχει "κολλήσει" με αποτέλεσμα ελάχιστες επαφές να γίνονται με τον αγροτικό κόσμο και πλέον να υπάρχει δυσφορία.

    Πηγές του newmoney.gr αναφέρονται σε σκέψεις αλλαγών μετά από το καλοκαίρι σε πρόσωπα καθώς η κα. Φωτεινή Αραμπατζή (φωτ.) που ανέλαβε τον τομέα δεν έχει αναδείξει τα ζητήματα ως όφειλε ούτε έχει συνεργαστεί με τους άλλους της συναδέλφους. Ήδη μια πρώτη σκέψη αναφέρεται σε ομάδα βουλευτών του κόμματος που σε πρώτη φάση θα πλαισιώσει τη βουλευτή για να παράσχει βοήθεια και να προωθήσει τα προβλήματα, ενώ δεν είναι τυχαίες οι σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις της κας. Αραμπατζή. Όπως μάλιστα έλεγαν σε πρόσφατο πηγαδάκι στη Βουλή συνάδελφοι της βουλευτίνας Σερρών "οι γόβες Louboutin και Prada πιου φοράει μάλλον θα ...κόλλησαν στις λάσπες των χωραφιών γι' αυτό και δεν κινείται".

    Συχνά πυκνά μάλιστα βουλευτές από αγροτικές περιοχές πιέζουν για να σηκώσει η ΝΔ τους τόνους ή να προχωρήσει σε ενέργειες μεγάλης κλίμακας όμως η χαμηλών τόνων κα. Αραμπατζή δεν δείχνει να θέλει ή να μπορεί να ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΠΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ