Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!! (video)

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!!





Η Επίσημη εκδοχή είναι οτι η Εκκλησία μας εορτάζει σήμερα την Κυριακή της Ορθοδοξίας με ιδιαίτερη λαμπρότητα ...
 Το γεγονός αυτό μας κάνει όχι μόνο να χαιρόμαστε και να δοξάζουμε το Θεό.



Την Κυριακή της Ορθοδοξίας εορτάζουμε την ανάμνηση του κορυφαίου γεγονότος της εκκλησιαστικής μας ιστορίας, της αναστηλώσεως των ιερών εικόνων, το οποίο επισυνέβη το 843 μ.Χ. στο Βυζάντιο, χάρις στην αποφασιστική συμβολή της βασιλίσσης και μετέπειτα αγίας Θεοδώρας, συζύγου του αυτοκράτορα Θεοφίλου (840 – 843 μ.Χ.).

Την πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η Αγία μας Εκκλησία πανηγυρίζει το θρίαμβο της Ορθοδοξίας, της ορθής πίστεως, η οποία καταπάτησε όλες της αιρέσεις και στερεώθηκε για πάντα. Γι' αυτό η Κυριακή αυτή καλείται Κυριακή της Ορθοδοξίας. Οι αιρέσεις φάνηκαν ήδη απαρχής του χριστιανισμού. Οι ίδιοι οι  Απόστολοι του Χριστού προειδοποιούσαν τους συγχρόνους τους, και μαζί τους και εμάς, για τον κίνδυνο από τους ψευδοδιδασκάλους.



3 σχόλια:

  1. ΝΑΖΙάρη όλα καλά;;;

    Έχει πάρει παραμάζωμα τις εκκλησιές και τα μοναστήρια κάθε Κυριακή η ναζιστική συμμορία, όσο η δίκη εξελίσσεται με τις γνωστές σε βάρος της συνέπειες. Το αστείο είναι ότι ο φύρερ Μιχαλολιάκος επέλεξε να στείλει τη φράου Ζαρούλια-Μπράουν σε μια τελετή η οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται ως "Κυριακή της Ορθοδοξίας".
    Όμως στην τελετή αυτή είναι γνωστό ότι ψάλλονται επτά αφορισμοί, ένα τροπάριο κι ένας μακαρισμός κατά των Ελλήνων, της ελληνικής φιλοσοφίας και γενικά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Για περισσότερα διαβάστε εδώ: http://www.koutouzis.gr/aforismoi.htm
    Τόσο τιμούν οι εθνικισταράδες και ελληνολάτρες της ναζιστικής συμμορίας τις αρχαίες παραδόσεις που κατέστρεψε ο "εβραιοχριστιανισμός" (όπως οι ίδιοι γράφουν επί δεκαετίες στα έντυπά τους) ώστε, για να κερδίσουν τη συμπάθεια του ελληνορθόδοξου βαθέος κράτους και του αρχιεπισκόπου και να ρίξουν τα κωλαράκια τους στα μαλακά, είναι ικανοί στο τέλος να φορέσουν εβραϊκό κιπά και να κάνουν τρισάγια στους Μακκαβαίους.
    https://www.facebook.com/JUNGLE.Report/photos/a.178711718822794.45742.143534732340493/1582019808491971/?type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ.

      Διαγραφή
  2. Διαμαρτύρεται η χιτλεροσελίδα ότι "τα πρακτορεία ειδήσεων έκοψαν επιμελώς την συναγωνίστρια Ζαρούλια". Τη βλέπει ο Θεός τη συναγωνίστρια, ευσεβείς χριστιανορθόδοξοι της Χρυσής Αβγής. Δεν χρειάζεται να τη βλέπουν και οι πιστοί. Άλλωστε είναι τόσο ευλαβής χριστιανή η Μιχαλολιάκαινα που δεν παρευρίσκεται επιδεικτικά στη μητρόπολη προς άγρα ψήφων, αλλά με γνήσια ορθόδοξη ταπεινότητα. Έτσι δεν είναι;

    τη τσαπου δε τη γλυτωνουν ετσι & αλλιως.. εξ ον και πεσουν σε κανα κρυπτοφιλοφασιστα δικαστη που πλεοναζει ως γνωστον στο δικαστικο σωμα..

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ http://www.hitandrun.gr/o-papas-richni-anathema-ke-kathagiazi-ti-chrisi-avgi-ke-ton-n-michaloliako-vinteo/

    Πήγε και λειτουργιά υπέρ της οικογενειακη επιχείρησης φιλοξενίας μοιχων, πόρνων και προγαμιαιας συνουσιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ