Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΣΤΑΘΗ ΤΟ FB ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ !!!


ΤΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ", ΣΤΑΘΗ ;


" Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ, ΕΝ ΠΟΝΟΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ "



Σταθούλη, ακούω  ότι και σημερινή διοίκηση εφαρμόζει την πεπατημένη των Χατζηλιαδη και Σια. Χορήγηση δανείων σε κολλητούς χωρίς τραπεζικά κριτήρια, που δεν αφορουν στην λειτουργία της επιχείρησης του δανειολήπτη. Τώρα ως κεφάλαιο κίνησης θα δοθεί , ως μαϊμου επισκευαστικό δάνειο εσύ ξέρεις. Μιλάω ότι ακούγεται για ένα δάνειο αρκετών χιλιάδων ευρώ με σκοπό την πληρωμή  δανείου σε άλλη Τράπεζα για αμαρτίες της εποχής Ιφόγλου.
Ως φίλος Στάθη σε ενημερώνω, έχε το νου σου μην καταλήξεις και συ από τραπεζίτης, υπόδικος τραπεζοκόμος σαν τους προηγούμενους.

10 σχόλια:

  1. ΣΤΑΘΗ, ΣΥΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ - ΑΡΩΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ - ΤΡΑΚΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ , ΤΡΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΕΣ ... ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραντεβού στα γουναράδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΜΩΝ και ΦΙΝΤΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ....τακ..τακ....one more time ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άφαντος ο Πανταζής από τα δρώμενα στην Σερραίκη τράπεζα μετά από την τυχαία είσοδο του στο διοικητικό συμβούλιο λόγο παραίτησης κάποιου μέλους, φήμες λένε ότι είναι απορροφημένος στο μπαρ του της πλατείας και στην πατάτα Πόυ έφαγε στην Ρουμανία και έχασε αρκετα λεφτά μαζί με τον συνεργάτη του αποτυχημένο οδοντίατρο ζαπαρα τον μάλιστα ξυλοκόπησαν ρουμανοι σε γνωστό στριπτίζ μπαρ τού Βουκουρεστίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πανταζής είναι νούμερο ένα ...Το ξύλο το έφαγαν πέρυσι στην Ρουμανία μαζί με τον Γιώργο το γούνα .https://www.facebook.com/BOABeatOfAngelsBucharest/ στο τοίχο του μαγαζιου φαίνονται ο ζαπαρας με τον γούνα που ήθελαν να μαμισουν τζάμπα αλλά ξέχασαν ότι βρίσκονται στα ανατολικά Βαλκάνια!!

      Διαγραφή
  6. Σιγά να μην σε πιστεψουν ..ανωνυμε ..ΙΑΚΧΕ...πρωταπριλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η αλήθεια είναι οτι ο Στάθης στην Ρουμανία ζήτησε βοήθεια απο τον ....ΠΑΣΑΡΗ...τι σκατά Σερραίοι είναιεάν δεν υπάρχει...αλληλεγγύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Πανταζής ζήτησε βοήθεια στην Ρουμανία από τον Πρόεδρο Μανώλη προιο να χρησιμοποιήσει τής διπλωματικές του γνωριμίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΣΤΑΘΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!
    ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ