Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΑΪ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ, ΑΪ ΠΑΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΒΑΚΛΙ..

ΠΑΥΛΑΡΑ , ΤΣΟΥΝΓΚΣΣΣ ... ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΗΡΕΣ



Την επιθυμία του να ηγηθεί της παράταξης και να διεκδικήσει το Δήμο Σερρών έχει εκφράσει στο συντονιστικό...

της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Μυστακίδης. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι έκανε γνωστή αυτή του την επιθυμία μετά και την ξεκάθαρη, όπως είπε, τοποθέτηση του Πέτρου Αγγελίδη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, πριν από δύο (2) χρόνια.
   
Ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κάνοντας το δικό του απολογισμό τόνισε ότι πλέον δεν έχει σημασία αν τον αξιολόγησε σωστά ο δήμαρχος, καθώς για τον ίδιο έχει σημασία ότι τον αξιολόγησε σωστά ο κόσμος που τον τίμησε με την ψήφο του και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, την ίδια στιγμή που τα ποσοστά της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων ήταν πεσμένα. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ο δήμαρχος του πρότεινε να παραμείνει εντεταλμένος αντιδήμαρχος πολεοδομίας, κάτι όμως που ο ίδιος δεν δέχτηκε.

Ο Παύλος Μυστακίδης έμεινε έξι (6) χρόνια στο πλευρό του Δημάρχου Σερρών τονίζοντας ότι το έργο που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη διάνοιξη της Απάμειας, την κατεδάφιση του κεντρικού πάρκου, την αγροτική οδοποιία και φυσικά την επιτυχή κατάληξη στο θέμα των στρατοπέδων. Από τα σημαντικότερα έργα για τον ίδιο η επικαιροποίηση του μητρώου του δήμου, το οποίο επέφερε και αρκετά έσοδα.

8 σχόλια:

  1. ΔΕ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΕΛΑΤΟ ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ μανία που έχουν οι HOMME VILLAGE...να διοικήσουν τα Σέρρας...άλλη η πλατεία ..του χωριού και άλλη η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΘΕΣ ΛΕΓΕ
    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 66ΧΡΟΝΟ ΚΛΟΟΥΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ..
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ .....ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο 66ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ (ΟΥΑΟΥΥΥΥ)!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΡΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγινε μια δημοσκοπηση...τοπικια...οτι ολοι αυτοι που τα παρωνοματα του ...ληγουν ...σε ...ΙΔΗΣ...ειναι ικανοι να κυβερνησουν αυτην την πολη....!!!!!..δλδ ο καθε ΑΡΧΙΔΗΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΒΑΚΛΙ ΗΣΥΧΟ, ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΌΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ ΤΟ 2006 ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΛΑΒΕ 351 ΨΗΦΟΥΣ (4150-351). ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο 66ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΟΣ. ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τόσο ενδελεχής ενασχόληση με τον Παυλάρα ! μάλλον εσένα σε πόνεσε κάτι και τότε και τώρα ! τι νάναι άραγε;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλύτερα να ηγηθεί της παρατάξεως, ο σέλφατζης του Κουλά με τα βαφτιστικά κουστούμια, σίγουρη επιτυχία στους χιονιάδες.... ΑΛΑΤΙ ΜΟΝΟ!!!
    Ιερόθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΑ ! ΧΡΙΣΤΟΣ ; ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΧΙΜΗΞΕ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥ@@@ΛΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ