My visitors

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΡΟΤOBLOGGER TOYRTOYRAS ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS

   H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ... ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ

H ανάρτηση που πόνεσε τους "επαναστάτες" του Λευκώνα : 

o iakxos: ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ ...: ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ, "ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ" ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΟΜΠΛΟΚΑ Ανώνυμος - 2 Φεβρουαρίου 2017 - 2:41 μ.μ. Τους βλέπω...

4 σχόλια:

 1. ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ ΤΙΠΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
  ΠΗΓΑΝ ΗΠΙΑΝ ΜΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΠΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
  ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ
  ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ
  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ
  ΜΑΣΛΑΡΙΝΕ ΔΕΣ ΕΔΩ
  http://www.epiloges.tv/index.php?page=news_d&article_id=8217&category_id=12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δημοσιοποίηση των δικαιούχων του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ)

  Περιεχόμενο της Δημοσιοποίησης:
  Σε εφαρμογή του Κεφαλαίου IV του Τίτλου VII του Κανονισμού (ΕΕ) 1306/2013, και του Κεφαλαίου VI του Κανονισμού (ΕΕ) 908/2014 και εκάστοτε τροποποιήσεων τους, ο ΟΠΕΚΕΠΕ υποχρεούται να δημοσιοποιήσει στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένα στοιχεία των δικαιούχων (φυσικά και νομικά πρόσωπα) κονδυλίων προερχόμενων από το ΕΓΤΕ και το ΕΓΤΑΑ, προς πλήρη συμμόρφωση με τους υπό αναφορά κανονισμούς. Οι ενωσιακοί κανονισμοί έχουν άμεση και γενική ισχύ, είναι δεσμευτικοί προς όλα τα μέρη και ισχύουν σε κάθε κράτος μέλος. Τα στοιχεία είναι προσβάσιμα μέσω εργαλείου αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν δικαιούχους με βάση την επωνυμία ή τον δήμο, ή τα εισπραχθέντα ποσά ή ανά μέτρο ή με συνδυασμό των στοιχείων αυτών, και να ανακτούν όλες τις σχετικές πληροφορίες ως ένα ενιαίο σύνολο δεδομένων. Τα στοιχεία αυτά θα είναι επίσης προσβάσιμα και από την κεντρική διαδικτυακή διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

  Σκοπός της Δημοσιοποίησης:
  Σκοπός της δημοσιοποίησης των στοιχείων είναι η ενίσχυση της διαφάνειας όσον αφορά τη χρήση των κονδυλίων του ΕΓΤΕ και του ΕΓΤΑΑ στο πλαίσιο της κοινής γεωργικής πολιτικής συμβάλλοντας στην προβολή και την καλύτερη κατανόησή της. Επιτρέπει στους πολίτες να συμμετέχουν περισσότερο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και, παράλληλα, εγγυάται μεγαλύτερη νομιμότητα, αποτελεσματικότητα και λογοδοσία της διοίκησης έναντι του πολίτη.

  Ημερομηνίες της Δημοσιοποίησης:
  Τα πιο πάνω στοιχεία δημοσιοποιούνται μέχρι τις 31 Μαΐου κάθε έτους για το προηγούμενο οικονομικό έτος και παραμένουν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα επί δύο έτη από την ημερομηνία της αρχικής τους δημοσιοποίησης.

  Δημοσιοποιημένα Στοιχεία:
  Τα ποσά που δημοσιεύονται είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που περιέχουν τα λογιστικά βιβλία του ΟΠΕΚΕΠΕ στις 15 Οκτωβρίου έκαστου οικονομικού έτους που αντιστοιχούν και θα αφορούν πληρωμές που διενεργήθηκαν από το ΕΓΤΕ και το ΕΓΤΑΑ, κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος από την ημερομηνία της δημοσιοποίησης αυτών. Τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται παρέχουν πληροφόρηση στους χρήστες για την κατανομή των ποσών των πληρωμών για κάθε επιμέρους μέτρο καθώς και επεξήγηση των μέτρων που χρηματοδοτούνται από τα ταμεία καθώς και τη φύση και τον στόχο του κάθε μέτρου.

  Συγκεκριμένα η δημοσιοποίηση περιλαμβάνει:

  α) το όνομα του δικαιούχου ( ονοματεπώνυμο ή πλήρης εταιρική επωνυμία ή πλήρης επωνυμία της ένωσης)
  Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις όπου ο δικαιούχος έλαβε ενίσχυση εντός του οικονομικού έτους ίση ή μικρότερη των €1.250, οπότε δεν δημοσιοποιείται το όνομα του.

  β) τον δήμο στον οποίο κατοικεί ή είναι εγγεγραμμένος ο δικαιούχος και, εφόσον υπάρχει, τον ταχυδρομικό κώδικα ή το μέρος του ταχυδρομικού κώδικα που προσδιορίζει τον δήμο.

  γ) τα ποσά των ενισχύσεων που αντιστοιχούν σε κάθε χρηματοδοτούμενο από τα ταμεία μέτρο τα οποία έλαβε κάθε δικαιούχος κατά το αντίστοιχο οικονομικό έτος. Όσον αφορά τις ενισχύσεις που αντιστοιχούν σε χρηματοδοτούμενα από το ΕΓΤΑΑ μέτρα, τα προς δημοσιοποίηση ποσά αντιστοιχούν στο σύνολο της δημόσιας χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της ενωσιακής και της εθνικής συνεισφοράς.

  δ) τη φύση και την περιγραφή των χρηματοδοτούμενων από ένα εκ των ταμείων μέτρων στο πλαίσιο των οποίων χορηγήθηκε η αναφερόμενη στο στοιχείο γ) ενίσχυση.

  TAKHΣ Ο ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΗΣ

  ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΙΑΚΧΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝ ΓΙΑΤΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.posts@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ