Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ... ΕΞΑΛΟΣ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ"



     ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. !!!!
Το Οργισμένο τηλεφώνημα Καραμανλή προς Μητσοτάκη:  "ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ" !!!! 
Προβοκάτσια Άδωνι κατά του Καραμανλή με φανταστικό δημοσίευμα της “γάτας των Ιμαλαίων” 



Την προηγούμενη εβδομαδα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του χώρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε οργισμένο τηλεφώνημα από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και σε υψηλούς τόνους για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, και ούτε λίγο ούτε πολύ τού διεμήνυσε ότι τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις προς στελέχη που εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από τις δικές του, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

 Το «ή αυτός ή εγώ» που ουσιαστικά είπε ο Καραμανλής στον Μητσοτάκη δημιουργεί όπως γίνεται αντιληπτό, εντονότατο προβληματισμό στον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος αφ’ ενός αδυνατεί να συγκρατήσει τον αμετροεπή αντιπρόεδρό του, αφ’ ετέρου όμως γνωρίζει καλά πως τυχόν ανοιχτή του σύγκρουση με το καραμανλικό μπλοκ και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό προσωπικά θα σημάνει την επιστροφή της ΝΔ στην εσωστρέφεια και την ακροδεξιά ρητορική της περιόδου Σαμαρά. 

 Αν και ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει συχνά αφορμές για συγκρούσεις στο εσωτερικό της παράταξής του, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι όπως φαίνεται ένα άρθρο του Βήματος με τίτλο «Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία» το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter καλώντας τους διαδικτυακούς ακολούθους του να το διαβάσουν οπωσδήποτε! 

Ο αρθρογράφος του Βήματος -ο ίδιος που πριν από μήνες εμπνεύστηκε την περιβόητη πια «γάτα Ιμαλαΐων»- υπονοεί μέσες άκρες στο κείμενό του ότι ο πρωθυπουργός συμμαχεί με την εκπεφρασμένη από τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «παραδοσιακή Δεξιά» με σκοπό να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ. Ο αρθρογράφος του οποίου το κείμενο αναδημοσιεύει ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλεί το καραμανλικό μπλοκ «παραδοσιακή συνιστώσα της Αριστεράς» και μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο δεν θα εμποδίσει ένα δημοψήφισμα για το ευρώ, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεργάζεται ήδη με τον πρωθυπουργό για την προετοιμασία του». 

Ταυτόχρονα όμως εξαπολύει τα πυρά του στον Καραμανλή γράφοντας ότι «ο ίδιος και το κλειστό κλαμπ της παραδοσιακής Δεξιάς που την προηγούμενη δεκαετία ταυτίστηκε με μια οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία γνωρίζουν ότι χρειάζονται ένα αριστερό συγχωροχάρτι, αλλά και την επικράτηση της λήθης για τις επιλογές τους». Και συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι «προφανώς, σε ένα νέο δημοψήφισμα με ευθύ νομισματικό ερώτημα ο 60άρης πλέον πρώην Πρωθυπουργός θα ‘’καθαρίσει’’ με μια δήλωση υπέρ του ευρώ, αλλά μετά θα περιμένει το εθνικό νόμισμα καθώς η βέβαιη ισοπέδωση που αυτό θα προκαλέσει, ενδεχομένως θα του προσφέρει περισσότερες ελπίδες για κάποιου είδους επιστροφή, ίσως ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020». 

 Η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου πονήματος από τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει τη μήνι ουκ ολίγων στελεχών που περιμένουν επιτέλους μια κάποια αντίδραση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στα πολλά εν τω μεταξύ που έχει να διαχειριστεί πια ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι και η δυσαρέσκεια του ίδιου του Προκόπη Παυλόπουλου τον οποίο άλλωστε είχαν στηρίξει κατά τη διαδικασία της προεδρικής εκλογής πολλοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους οποίους ο κ. Παυλόπουλος συνεχίζει να διατηρεί άριστες πολιτικές και φιλικές σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση η οργή στους κόλπους της Πειραιώς για τον Άδωνη Γεωργιάδη είναι πλέον έκδηλη.

Εκτός της ουσίας άλλωστε του χρεώνουν ότι χρησιμοποιεί τα γνωστά τρολ του ώστε να επιτίθεται εμμέσως σε πολιτικούς συνοδοιπόρους του αλλά και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο πότε-πότε και εν μέσω άλλων κολακευτικών αναρτήσεων, «αδειάζει» καταστρέφοντάς του, όπως λένε στο Μοσχάτο, το κεντροδεξιό, φιλελεύθερο προφίλ που νύχια και με δόντια προσπαθεί να χτίσει. 



5 σχόλια:

  1. . . . ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ( 48 ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ) ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡ(Γ)ΙΩΝ . ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ . . . ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΩ , ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΝΝΟΩ , ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ << ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ >> του ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΨΩΣ ΑΘΑΝΑΣΙΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ... ΤΩΝ ΑΕΡΓΩΝ ΑΚΑΜΩΡΗΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ

      Διαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ..ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ?....ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΞ....ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ.ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ..ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ ....ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ...ΚΟΜΜΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΤΑΤΕ "ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ", Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΠΗΡΩΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΩΝ.

      ΦΥΙΣΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΙΩ ΑΠΑΡΕΚΚΛΗΤΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΩΣ BLOGGER ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΞΕΙΛΗ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΩ ΑΞΙΟ ΣΧΙΛΙΑΣΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ...

      ΚΑΛΟ ή ΚΑΚΟ ...

      Ο IAKXOS ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΕΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ" ΚΑΙ ΔΧΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ !!!!

      IAKXOS IS THE BOSS, Ok ?

      Υ.Γ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

      Διαγραφή
  3. Τι είσαι; χαχαχαχαχαχα...καλο. Βλάκας είσαι που σε κοροιδευουν ολοι αλλα δεν στο λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ