Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΓΙΝΕ , ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΕΝΕΡ, ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ...

ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ , ΕΙΧΑΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ;




ΟΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΕΓΙΝΕ "ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ"




Ο απόλυτος ξεπεσμός ενός επίδοξου Δημαρχου και η χειροτερη μερα στην τηλεοπτική καριέρα της Ελενιτσας επειδή η δήλωση του Δημαρχου , τους "έπιασε με το δαχτυλο μεσα στο μέλι"

Μικροψυχος ο πολιτικάντης Καραμήτρος επικαλούμενος το λεξικό Μπαμπινιώτη από τις δεκα ερμηνίες της λέξεως "παρτρενερ" διαλεξε την τελευταία για να προσαψει στον Δήμαρχο πατραβατική συμπεριφορά η οποία είχε δήθεν σεξιστικό περιεχόμενο με προθεση να προσβάλει την Ελένη Μωραϊτη.

Ομως ο Δήμαρχος δεν αναφερθηκε σε ονόματα , απλως φωτογραφησε καποιους με τον χαρακτηρισμό "πολιτικός παρτενέρ" τον οποίο οι εικονιζόμενοι μετέφρασαν σε "ερωτικό παρτενερ"

Δηλαδη ρε Καραμήτρο, για να έχουμε καλο ερωτημα "η Μωραϊτη με την εμμονη της να αναζητα "πολιτικό παρτενερ" δημοσίως έκανε σεξουαλική παρενόχληση στον Γκοτση , τον Ξυλογιαννη και στην αφεντιά σου ;" 

Αυτό μας λες δηλαδη;
 

4 σχόλια:

  1. Πο πο είναι και δάσκαλος ο φωτιαδης. Φανταζομαι τι μαθαινει στα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μαθαίνει αριθμητική. 90/2= 45 ...... σε περίπτωση που τους χρειαστούν στο μέλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 99,97/2 πόσο κάνει; το ξέρει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φωτιαδης ειχε πολλα χρονια να διδαξει λογω της συνεχομενης ενασχολησης του με την πολιτικη(Προεδρος,Δημαρχος,Νομαρχης), με αποτελεσμα να τα εχει ξεχαξει τα πιο πολλα... Πηγες μου λενε οτι διδασκει το μαθημα της μουσικης σε σχολειο, μια και ειναι ο καταλληλοτερος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ