Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

"ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ" ... ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ... ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

9 σχόλια:

  1. Ρέ ΙΑΚΧΕ..η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ήτανε ψιλή !!!!!!...και έκανε....αντάρτικο ,επανάσταση ....τούτο δώ !!!! στην αναρτησή σου ..που μοιάζει σαν ..κομμένη μαγιονέζα..τι σκατά φωνάζει και ωρείεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά ο Μέγκλας είναι ότι να ναι. Μιλάνε για τα τραπεζοκαθίσματα και αυτός λέει για πάρκινγκ. Τους ζήτησαν την γνώμη τους και αυτός λέει διαβούλευση. Έμαθε μια λέξη και την λέει. Μιλάμε για πανηλίθιο και επικίνδυνο άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά εγώ έχω βρει κατσαρίδες τρίχες μέσα στους καφέδες αυτής της καφετεριούλας στην μεραρχίας και δεν ξαναπάτησα. Θέλει και να δουλέψει. Ουστ. Ασε που δεν έχει προσωπικό. Μόνος του το δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πούνε στους 4 μαγαζάτορες ότι η πόλη δεν είναι προς εκμετάλλευση και κουμάντο να κάνουν μόνο στο μαγαζί τους. Ο καλύτερος είναι ήδη παράνομος. Τί άλλο θέλει. Το ΣΠΕΣΙΑΛ είναι το καλύτερο. Αυτός γιατί δεν παραπονιέται δηλαδή; μήπως επειδή είναι νόμιμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΑ "ΑΣΤΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?????
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ....ΜΠ@ΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ..ΤΙΠΟΤΑ???
    Α!!!!! ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ ότι βλέπω στο βίντεο μόνο 3 άτομα φωνάζουν. Ολοι οι άλλοι δεν εχουν πρόβλημα. Και επείδη κάνουν φασαρία αυτοί βγήκε ο βλαξ ο Μεγκλας, ο πανίβλαξ ο μπαλίτης, ο χαζοσώτος και ο τσάτσος Καραμήτρος και μιλάνε. Καλά έκανε η δημοτική αρχή και μπράβο της. ΕΠΡΕΠΕ να προστατεύσει τα υπόλοιπα μαγαζιά από τις γυφτιές του Καλύτερου και της παραδιπλανής βρωμιάρικης καφετεριούλας. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ για γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΑΚΧΕ ένα σχόλιο πάλι το έκοψες. Γιατί ανεβάζεις επιλεκτικά; Ανέβασε τα όλα ρε κεφτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι θελετε ορε την Μεραρχιας να την κανετε....ΤΡΟΥΜΠΑ...τις..γευστικης ...ηδονης..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σαρεσει που την λεω γυφτσα και δεν το ανεβαζεις το σχολιο; μπραβο ρε..στην νεα σπυ αναρτηση βαλε και τον ορισμο απο τον μπαμπινιωτη. Να καταλαβουν ολοι τι ψευτης και παπαρας ειναι ο Καραμητρος. Ποσες μαλακιες και ψεμματα μπορει να λεει το δευτερολεπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ