Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΡΑMΑΝΛΗΣ

 KAΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ...
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ !!!



Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΡΑMΑΝΛΗΣ:  Η ΜΑΡΙΑ Η "ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΙΑ" ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΘΟΛΑ .... Εάν ο Καραμανλης junior θέλει να επιβιώσει πολιτικά , πρέπει να ακολο...

5 σχόλια:

  1. Καραμανλής λέγεται ....αρχίδια Καραμανλικά του αειμνήστου δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ????
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ????
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ"????
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.......ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραμανλής με αρχηγό τον Κούλη γίνεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. . . . ρε σας πηραμε χαμπαρι . έναν στην ροδοπη τον στειλαν στο εσυ . . . αμοιβεστε και με χρηματα δικα μας του ελληνικου δημοσιου για τη δουλειά . . . που κάνετε ;;;;;; Ηκόλια του Αχιλλέα απέναντι στην Πέπη του Ευγένιου . . . και συνεπως ατη δεκαετια τπυ 1991 ο κάθε ευγενικός . . . . στο σπιτάκι του . . . . ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ, ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΦΟΡΑ Ή ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Παραλάβαμε, κυρίες και κύριοι, στα τέλη του Ιανουαρίου του 2015, μια χώρα και μια κοινωνία που την έσυραν στην οικονομική χρεωκοπία και το κοινωνικό δράμα. Είναι απορίας άξιο, ειλικρινά διερωτώμαι, πώς προσπαθείτε σήμερα να μας πείσετε ό,τι δεν ήταν δική σας ευθύνη, και δεν υπήρξατε ποτέ μέχρι το 2015. Και υπήρξατε, και συγκυβερνήσατε, και συναποφασίσατε, και υπηρετήσατε όλα όσα σας ζήτησαν, με ένα μόνο αντάλλαγμα: Να παραμείνετε στην εξουσία της χώρας, ασχέτως αν την καταδικάζατε στην φτώχεια και την υποτέλεια. Αυτά παραλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ