Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΟΙ "ΜΗΔΗΣΑΝΤΕΣ" ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ


"ΕΚΛΟΓΕΣ-ΟΠΕΡΕΤΑ"...
 ΑΠΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Οι πρώτοι "μηδήσαντες" είναι οι διοικούντες την γιαλαντζί ΠΑΕ 1964, δείγμα γραφής Νικόλτσου (;)  ... και αυτό φυσικά δεν έγινε για "την ψυχή της μάνας" τους βεβαίως, βεβαίως.

Αυτές οι εκλογές των ανά την Ελλάδα Ενώσεων Τοπικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων μόνο με γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν γίνονται.

Οι εκλογές γίνονται για τις "καρέκλες" της Ε.Π.Ο. διότι ο Σαββίδης συνειδητοποίησε ότι για να δει ο ΠΑΟΚ χαϊρι πρέπει να γίνει Μαρινάκης στην θέση του Μαρινάκη. 

Επομένως και οι εκλογές της ΕΠΣ Σερρών δεν αφορούν τον Καρυπίδη και τον Χατζηπαντελή αλλά την κόντρα Μαρινάκη - Σαββίδη. Πρόκειται δηλαδή για κόντρα ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με φόντο "το σεντόνι"

Και στο σερραϊκο οι δύο μονομάχοι έχουν τους "αχυρανθρώπους" τους, ο Ιβαν τον Χατζηπαντελή και ο Βαγγέλας τους Καρυπίδη - Χριστοφορίδη.

Πάντως πολλοί πρόθυμοι τρέχουν διότι "πολλά τα λεφτα, Αρη" αλλά θα έχουμε εκπλήξεις και φυσικά  .... θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν  


1 σχόλιο:

  1. ΑΙΔΙΟΚΥΩΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΣΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ;ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ