Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ ΤΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ;

"ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ" Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ  
******

Σε αυτή τη χώρα τελικά δεν χάσαμε μόνο το μέτρο , χάσαμε και την κοινή λογική. Η πολιτική ηγεσία του τόπου και το Ιερατείο "προσκύνησε" έναν μετρίου πολιτικού διαμετρήματος Σέρβο Πρόεδρο, ο οποίος "πραγματοποίησε μια ολιγόωρη ιδιωτική επίσκεψη" στην πόλη μας !!!!  Δηλαδή ήρθε σαν τουρίστας.

Τελικά αποδεικνύεται ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι οικονομικό θέμα , είναι θεσμικό θέμα και θέμα νοοτροπίας , Το πρόβλημα είναι ο "ραγιαδισμός"  των ανίκανων που έχουν λόγο και την ευθύνη διαχείρισης της ζωής μας.

Θαυμάστε τους η "άφαντη" Υφυπουργός Υ-ΜΑΘ , ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σερρρών, ο Δήμαρχος των νοικοκυραίων και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο των χωριατατέων συνωστίζονταν στην Νομαρχία για να τιμήσουν έναν τουρίστα , μια ξενόφερτη πολιτική μετριότητα , στην οποία παρέδωσαν "τα κλειδιά της πόλης" αφού ανακήρυξαν τον Σερβο πρόεδρο σε "επίτιμο δημότη" των Σερρών, ( εδώ διαπιστώσαμε ότι δεν κατανοούν καν έννοιες της ελληνικής γλώσσας),  ίδρυσαν ένα  Σέρβικο γιαλαντζι Προξενείο στην πόλη μας ( αλήθεια που και πως δραστηριοποιείται αυτό το μόρφωμα) και μετά τον δεξιώθηκαν στο μαγαζί του Μουσταφα στην Ακρόπολη των Σερρών ( 7.000 € κόστισε το γεύμα στο οποίο παραστάθηκαν όλα τα "μπουμπούκια" ως λιγούρια νομής "της όποιας εξουσιας" πλην της παράταξης του Καραμητρου με εξαίρεση τον Γάτσιο).

Μια πομπώδης επικοινωνιακή φανφάρα του Μουσταφά την οποία παρουσίασε στον Σερραϊκο Λαό ως μεγάλη διπλωματική επιτυχία  στην οποία κομπάρσοι ήταν όλοι αυτοί από τους οποίους περιμένουμε να οδηγήσουν την χώρα μας στην ανάπτυξη και στην έξοδο από την κρίση.

11 σχόλια:

  1. Εσύ είσαι ο νοικοκύρης κοπριά ;
    Πάρε το χατζηλίκι σου και μη λες πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΡΓΟΔΩΤΗΣ ΣΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ
    ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ
    ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ (ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ???)
    ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ....ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ
    ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ .....ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΊ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ
    ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΣΣΏΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΣΚΟΥΠΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
    ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ "ΨΥΧΟ" ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεχρι ποτε θα πληρωνουν οι σερραιοι της πόλης και ευρυτερα του δημου , τυχον θεατρικες παραστασεις γι αυτούς που αυτουποδεικνυονται οτι . . . υπαρχουν ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ.....ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑΣ ΑΚΟΜΑ?????
    ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ 12 ΩΡΕΣ......Ο ΞΥΛOΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ OK!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ; ΕΛΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ

      Διαγραφή
    2. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!!!!
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ ΕΚΕΙ!!!! ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ?????

      Διαγραφή
    3. Η ΞΑΝΘΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ... ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ... ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

      Διαγραφή
  5. Αιδιοκυων Ιακχε σε έχουμε πάρει χαμπάρι ουλοι. Πλέον δεν υπάρχει λαγούμι να κρυφτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Σερβία πραγματοποιεί από σήμερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει σειρά επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

    Στις 12.15 ο Έλληνας πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, για να ακολουθήσει κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών.

    Αύριο Τετάρτη, δεύτερη και τελευταία ημέρα της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης, Μάγια Γκόικοβιτς, και εν συνεχεία, με τον Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο. Η επίσκεψη θα κλείσει με την κατάθεση στεφάνου από τους δύο πρωθυπουργούς στον αδριάντα του Ρήγα Φεραίου.

    «Αποδίδουμε στην επίσκεψη μεγάλη σημασία διότι είναι σημαντική για την σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή» ανέφερε ο Ι. Ντάτσιτς.

    Να δεις οτι δεν είναι τυχαίος ο Σέρβος. Απλά η ζήλεια και η κακία του Καραμητρου θα τον αφήσει ταπί και ψύχραιμο γιατί πληρώνει τους πάντες για ψεύτικες ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ ... ΕΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ "ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ", ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΣ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ