Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

OI ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΝ ...ΑΛΛΑ "ΓΙΟΚ ΠΑΡΑΣΙ"

"ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ" ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ 
ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ



 Ευτυχώς που ενώθηκαν !!!!! Διαφορετικά δεν θα είχαμε JUMBO στα Σέρρας  ... Ενώθηκαν το 2009 για να φέρουν την "Ανάπτυξη" στο Νομό και το μόνο που κατάφεραν ήταν να φέρουν το "κινέζικο" πολυκατάστημα στην αγορά των Σερρών.

Ο ένας ως Δήμαρχος Λευκώνα τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες με τα "γκαβά οικόπεδα" ώστε να αποκτήσει πρόσβαση το πολυκατάστημα στον κεντρικό δρόμο (νομίμως βεβαίως δεν λέω, μόνο ο Μπαλίτης και ο Μουσταφάς είχαν κάποιες αντιρρήσεις , αλλά το βούλωσαν τελικά), ο άλλος ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου τότε ανέλαβε "τον ανένδοτο αγώνα" να ματαιώσει την επένδυση αλλά ... ξεχάστηκαν, κάπου χάθηκαν στην διαδρομή και μείναμε με τα παχιά τα λόγια.

Σήμερα επιστρέφουν ως "Σωτήρες" και διεκδικούν τον Δήμο των Νοικοκυραίων ... το αποτέλεσμα φυσικά είναι προδιαγεγραμμένο.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ , O ΜΙΣΘΑΝΔΡΟΣ


   ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ;


"Όταν βουλιάζει το καράβι τα ποντίκια φεύγουν πρώτα" 
όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Ο ΑΡΗΣ

ΤΟ ΜΕGA ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ... ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ;



"Δουλειές με φούντες και ζωή χαρισάμενη". Αυτό θα πει "υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος", να ασχολείσαι με τα κοινά, και να λαμβάνεις ημερήσια , αποζημίωση, οδοιπορικά, "μάσα , χάψα" και πάγια μηνιαία αντιμισθία 750 € ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ... ή μήπως κάνω λάθος ;  Παρακαλώ διορθώστε με 

Περασμένα μεγαλεία , διηγόντας τα να κλαις ... 

Δείτε την χλίδα που πληρώνατε , κοροϊδάκια 

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ vs ΤΖΙΤΖΙ (ΛΑΛΑΚΗ)

ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 

                             
           


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 
για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΤΗΛ - ΦΑΞ: 2310521842 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 198, 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΤΗΛ: 2313319774 
                                                            
         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας, αποκάλυψε τις πραγματικές του θέσεις και το σχεδιασμό του ίδιου και της παράταξής του, τα οποία είναι διαμετρικά αντίθετα από όσα κατά καιρούς ευαγγελίζεται στις περιοδείες του, ειδικά όταν βρίσκεται ενώπιος ενωπίω των αφελών που των εμπιστεύτηκαν. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ...Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΪΣΛΑΜΟΠΑΙΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ", 
ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Μετά τις αντιδράσεις των γονέων στο Ωραιόκαστρο που δήλωσαν ότι δεν δέχονται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους για να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές ιδεοληψίες των Συριζαίων και τις τσέπες των «αλληλέγγυων», σειρά έχει η Φιλιππιάδα, όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, παραθέτει, σε υπόμνημά του, μια σειρά από λόγους για τους οποίους αρνούνται την παραχώρηση του σχολείου «στα παιδιά των παράτυπων μεταναστών» όπως λένε.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο, χωρίς περαιτέρω σχόλια το υπόμνημά τους:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΡΟΥΛΑ, ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ...

ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ , ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ; 
ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ;

Με έκπληξη διαβάζω τις θρασύτατες δηλώσεις της ΥΜΑΘ που συμπεριλαμβάνονται στο λογίδριο  με το οποίο καλωσόρισε τον Τσίπρα στην ΔΕΘ:  

"Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι η Κυβέρνηση εργάζεται σταθερά για την απαγκίστρωση από την επιτροπεία και την εξάρτηση στην οποία μας έφεραν άλλοι και για να επιτευχθεί αυτό  πρέπει όλοι μας με συνέργεια, συνεργασία και εμπιστοσύνη να εργαστούμε σκληρά.Και είμαι πεπεισμένη κ. Πρωθυπουργέ ότι ο Ελληνικός λαός θα ανακτήσει το χαμένο «κομμάτι» της αξιοπρέπειάς του που χάθηκε από άστοχους χειρισμούς του παρελθόντος."

ΠΑΣΧΑΛΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΥ ;

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "OIL BROTHERS", ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΟΥ "ΦΕΣΩΣΑΝ" ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΡΩΝ


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ´" ΝΤΑΒΕΛΗΔΕΣ " ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

ΤΟ ΠΛΙΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΜΟΥΖΑΛΑ




Διαβάστε για το χρήμα που ρέει για την εγκατάσταση των ισλαμολαθραίων στην Ελλάδα της αριστερής συγκυβέρνηση, που έχει κόψει το ΕΚΑΣ σε χαμηλοσυνταξιούχους και δημεύει τις περιουσίες των Ελλήνων με τον ΕΝΦΙΑ για να πληρώνει τους τοκογλύφους



ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 
50 "ΔΟΜΕΣ ΕΝΣΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ"

ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΑΠΑΝΑ 3.704.850 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ

ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ;

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ 45 ΣΤΕΜΜΑΤΩΝ ;


Αναγνώστη, σαν Πρόεδρος ενος αρμόδιου θεσμικού οργάνου υποχρεούσαι να πάρεις θέση και να εμημερώσετε τον σερραϊκό λαό για την απάτη των Μουσταφάδων και της BARBY Yφυπουργού  "περί της δήθεν συμφέρουσας παραχώρησης" των στρατοπέδων  στον Δήμο Σερρών, την οποία εμφανίζουν ως τεράστια επιτυχία. Έχετε υποχρέωση να αποκαλύψετε το έγκλημα σε βάρος των σερραίων δημοτών ο οποίος θα κληθεί να πληρώνει για δεκαετίες το κόστος των υποδομών της πολεοδόμησης, την κατασκευή των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, την οδοποιϊα , τις πλατείες, τα σχολεία, τις εκκλησίες κτλ στα νέα οικοδομικά τετράγωνα που θα δημιουργηθούν και θα αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ ο Στρατός. 

Βέβαια θα τρίβουν τα χέρια τους τα κοράκια, οι εργολάβοι που θα κατασκευάσουν τις μεζονέτες αλλά πρέπει να αποκαλυφθεί με ποιον είναι οι αιρετοί τσαρλατάνοι αυτού του τόπου. Με τον λαουτζίκο και υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος ή με τα εργολαβικά συμφέροντα;

Υ.Γ.  Αναγνώστη , θέλουμε σωστή δουλειά, στο τίμιο δηλαδή , μην γίνει σαν την "μαϊμού εκτίμηση" της βίλας της Πεπάρας που έκανε η Συνεταιριστική Τράπεζα ( ξέρεις καλά εσύ πως και τι) και "βγάλατε την γρια, φοιτήτρια" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη προκειμένου να αρπάξει το θαλασσοδάνειο η μαντάμ των 800.000 ευρώ ...


UNESCO & "ΠΡΑΞΙΣ" , ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ... ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ 
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ...



 ... ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

 ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ  ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ



ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑΣ ΠΑΛΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ

o iakxos: ΑΚΟΥΣ ΠΑΥΛΑΡΑ;:      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ... Μας υποσχεθήκατε δημοψηφίσματα για τ...

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του blog έσπευσαν σε δηλώσεις οι "κοιμώμενοι" της "εν υπνώσει" αντιπολίτευσης του Μουσταφά.


Διαβάστε τις δηλώσεις 7-9-2016 , δειτε και τα video 20-6-2016 για να καταλαβετε αγαπητοί μου Σερραίοι με τι αστροπελέκια  έχουμε μπλέξει ...

Του Δημητρίου Γ. Νάτσιου
Tις θέσεις τους για το θέμα της απόδοσης των στρατοπέδων Εμμ. Παππά, Παπαλουκά, και των αποθηκών στον Λευκώνα σύμφωνα με το Ν.2745/1999 καθώς και τις νέες απαιτήσεις του ΤΕΘΑ για το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη κατέθεσαν στα ΜΜΕ οι επικεφαλής των τριών από τους τέσσερις συνδυασμούς της αντιπολίτευσης. Ο Στ. Φωτιάδης, ο Θ. Μηλίδης και ο Ν. Καρύδας προέβησαν σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου.

ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ" ΚΙΛΚΙΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟ ΚΕΓΕ




ΑΠΟ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΟΙ 425 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

Παντελής έλλειψη καθαριότητας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ανθυγιεινής κατάστασης, διαπιστώθηκε στον τελευταίο έλεγχο των υπαλλήλων της αντιπεριφέρειας Δημόσιας Υγείας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας Κιλκίς. 

Ο ΠΑΝΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

      ΑΝΤΕ ΜΑΡΟΥΛΑ,
        ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ 

   

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΘΟΔΩΡΑΣ Ο ΧΟΜΟΝΤΟΥΣΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ...ΟΦ ΣΑΪΝΤ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ




   ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΟΔΩΡΕ  ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ;

 ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ( ΠΑΧΥΛΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ*) ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ;


* Αλήθεια Θόδωρε θύμισέ μου με πια αντιπαροχή καρπώθηκες την θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ ;

ΝΕΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ



"ΚΟΥΦΗ" ... Η ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΙΑ" ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ !

Μας είχε εξαπατήσει τα ψέματα περί θωράκισης των Σερρών "κατόπιν ενεργειών της" από την εισβολή λαθρομεταναστών ...

ΜΕ ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ;

Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ¨ΤΑ XΩΝΕΙ" ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ




 ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ...!!!
Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.,..!!! 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΟΥΡΝΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΚΑΠΝΟ ΠΑΝΟ...

 Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την αδυναμία του να εμφανίζεται και να φωτογραφίζεται με στρατιωτικές στολές, κάνει απόστρατος στρατηγός, με ανοιχτή επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Η επιστολή ανακοινώθηκε με αφορμή την τελευταία υπουργική εμφάνιση με στολή που έφερε διακριτικά των δυνάμεων υποβρυχίων καταστροφών.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ...


ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΟΜΩΣ ...


 ...Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ "ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ !!!"


Σε ρωτάω φίλτατε αναγνώστη : 
 "Μπορεί ο χεσμένος να διαμαρτύρεται επειδή βρωμάνε τα σκατά ; 
όπως έλεγε η θεία μου η Επινλίκη

AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

 ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας χαρακτήρισε την ανάρτηση ως «απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας από την Ελληνική αστυνομία» και αναφέρει ότι «υιοθετεί πολιτικές θέσεις και προπαγανδίζει εμμέσως υπέρ της πολυπολιτισμικότητας».

"ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ" Ο IVAN


 "ΛΑΓΟΣ" ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ Ο ΠΟΛΥΣ
 IVAN ΣΑΒΒΙΔΗΣ ;


ΚΥΝΙΚΗ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ESCOBAR KAI O "ΘΡΗΝΟΣ" ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 
ΤΟΥ "ΘΡΥΛΟΥ"


"ΠΕΤΣΙΝΑ" ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ
 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας "Να οραματιστούμε τη χώρα μας τα επόμενα χρόνια" ...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΗΜΑΣΤΙΣΜΟ ΜΕ 420 € ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ


 «Η επιδίωξή μας, είναι η χώρα να βρει ξανά το βηματισμό της. Για το λόγο αυτό εργαζόμαστε καθημερινά με σχέδιο και όραμα. Ο στόχος μας είναι η επιστροφή σε μία ανάπτυξη δίκαιη και βιώσιμη. Ανάπτυξη με πρόσημο και ιεραρχήσεις». Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, σε άρθρο του που φιλοξενεί την Πέμπτη το «Πρακτορείο», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την 81η ΔΕΘ. 

Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι «έχει έρθει η στιγμή να σηκώσουμε τα μάτια μας και να δούμε προς το μέλλον. Να οραματιστούμε τη χώρα μας τα επόμενα χρόνια, τις επόμενες δεκαετίες. Μια χώρα απαλλαγμένη από επιτροπεία, έξω από τον κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας. Μια Ελλάδα της δημιουργίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης». 

Ταυτόχρονα, ο Αλ. Τσίπρας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις σε έναν γόνιμο διάλογο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το βήμα της ΔΕΘ είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τις πολιτικές δυνάμεις να μπουν σε ένα δημιουργικό διάλογο για το μέλλον της χώρας και των πολιτών. Από τη μεριά μας, ως Ελληνική Κυβέρνηση, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την αρχή».

ΑΚΟΥΣ ΠΑΥΛΑΡΑ;

     ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ...

Μας υποσχεθήκατε δημοψηφίσματα για τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου και αυθαίρετα με αποφάσεις ενός δημοτικού συμβουλίου που δεν εκπροσωπεί τον αστικό πληθυσμό του Δήμου Σερρών γκρεμίσατε την Δημοτική Αγορά , ξεπουλήσατε τα σκουπίδια στον Κοκκαλη και "εν κρυπτώ" με αναθέσεις όπως καταγγέλλει η εν υπνώσει ευρισκόμενη Αντιπολίτευση του Καραμήτρου και του "Λούζερ Θόδωρα" συντάξατε μελέτες για την εγκληματική πολεοδόμηση των 45 στρεμμάτων του Στρατοπέδου Εμμανουήλ Παππα.


 ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ;

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΡΟΪΔΟ ΡΩΜΙΕ ...


ΠΑΕΙ , ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ;

 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;


Το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διέλυσε το Ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται όλο και πιο κοντά. Σύμφωνα με πληρoφορίες του aek365 εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει επίσημα γνωστή η πρόταση για το παραπεμπτικό βούλευμα για την εγκληματική οργάνωση το οποίο εκτός όλων των άλλων προβλέπει και την παραπομπή σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη για πέντε κακουργήματα. 

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΞΕΣΤΙ ΤΟΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ


ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΩΪΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!



ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ


Με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που μόλις σήμερα στάλθηκε στα σχολεία, το υπουργείο Παιδείας καταργεί την πρωινή προσευχή. Για την ακρίβεια έχει απαλείψει οποιαδήποτε αναφορά στην πρωινή προσευχή, όπως γινόταν πάντα κάθε έτος.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑΕΙ , ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ


Το αντιμεταναστευτικό, λαϊκιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD)κατέγραψε ηχηρή εκλογική νίκη εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στις τοπικές εκλογές του Μεκλεμβούργου-Πομερανίας, καταφέροντας ταπεινωτικό πλήγμα στην καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ, που πληρώνει το τίμημα της πολιτικής της υποδοχής των προσφύγων στο γερμανικό έδαφος.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ...

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΥΡΩΠΗ , ΦΑΤΕ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΗΛΙΘΙΟΙ ...


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΑΡΩΜΑ ... ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ


ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ 41 ΑΠΟ ΤΑ 59 ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ !!!

 ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ Ε.Β.Ε. ΣΕΡΡΩΝ


Στην κατάργηση των 41 από τα 59 υφιστάμενα εμποροβιομηχανικά, βιοτεχνικά και επαγγελματικά επιμελητήρια προχωρά το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του επιμελητηριακού χάρτη της χώρας.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΗ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΙΠΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ

... KAI "ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ "ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ"




Μιλάω για την γιαλαντζί  ΠΑΕ την ΑΕΛ , που αντί για Γ' Εθνική θα παίξει SUPER LEAGUE . Aυτό είναι το μπουρδέλο που εσείς το λέτε ελληνικό ποδόσφαιρο ... 



Αλλά όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "Στα σκατά όσο άχνη κι αν βάλεις κουραμπιέδες δεν γίνονται"

ΠΑΝΟΥΛΗ ΟΥΑΟΥ !!!!

ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ "Ο ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ " ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ... "ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ", ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ...


ΤΟ TWITE ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥ



 Αν δεν το καταλάβες γραφικέ χοντρούλη , σούργελο κατάντησες ... αντε άδειασε μας την γωνιά και τράβα να παίξεις με το τραινάκι σου