Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ , "ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ" ΚΥΒΕΡΝΑ ...

...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ !!!


ΣΑΜΠΑΝΗ, ΤΟ ΣΟΪ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;

          "ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ... ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΝ"
 

Δηλαδή όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "Μας είδανε αλευρωμένους μας πήρανε για μυλωνάδες"

Αν κατάλαβα καλά , ο ΟΠΑΚΠΑ θα πληρώσει όλα τα έξοδα της εκδήλωσης , θα παραχωρήσει το Δημοτικό Γήπεδο και θα αναλάβει και την προβολή της συναυλίας και των προνομοιούχων καλλιτεχνών, οι οποίοι αφού "αφαιρέσουν" τις δικές τους αμοιβές θα αποδώσουν το 15% των εσόδων στον "διοργανωτή" ΟΠΑΚΠΑ !!!

"Δουλειές με φούντες" , δηλαδή ... πρωταρχικός σκοπός της εκδήλωσης είναι αφού "βγάλουν μεροκάσματο" οι καλλιτεχνες να εισπράξουν και το 85% των εισπράξεων και όλα αυτά εν ονόματι της φιλανθρωπίας

Προφήτη από το Τουτλί , σωστό ή λάθος;

ΤΑΣΟΣ ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ : ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ...

  ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ





Φίλοι συνδημότες μου και πάλι γεια σας.

Άλλο άρθρο ετοίμαζα για τη «ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ», όμως,όπως λένε και τα Μεγάλα Ειδησεογραφικά Δελτία,«με πρόλαβαν τα γεγονότα» Παρακολουθώντας τον δημόσιο βίο και τα πεπραγμένα των νομίμων εκλεγμένων –ενίοτε από ανυποψίαστους έως και πονηρούς ψηφοφόρους-λειτουργών, διαπιστώνω ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ "ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η παιδεία για τα Ελληνόπουλα έχει -κατά γενικήν ομολογίαν- τα μαύρα της τα χάλια, οι… μεγάλοι τιμονιέρηδες Τσίπρας και Καμμένος διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει -πάντα στημένοι στα τέσσερα!- στους διεθνείς αφέντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να τους επιτρέπουν να «κυβερνούν» την τριτομνημονιακή μας Μπανανία. Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητική «διαρροή»:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΜΕΓΚΛΑ , ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ ...


 ΣΥΣΚΕΨΗ "ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ ... " 
 18 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ H "ΔΕΣΜΕΥΣΗ" ΤΗΣ  "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ" ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ



Επικοινωνιακές γελειότητες της Υφυπουργού με μαριονέτες τους Προέδρους των Επιμελητηρίων. 

Υπάρχει έστω και ένας έλληνας πολίτης που να πιστευει ότι η Barby - Υφυπουργός ενος "μη κανονικού Υπουργείου" όπως η ίδια το αποκάλεσε πρόσφατα να δώσει λύσεις στα θέματα που έθεσε ο Πρόερδος του Επιμελητηρίου Σερρών ; 

Πάντως πρεπει να αναγνωρίσουμε στην "Μαρούλα μας"  την εντιμότητα ότι εχουσα επιγνωση της πραγματικότητας , δεν υποσχέθηκε τίποτε ... απλά δεσμεύτηκε μόνο να παιζει ρόλο ταχυδρόμου και να μεταφέρει το κείμενο του Μέγκλα στον πρωθυπουργό


Όπως λέει και ο θείος Βρασίδας "Πέθανε ο Σπαθάρης και μείνανε οι καραγκίοζηδες"
 

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ... ΦΕΡΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΠΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ...



"Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ...

 ΑΚΟΜΗ "ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ" ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΝΕΛ, ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣΧΙΣΤΕΣ !!! 





Οριακά επί τα χείρω αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της για την πορεία της οικονομίας το β’ τρίμηνο του 2016 η ΕΛΣΤΑΤ κατά τη δεύτερη μέτρηση των δεδομένων.

Με βάση αυτή και με εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν σε όρους όγκου, παρουσίασε αύξηση κατά 0,2% σε σχέση με το 1ο τρίμηνο 2016 (έναντι της αύξησης 0,3% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 2ου τριμήνου). 

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ


Ο ΑΡΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

 Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΔΟΥΣΕΣ


ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ...

 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ"




Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, τα κομματόσκυλα της ΝΔ επιχειρούν να εξαπατήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ισχυριζόμενοι πως το χρεοκοπημένο κόμμα τους μπορεί να λύσει το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ...

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ... ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ



ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ : ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΛ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

 Σας παρουσιάσαμε εχθές τα κυριότερα σημεία της Έκθεσης του γερμανικού Ιδρύματος Αντενάουερ (μερκελιστές), για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Σήμερα, ως… επίλογο, θα σας παρουσιάσουμε τη γνώμη των μερκελιστών για το λόγο που ο στημένος στα τέσσερα μπροστά στην αφέντρα Μέρκελ, υπουργοπάνος Καμμένος… έσκισε τις περιβόητες… «κόκκινες γραμμές» του κι έγινε δούλος των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Iδού: «Οι ιδρυτικές αρχές του λαϊκιστικού δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται εντελώς από τη στιγμή... που έγιναν κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΑΝΕΛ ακολουθούν πιστά τον ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε κυβερνητική επιλογή. Αυτό συμβαίνει ακόμα και με την πολύ προβληματική για το λαϊκίστικο κόμμα, φιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης. Οι ΑΝΕΛ έχουν μόλις εννέα βουλευτές, κατέχουν όμως συνολικά 5 υπουργικές θέσεις (συμπεριλαμβανομένων των αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών). Αυτό μπορεί να εξηγήσει σε μεγάλο βαθμό την υψηλή αφοσίωση των δεξιών λαϊκιστικών ΑΝΕΛ στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ». 

Έχουν δίκιο οι μερκελιστές, αλλά ξέχασαν τα πιο… σπουδαία: το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, Hot Spots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων, αλλά και το ελικόπτερο, από το οποίο ο υπουργοπάνος κατεβαίνει μόνο για να πάει για… ύπνο!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΜΑΪΜΟΥ ... Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ"

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
 ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ , ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ...

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ "ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ" ...

Η ΚΟΛΛΙΑ ... "ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΒΑΡΑΓΚΗ"

Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Κατέρευσε ο μύθος Barby Υφυπουργού περί της "κατόπιν ενεργειών της" θωράκισης της Περιφέρειας Σερρών από την λαίλαπα της εγκαταστασης των λαθροεποίκων μετα την έλευση των 452 Γετίτζι στο ΚΕΓΕ. 


"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ..." όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη

Όμως η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη για την επικρατεια ευθύνης της "Καραμανλικιάς" Μαρίας αφού η Βόρειος Ελλάδα "εμεινε με την μουντζούρα" με την φιλοξενεία της συντριπτικής πλειοφηφίας των εισαγομένων τοξικών αποβλήτων 

BAΣΙΛΑΚΗ , ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ , ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ...


ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ "ΜΠΑΚΙΡΙ" ΕΠΕΣΕ ...


Κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα ότι "ο προφήτης από το Τουτλί" βρήκε τον τρόπο και εισέπραξε "το εφάπαξ" των 30.000 ευρώ που εδικαιούτο ως συνταξιούχος "Δημόσιος Υπαλληλος"

 ( χρυσόστομε Πάγκαλε, παλι δικαιώθηκες ...)

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

TO OΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΝΝΑΣ" ( video )

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Κορακάκη: Ουδέποτε προσκλήθηκα


Τη δική της εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη και δεν ήταν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες έδωσε με δήλωσή της στο προφίλ της στο Facebook η Άννα Κορακάκη. 

  • ΕΘΝΟΣ On Line

Δηλώνοντας πως κανείς δεν την προσκάλεσε παρότι περίμενε τηλέφωνο ...

TI EIΠE Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΑΠΑΣ GATE" ...

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΤΑΠΑΣ, 
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ



Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ: OΙ ENTIMOTATOΙ κ.κ. ΤΑΠΑΣ & ΘΥΓΑΤΗΡ: Η " ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ " ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ,   Ο " ΣΑΝΟΣ " ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ και ΤΑ " ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ " ΤΩΝ ΣΥΡΙ...

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ... ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Τραγωδία της Αίγινας: Εμφανίστηκε η 4η επιβάτιδα «μυστήριο» του ταχύπλοου

 

  Λύνεται το «μυστήριο» της τέταρτης επιβάτιδας της φονικής θαλαμηγού Duende II, η οποία φέρεται να είναι αυτή που έστειλε βοήθεια στον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο.


Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ...


ΝΕΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ...

     ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , ΗΛΙΘΙΕ ;
            


 
Τελικά "Ο "Κηφήνας της Ραφήνας" αποτελεί ακόμη "πολιτικό κεφάλαιο" των τοκογλύφων" όπως  είπε και ο Θείος Βρασίδας 

 

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ

ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...



Πολύ καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες ...

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΜΑΪΜΟΥ ... Η "ΑΠΟΣΥΡΣΗ " ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥ κ. ΤΑΠΑ ;

ΤΟ ΓΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ "ΑΠΟΣΥΡΣΗ" ή ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΑΠΑ



ΕΞΑΛΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ , ΒΟΥΒΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ


  

ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών, Αφροδίτης Σταμπουλή περί δήθεν σκανδάλου σε διαγωνισμό που διενήργησε για τη σίτιση μεταναστών στο Νομό. Η βουλευτής κατήγγειλε το μέλος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, ότι μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων έναντι του ποσού των 750.000 ευρώ. Το ΓΕΣ αναφέρεται σε 88.500 ευρώ !!!!



Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών, Αφροδίτης Σταμπουλή περί δήθεν σκανδάλου σε διαγωνισμό που διενήργησε για τη σίτιση μεταναστών στο Νομό.
Η βουλευτής κατήγγειλε το μέλος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, ότι μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων έναντι του ποσού των 750.000 ευρώ.
- See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/item/125648-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%AF%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82.html#sthash.N5yLGOAB.dpuf
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών, Αφροδίτης Σταμπουλή περί δήθεν σκανδάλου σε διαγωνισμό που διενήργησε για τη σίτιση μεταναστών στο Νομό.
Η βουλευτής κατήγγειλε το μέλος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, ότι μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων έναντι του ποσού των 750.000 ευρώ.
- See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/item/125648-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%AF%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82.html#sthash.N5yLGOAB.dpuf
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών, Αφροδίτης Σταμπουλή περί δήθεν σκανδάλου σε διαγωνισμό που διενήργησε για τη σίτιση μεταναστών στο Νομό.
Η βουλευτής κατήγγειλε το μέλος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, ότι μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων έναντι του ποσού των 750.000 ευρώ.
- See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/item/125648-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%AF%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82.html#sthash.N5yLGOAB.dpuf
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΣ :


«Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου περί καταγγελιών για σκάνδαλο σε διαγωνισμό σίτισης μεταναστών στις Σέρρες, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

» 1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 96 του Ν. 4368/16, έχουν ανατεθεί στις ΕΔ οι αρμοδιότητες σύναψης και υλοποίησης παρακολούθησης συμβάσεων με αντικείμενο τη σίτιση προσφύγων - μεταναστών στα υφιστάμενα Κέντρα - Δομές Φιλοξενίας.

» 2. Μέχρι την 19 Αυγούστου 2016, η σίτιση των 420 προσφύγων που φιλοξενούνται στη Δομή Φιλοξενίας στην Παλαιά Γεωργική Σχολή Σερρών πραγματοποιούνταν με μέριμνα της στρατιωτικής υπηρεσίας (παροχή συσσιτίου από το 10ο Σύνταγμα Πεζικού).

» 3. Την 20 Αυγούστου 2016, με διαταγή του ΓΕΣ (Αναρτητέα στο Διαδίκτυο με ΑΔΑ: 66ΧΝ6-ΔΣ4 της 09 Αυγούστου 2016), αναλήφθηκε η υποχρέωση της σίτισης μέχρι το τέλος Αυγούστου, από εταιρεία catering (CORINTHIAN PALACE CATERING A.E.), μετά από έγκριση δέσμευσης πίστωσης 29.350 Ευρώ και τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού.

» 4. Με διαταγή του ΓΕΣ αναρτητέας στο διαδίκτυο της 10 Αυγούστου 2016, εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης 88.050 Ευρώ για τη σίτιση των προσφύγων από εταιρία catering, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται όμως ότι η διενέργεια διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου για το υπόψη θέμα ακυρώθηκε διότι, από την 08 Αυγούστου 2016 δημοσιεύθηκε ο νέος νόμος 4412/16 (Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών) και εκδόθηκε νέα διαταγή για τη διενέργεια του διαγωνισμού, με βάση τη νέα νομοθεσία».

AΛΑΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

 ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η  ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ


ΣΕ "ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ" ΠΑΤΑΕΙ Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ "ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ"

Ο δικηγόρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας που "ξεγέλασε" δύο πολιτικά γραφεία βουλευτών της ΝΔ τα οποία ευελπιστώντας στην μετέπειτα πολιτική του στήριξη τον ανέδειξαν πρωταγωνιστή των εσωκομματικών εκλογών των οργάνων του κόμματος, τώρα "ποιεί την νήσσαν" ... 

... αλλά εντέχνως διασπείρει ειδήσεις δημιουργώντας συνειρμούς και προσδοκίες στους ιθαγενείς του Σερραϊστάν,  ότι ήταν συμμαθητής του Κούλη στα γυμνασιακά τους χρόνια  ( μόνο σφαλιάρες που δεν παίζανε δηλαδή) 

Τώρα εάν ο Κούλης αποφοίτησε από Γυμνάσιο της ορεινής Αρκαδίας δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη ...

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ "ΜΟΥΝ@Ρ@ ..." . ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!!!!

 ...FOR BLONDY LADIES ONLY 


Διαφήμιση που σαρώνει στο διαδίκτυο αλλά ...


... όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη " η γριά δεν γίνεται φοιτήτρια "

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ (1)


AIΩNIA ΑΥTOY H MNHMH ...


Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε γεννηθεί στον Πειραιά το 1936. Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1956 με τον «Κορυδαλλό» του Ζαν Ανούιγ ενώ έκανε την πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση με την έργο Μαρία Πενταγιώτισσα το 1957 και ειδικά μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70 δεν σταμάτησε λεπτό να παίζει στον κινηματογράφο.

 Συνολικά πρωταγωνίστησε σε πάνω από 100 ταινίες, τόσο σε δραματικούς ρόλους, όπως στις ταινίες «Κοινωνία ώρα Μηδέν» (1966) , «Κοντσέρτο για πολυβόλα» (1967), αλλά και σε κωμικούς ρόλους, όπως στις ταινίες «Διακοπές στην Αίγινα» (1958), «Η Μουσίτσα»(1959), «Μην είδατε τον Παναή» (1962), «Το Δόλωμα» (1964), «Τζένη Τζένη» (1965), «Ησαΐα μη Χορεύεις» (1969), «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» (1970) και η «Θεία μου η χίπισσα» (1970).




Υπήρξε ένας από τους γοητευτικότερους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '60. Μια κοπέλα σε μια παρέλαση στο Καλλιμάρμαρο όταν τον είδε, φώναξε: «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης». Η ατάκα έμεινε στο πέρασμα των χρόνων, μια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μίμης Στεφανάκος, την έκανε σλόγκαν, αφού την έλεγε στο γήπεδο όταν ετοιμαζόταν να σουτάρει.


Ο ηθοποιός είχε κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος ήταν με την Αλέκα Στρατηγού και ο τελευταίος με την Μαίρη Μπάρκουλη, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Νικόλα.


ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ



ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ...

... ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ :ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΕΔΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ;;;


                                               

serresbomb: Πανσερραικός . Δικαίωση Σεδαρίδη για την εκκαθάρισ...: Πλήρη δικαίωση των θέσεων του για την εκκαθάριση της παλιάς πλέον ΠΑΕ Πανσερραικός 

O XΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ....

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 


ΤΑΠΑΣ : Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 ΤΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Μετα από το θόρυβο που δημιουργήθηκε


  •  Αναλύει τους λόγους της απόφασης του το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών με δήλωση στο «Σ.Θ»

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟΣΥΡΙΖΑΙΟ 
Παραιτήθηκε του δικαιώματός του να αναλάβει την σιτιση των προσφύγων στις Σερρες η Σερραική Εταιρεία «Σπιτικό" συμφερόντων του μελους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημητρίου Τάπα στην οποία είχε κατακυρωιθεί 0 διαγωνισμός που προκύρηξε το 10ο Σύνταγμα Πεζικού  ( βλέπε Καμμένος - Κόλλια) για την "Παροχή Υπηρεσιών Σίτισης (catering) για την κάλυψη κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης (μεταναστευτικές - προσφυγικές ροές) της δοµής φιλοξενίας «Παλαιά Γεωργική Σχολή Σερρών».
Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε ο Δημήτριος...

ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ "ΚΥΡ' ΕΛΕΗΣΟΝ ... "

H ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΗΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ...





Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ : Η τήρηση της Νομιμότητας είναι υποχρέωση κάθε Δημο...: Γράφει ο Γιάντσιος Ιωάννης, Δικηγόρος Σερρών Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν βάση του κανον...

Παρακολουθώ τις κινήσεις και τις συχνές παρεμβάσεις του συγκεκριμένου δικηγόρου σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της σερραϊκής κοινωνίας αλλά ...

Υπάρχει ένα μεγάλο " αλλά " . Ο τύπος είναι "του φαίνεσθαι" και όχι "του είναι" . 

Όλες οι παρεμβάσεις του εξαντλούνται  στο επίπεδο των καταγγελιών και των διαπιστώσεων , από τις οποίες εισπράττει την δημοσιότητα που επιδιώκει και μετά ... " μην τον είδατε τον Παναγή".


Φίλτατε μας έχεις κουράσει, κατάντησες γραφικός διότι όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη " αν δεν σπάσεις αυγά , ομελέτα γιόκ ..." 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

SAINT IVAN... O TΡΟΜΕΡΟΣ !!!!

   ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ ...


ΣΑΝ ΗΛΙΟΣ ΕΞΕΠΡΟΒΑΛΕ , ΜΕΓΕΜΕΛΕ , ΜΕΓΕΜΕΛΕ

ΚΟΤΡΩΝΗ, Η ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ, Ο ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ; 
 

    Το καρφί του εικονιζόμενου νεόκοπου Εθνικιστή σαφέστατο. Οι Συριζαίοι που αντέδρασαν στην αλητεία των παραφυάδων του Μουζάλα, το έπραξαν από ιδιοτέλεια  και "φωνάζουν"  διότι "δεν μπόρεσαν να βάλουν το χέρι στο μέλι" ...