Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΚΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ... ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ;

ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟ ...



GREXIT ; MΗΠΩΣ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;

ΠΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΣΜΑΝ ;



ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η απόφαση Μποσμάν (γαλ. Arrêt Bosman, αγγλ. Bosman ruling) προήλθε από απόφαση του 1995 του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (European Court of Justice) σχετική με την ελεύθερη μετακίνηση εργαζομένων, την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι και την άμεση εφαρμογή του άρθρου 48 της Συνθήκης της Ρώμης του 1957 (μετέπειτα, Άρ. 39 ΣΕΚ).
Η υπόθεση αυτή αφορούσε προσφυγή της Βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατά του Βέλγου ποδοσφαιριστή Ζαν-Μαρκ Μποσμάν (Union Royal Belges des Sociétés de Football Association ASBL & others v. Jean-Marc Bosman; Case C-415/93, ECR I-4921) και προκάλεσε μια σημαντική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετική με την ελευθερία μετακίνησης των εργαζομένων μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με την απόφαση Μποσμάν επιτράπηκε στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να μεταγράφονται ελεύθερα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν λήγει το συμβόλαιό τους με κάποιο σύλλογο. Επίσης, ακυρώθηκαν όσοι κανονισμοί εθνικών ομοσπονδιών χωρών-μελών της Ε.Ε. επέβαλαν περιορισμούς σε τέτοιου είδους μεταγραφές, π.χ. αν επέβαλαν ένα ανώτατο όριο ξένων ποδοσφαιριστών. Η απόφαση αφορούσε μόνο σε ποδοσφαιριστές υπηκόους των χωρών-μελών της Ε.Ε., τους λεγόμενους κοινοτικούς, για τους οποίους επιτρεπόταν πλέον μεταγραφή ανεξαρτήτως αριθμού, σε αντίθεση με τους μη κοινοτικούς, για τους οποίους η κάθε ομοσπονδία διατήρησε τους κανονισμούς της.
Η απόφαση Μποσμάν είναι αποτέλεσμα τριών ξεχωριστών νομικών υποθέσεων, στις οποίες εμπλέκεται ο Βέλγος ποδοσφαιριστής:
  • Υπόθεση Βελγικής ομοσπονδίας κατά Μποσμάν (Union royale belge des sociétés de football association ASBL v Jean-Marc Bosman).
  • Υπόθεση Λιέρς κατά Μποσμάν και λοιπών (Royal club liégeois SA v Jean-Marc Bosman and others).
  • Υπόθεση Ε.Ε. και ΟΥΕΦΑ κατά Μποσμάν (Union Européenne de Football Association (UEFA) v Jean-Marc Bosman).

Πίνακας περιεχομένων

Ιστορικό

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής Ζαν-Μαρκ Μποσμάν ήταν παίκτης της βελγικής Λιερς (R.F.C. de Liège), του οποίου το συμβόλαιο είχε λήξει το 1990. Επιθυμούσε να αλλάξει σύλλογο και να μεταγραφεί στη γαλλική ομάδα Δουνκέρκη (USL Dunkerque). Εντούτοις, η Δουνκέρκη δεν πρόσφερε το ποσό της μεταγραφής που ζητούσε η Λιερς με αποτέλεσμα η τελευταία να αρνηθεί τη μεταγραφή.
Στο μεταξύ οι αποδοχές του Μποσμάν είχαν μειωθεί καθώς δεν ήταν πλέον παίκτης της πρώτης ομάδας. Προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο κατά του άρθρου 17 των κανονισμών της ΦΙΦΑ του σχετικού με τις μεταγραφές. Έπειτα από μια πολύχρονη και σκληρή δικαστική διαμάχη κέρδισε την υπόθεση στις 15 Δεκεμβρίου 1995. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το υπάρχον σύστημα μεταγραφών παρεμποδίζει την ελευθερία μετακίνησης των εργαζομένων και έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 39 (1) της Συνθήκης της Ρώμης. Στον Μποσμάν και σε όλους τους κοινοτικούς ποδοσφαιριστές επιτράπηκε να μεταγράφονται ελευθέρα με τη λήξη του συμβολαίου τους σε οποιονδήποτε σύλλογο χώρας-μέλους της Ε.Ε.
Πριν από την απόφαση αυτή, οι επαγγελματικοί σύλλογοι των περισσότερων χωρών της Ευρώπης μπορούσαν να εμποδίσουν έναν ποδοσφαιριστή τους να υπογράψει σε άλλο σύλλογο ακόμα κι όταν έληγε το συμβόλαιό του. Μετά την απόφαση Μποσμάν αυτό δεν επιτρέπεται. Όταν λήξει το συμβόλαιό του, ο ποδοσφαιριστής διαπραγματεύεται ελεύθερα είτε με τον ίδιο είτε με άλλο σύλλογο. Επίσης, έχει το δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο με άλλο σωματείο μέχρι κι έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

O ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ "ΔΟΞΑ" ΤΗΣ ΡΕΜΠΟΥΣΗ


        ΡΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΕ , 
ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ;


ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ  ...
ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ;

"KAHKAN" OI ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ

  ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ , ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ...



Serres Out of Focus: "ΚΑΗΚΑΝ" ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ??? - "ΒΟΥΛ...: ............................................ ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ MΕΓΑΛΗ ...






κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ποιος ήταν ο διμηνίτης συνεργάτης ;
  • Με ποια διαδικασία επιλέχθηκε ; 
  • Ποιο όργανο τον επέλεξε ; ( μην μου πείτε "το μπουζούκι ..." γιατί κι αυτό όργανο είναι )
  • Με ποια κριτήρια καθορίστηκε το ύψος της αμοιβής του ; 
  • Υπήρχε Σύμβαση Έργου με τον Δήμο ή με την  Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ;
  • Ποιες συμβατικές υποχρεώσεις ανέλαβε ο συνεργάτης "χωρίς όνομα" ;

Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑΕΙ , Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ (VIDEO)

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΙΣΛΑΜΟΑΚΡΙΔΩΝ


ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ ΝΥΦΗ

 ΛΙΤΟ, ΠΑΝΑΓΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ




serresbomb: Αντιµέτωποι µε νέες δίκες οι µπλοκατζήδες: Άρχισαν να φτάνουν τα πρώτα «ραβασάκια» στους.

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σας είχανε πρειδοποιήσει ... μαζί με το σύμφωνο του κώλου  (για την συμβίωση των πουσταριών) τον Νοέμβριο πέρασαν και μια φωτογραφική τροπολογία  για τα αργοτομπλόκα. Να επιβάλεται κατώτερη ποινή φυλάκισης τριών ετών στα αληταριά που διαπράτουν το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, αλλά εσείς νομίζατε ότι έχετε να κάνετε με την χαζοχαρούμενη Δεξιά του κηφήνα της Ραφήνας.





"Τώρα θα δείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος", όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη κι αυτό είναι μόνο η αρχή ... θα ακολουθήσουν τα αστικά δικαστήρια για την καταβολή των αποζημιώσεων 

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ...

... ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΚΑΤΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΝΑΝ
 ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑΔΙΑ


Oι υπαινιγμοί του ψεκασμένου από το βήμα του Μπουρδέλου, προκάλεσαν την μήνη του χοντρογούρουνου. Για μία ακόμη φορά ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου.  Ο ψεκασμένος για να κάνει ντόρο κατηγόρησε τον Βενιζέλο ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο, αφήνοντας υπόνοιες για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. «Ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών», ανέφερε επικρίνοντας τη μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά έναντι ενός ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, σε μια προσπάθεια να συνδέσει τις δύο υποθέσεις. «Μας τον (σ.σ. κ. Σαφά) έφερε ο Βενιζέλος ως γαμπρό», πρόσθεσε αφήνοντας υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου διατηρούν μετοχές στη MARFIN. Τότε, ο Βενιζέλος βγήκε εκτός εαυτού ζητώντας από το προεδρείο το λόγο επί προσωπικού. «Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις συγγνώμη στα 4», φώναξε σε έντονο ύφος από τα βουλευτικά έδρανα. Ο Καμμένος συνέχισε και ολοκλήρωσε την ομιλία του, ωστόσο ακολούθησε ένταση, καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον  Βενιζέλο.

Ο Βενιζέλος επέμεινε πάντως να ζητά έντονα το λόγο προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο  Γιώργος Πάντζας φώναζε μάλιστα από τα μπροστινά έδρανα προς τον Μπενυ «κάτσε κάτω ρε», ενώ ο κ. Σωκράτης Φάμελλος συμπλήρωσε: «Η ασυλία σας τελείωσε κ. Βενιζέλο. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε».. Κάπου εκεί, ρόλο πυροσβέστη επιχείρησε να παίξει ο Πέτρος Κωνσταντινέας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έριξε λάδι στη φωτιά προτρέποντάς τον να καθίσει στη θέση του.«Μην μιλάς εσύ. Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων»,ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Aς πάρουμε τα πραγματα απο την αρχή :

«Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτηση τη δική μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό», είπε ο ψεΚαμμένος και απαντώντας στα σχόλια που ακούγονταν από τα έδρανα της ΝΔ πρόσθεσε «Αν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα. Αλλά αντί να το κάνετε, ξέρετε τι έκανε ο Μητσοτάκης; Πήγε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και είπε στην Μέρκελ ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αν θέλετε, ακολουθήστε την κοινοβουλευτική διαδικασία». Κλείνοντας την ομιλία του υποστήριξε ότι μέλη της οικογένειάς του Βενιζέλου έχουν σχέση με την Μαρφίν και τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο. «Άκουσα το ΠΑΣΟΚ να επιτίθεται στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, εσείς που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ: Τι έχει να φοβηθεί το ΠΑΣΟΚ; Μήπως έχει καμία σχέση με την Marfin; Μήπως έχετε συγγενικά πρόσωπα στη Marfin;» είπε απευθυνόμενος στον Ευ. Βενιζέλο.  

Ο Μπένυ αμέσως σηκώθηκε από το έδρανό του: «Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας! Θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα» φώναζε και ζήτησε από τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να πάρει τον λόγο.>«Σας παρακαλώ τι εκφράσεις είναι αυτές;» απάντησε ο Κουράκης αλλά αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον Βενιζέλο. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε επί πεντάλεπτο τουλάχιστον, ενώ στο βήμα είχε ανέβει και περίμενε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για… να ζητήσει οικουμενική.  

ixnos.gr

ΣΑΣ ΤΟΧΑ ΠΕΙ !!!!! ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ


ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΣΙΠΡΑΛΕΞΗ,"ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ" ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ



Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή στη Βουλή ανήρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και θέτει συνολικά 20 ερωτήματα για θέματα διαφθοράς για τα οποία η κυβέρνηση δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Μπορεί να έχετε επιτύχει να κυβερνάτε χωρίς κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, έχοντας εκκαθαρίσει από τη Βουλή εκείνους και εκείνες που θα στέκονταν πραγματικό εμπόδιο στην υλοποίηση του 3ου Μνημονίου και θα αντιστέκονταν με σκοπό την ανατροπή του, όπως άλλωστε έπραξαν από το καλοκαίρι.

Μπορεί να έχετε επίσης επιτύχει να συγκροτήσετε νέες ανίερες συμμαχίες που σας καθιστούν αρχιερέα (ή «Πατριάρχη», αν προτιμάτε) της νέας διαπλοκής

Μπορεί να έχετε επιτύχει να σας «εμπιστεύονται» η κυρία Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, αφού εμποδίζετε την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων ακόμη και για τις γερμανικές οφειλές
Μπορεί να ξεκαρδίζονται μαζί σας στα γέλια ο κ. Γιουνκέρ και ο κ. Ολάντ, την ώρα που συνυπογράφετε τις πιο απάνθρωπες πολιτικές σε βάρος των ελλήνων πολιτών και σε βάρος δύσμοιρων και ανυπεράσπιστων προσφύγων, ενώ δεν διεκδικείτε ούτε τα στοιχειώδη για το λαό, τη χώρα, τις εγγυήσεις του κοινωνικού κράτους δικαίου, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μπορεί να έχετε επιτύχει να μιλάτε στη Βουλή «μεταξύ κατεργαρέων» για τις υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής, αλλά και παρεμβάσεων στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
Μπορεί να έχετε καταφέρει να πλήξετε όχι μόνο την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, αλλά την ίδια την Ανεξαρτησία της Ελλάδας, της Κυβέρνησης και της Βουλής
Μπορεί να έχετε τοποθετήσει στο τιμόνι του Υπουργείου Δικαιοσύνης έναν άνθρωπο που δεν δίστασε να υπογράψει τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, τον ίδιο ακριβώς νόμο που είχε επικρίνει και στηλιτεύσει, έναν άνθρωπο που κάνει αυτοπροσώπως μηνύσεις στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά άλλου Υπουργού της προηγούμενης Κυβέρνησής σας, του εκλεκτού σας κ. Πανούση

Μπορεί ο σημερινός Υπουργός Δικαιοσύνης να μη διστάζει να λέει ότι πρέπει να «είμαστε πιο χαλαροί σε εκπρόθεσμες τροπολογίες»- τις ίδιες ακριβώς που κάποιοι αντιπαλεύαμε ως εργαλείο διαφθοράς και διαπλοκής και κοινοβουλευτικού ξεπλύματος.

Μπορεί στη σημερινή Κυβέρνησή σας κανένας να μην έχει το ηθικό ανάστημα της παραιτηθείσας Υπουργού Δικαιοσύνης της Γαλλίας κ. Τομπιρά, που αρνήθηκε να υπογράψει και να υλοποιήσει εκτρωματικούς νόμους κατάλυσης της δημοκρατικής νομιμότητας και ρατσιστικής αναφοράς στο όνομα δήθεν της πάταξης της τρομοκρατίας.

Μπορεί κανείς να μην έχει το σθένος να πει όσα δημοσίως εξέφερε η κ. Τομπιρά: «Μερικές φορές αντιστέκεσαι μένοντας, μερικές φορές αντιστέκεσαι φεύγοντας. Έφυγα για μια σημαντική πολιτική διαφωνία. Επιλέγω να είμαι αληθινή με τον εαυτό μου, πιστή στις δεσμεύσεις μου, στους αγώνες μου, στη σχέση μου με τους άλλους. Στην τρομοκρατία δεν πρέπει να παραχωρήσουμε καμμία νίκη, στρατιωτική, πολιτική, διπλωματική ή συμβολική»

Μπορεί οι λέξεις αυτές να μη σημαίνουν τίποτε για εσάς, που έχετε παραχωρήσει όλες τις νίκες στην οικονομική τρομοκρατία των τραπεζών, της ευρωδεσποτείας και των Μνημονίων, έχοντας πλήρως αποσείσει κάθε ηθικό πλεονέκτημα, που άλλοι και όχι εσείς, έχτισαν με το παράδειγμα και τη στάση ζωής τους, με κόστος και όχι, όπως εσείς, με ανταλλάγματα

Μπορεί να έχετε φτάσει σε τέτοιο σημείο οίησης, «επιτρεπόμενης» κατά τη δική σας αντίληψη, ώστε να επιτρέπετε στον Υπουργό Δικαιοσύνης να προσπαθεί να περάσει γραμμή στους δικαστές σε σχέση με την υπόθεση της αντισυνταγματικής κατάργησης των ανεξάρτητων αρχών
Μπορεί για τους ίδιους λόγους «επιτρεπόμενης οίησης» ο εκλεκτός σας Πρόεδρος της Βουλής να εκφράζει ανεπιτρέπτως την άποψη ότι οι Δικαστές πρέπει να αποφασίζουν όπως εξυπηρετεί την Κυβέρνηση και να δηλώνει «αλίμονο εάν οι δικαστές της χώρας αντιμετωπίζουν τα πράγματα εκτός τόπου, χρόνου, συγκυρίας, διαθέσεων, προθέσεων» (!)

Μπορεί να θεωρείτε ότι σας επιτρέπεται, εκτός από την οίηση, και ολίγη (ή πολλή) διαφθορά, διαπλοκή, παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και υπονόμευση των συμφερόντων της χώρας, μιας και οι άλλοι τα έκαναν πρώτοι
Ακόμη όμως και εάν όλα αυτά προδήλως ισχύουν, δεν σας επιτρέπεται στη σημερινή συζήτηση να μην απαντήσετε τι κάνατε εσείς για τις υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής και θωράκισης της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.
Με τη νομιμοποίησή μου ως επί 2,5 χρόνια βουλευτή που ανέλαβε το βάρος της ευθύνης του τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και πάταξης της διαφθοράς, που συγκρούσθηκε με όλες τις εκφάνσεις της διαφθοράς και της διαπλοκής και πλήρωσε το τίμημα της στοχοποίησης και της λοιδορίας από όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά, μιντιακά, οικονομικά, επιχειρηματικά κέντρα διαφθοράς και διαπλοκής, συμπεριλαμβανομένων των δικών σας τέτοιων κέντρων.

Με την νομιμοποίησή μου ως Βουλευτή που ανέδειξε τον άκυρο συμβιβασμό με τη Siemens, τη λίστα Λαγκάρντ, την υπόθεση των υποβρυχίων, την υπόθεση του Μνημονίου, που συνέγραψε το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. που υπέβαλε στην Εισαγγελία Διαφθοράς την δικογραφία που αφορούσε την εμπλοκή Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που συνέγραψε την Μαύρη Βίβλο της Ντροπής τον Μάιο 2014 (στο περιεχόμενο της οποίας αναφέρεστε στην αποψινή σας ομιλίας, ως δήθεν αποκαλύψεις σας…), και υπέβαλε πλείστες ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου για υποθέσεις εμπλοκής κυβερνητικών προσώπων σε σκάνδαλα.

Με τη νομιμοποίησή μου ως τ. επικεφαλής της Επιτροπής Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, που εκπόνησα το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που υπεβλήθη τον Δεκέμβριο 2014 για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, ένα Κυβερνητικό Πρόγραμμα που η Κυβέρνησή σας εξακολουθεί να μην εφαρμόζει και που όταν εγώ πήρα πρωτοβουλίες για την εφαρμογή του σε επίπεδο Βουλής, προσέκρουσα σε αντιδράσεις όπως οι παρακλήσεις του κ. Φλαμπουράρη να «μην ζορίσω τον κ. Στουρνάρα».

Με τη νομιμοποίησή μου ως τ. Προέδρου της Βουλής, που ανέσυρε τις υποθέσεις Siemens και Λίστας Λαγκάρντ και πρότεινε διαδικασία για το νόμο περί ευθύνης Υπουργών, προκειμένου να γίνει επεξεργασία όλων των ποινικών δικογραφιών σε βάρος κυβερνητικών προσώπων από το πρώτο (και μόνο) εξάμηνο της θητείας της, αλλά και που άνοιξε όλες τις καταχωνιασμένες ποινικές δικογραφίες που αφορούσαν τα Μνημόνια και τις συναφείς κυβερνητικές ευθύνες, συμπεριλαμβανομένης της αλλοίωσης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και τις διαβίβασε στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο.

Με την ηθική νομιμοποίησή μου ως νομικής σας συμβούλου και συνηγόρου σας στην αντιδικία σας με τον κ. Βγενόπουλο, τότε που ορθώς μιλούσατε για απάτη σε βάρος του δημοσίου, όπου δικαιωθήκατε ποινικά και αποφασίσατε να δεχθείτε την ματαίωση της υπόθεσης στα αστικά δικαστήρια, αλλά και ως νομικής σας συμβούλου στην σύνταξη του υπομνήματος που αφορούσε τις απόρρητες δαπάνες του Υπουργείου Εξωτερικών επί Γ. Παπανδρέου, μιας υπόθεσης που ουδέποτε μου εξηγήθηκε γιατί σταματήσατε να ενεργείτε για την διαλεύκανσή της.

Με την αξίωση ειλικρίνειας και αλήθειας, την οποία οφείλετε να πείτε επιτέλους, σε εκείνους κι εκείνες που έδωσαν ολόψυχα τη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής,, τη μάχη για δικαιοσύνη, διαφάνεια, ισονομία, αλήθεια, λογοδοσία την ίδια ώρα που δημοσιεύεται ότι εσείς συναντούσατε μυστικά και εν αγνοία μας, μεγαλοεκδότες και μιντιάρχες και τους …φτιάχνατε καφέ υπό το άγρυπνο βλέμμα κατοικιδίων φιλικών σας προσώπων.

Μετά πλήρους λόγου γνώσεως για την ηθική και πολιτική σας έκπτωση, σας υποβάλλω τα ακόλουθα ερωτήματα και αναμένω την απάντησή σας:

  • Τι έχετε πράξει για την ακύρωση του επιζήμιου, άκυρου και αξιόποινου συμβιβασμού με τη Siemens, που υπέγραψε ο κ. Στουρνάρας;
  • Τι απέγινε με τη «διαπραγμάτευση» για την υπόθεση αυτή, που την άνοιξη του 2015 μου γνωστοποιήσατε ότι θα ξεκινούσε η Κυβέρνηση με την Γερμανική Κυβέρνηση, ζητώντας μου μάλιστα να σας προτείνω κάποιο σύμβουλο, όπως και είχα κάνει;
  • Γιατί μέχρι σήμερα προστατεύετε τον κ. Στουρνάρα; Γιατί ο εκλεκτός και μηδέποτε εκλεγείς Υπουργός σας κ. Φλαμπουράρης μου ζήτησε να «μην ζορίζω το Στουρνάρα» το καλοκαίρι του 2015; 
  • Γιατί όταν σας το γνωστοποίησα, παραστήσατε τον έκπληκτο; Γιατί εν συνεχεία, με εντολή σας, εμποδίσθηκε η βίαιη προσαγωγή του κ. Στουρνάρα, ενώ πλέον τρώτε μαζί του ως καλοί φίλοι;
  • Γιατί δεν συνεχίσθηκε η έρευνα για τη Siemens, που ως Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ξεκίνησα την προηγούμενη άνοιξη, ανασύροντας τον σχετικό κοινοβουλευτικό φάκελο, που συνιστά κοινοβουλευτικό, θεσμικό και εθνικό κεκτημένο; 
  • Γιατί ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής απέσυρε το πόρισμα για τη Siemens από την αρχική ιστοσελίδα της Βουλής τις πρώτες ημέρες της θητείας του;
  • Τι απέγινε με τις ποινικές ευθύνες για την εκποίηση των μετοχών των ελληνικών Τραπεζών που κατείχε το ΤΧΣ σε τιμή χαμηλότερη της κτήσης; 
  • Τον Μάιο 2014 το είχατε χαρακτηρίσει «απιστία σε βαθμό κακουργήματος» και για το λόγο αυτό είχαμε υποβάλει πρόταση μομφής κατά του κ. Στουρνάρα. Σήμερα, έχοντας πλέον προβεί σε ανάλογες και χειρότερες κακουργηματικές πράξεις με τις μετοχές των τραπεζών το περασμένο φθινόπωρο, προφανώς ανταλλάσσετε εξυπηρετήσεις με τον κ. Στουρνάρα και την Κυβέρνηση Σαμαρά, έχοντας επίγνωση του βάρους της δικής σας ευθύνης
  • Τι απέγινε με τη λίστα Λαγκάρντ; Γιατί η σημερινή Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αναίρεσε και δεν υλοποίησε την έρευνα επί της υπόθεσης που είχα εισηγηθεί και είχε αποφασισθεί την περασμένη άνοιξη;
  • Γιατί η Κυβέρνηση Τσίπρα, η Κυβέρνησή σας, δεν υλοποίησε ούτε μία από τις προτάσεις που περιέχονταν στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, το οποίο είχα συντάξει ως εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ και συνυπέγραφαν τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης;
  • Γιατί στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μου είχατε πει ότι «δεν είναι ο Διώτης ο στόχος μας», παραίνεση στην οποία φυσικά ουδόλως συμμορφώθηκα; 
  •  Γιατί μέχρι τέλους αρνηθήκατε την αναζήτηση ποινικών ευθυνών του Γ. Παπανδρέου για την υπόθεση αυτή; 
  • Γιατί το Ελληνικό Δημόσιο δεν παρακολούθησε τη δίκη Παπακωνσταντίνου; 
  • Γιατί οι στενοί σας συνεργάτες κκ. Δραγασάκης, Φλαμπουράρης, αλλά και Βούτσης, Παπαδημούλης, μονίμως αντιδρούσαν στις προτάσεις μου για υποβολή προτάσεων σχηματισμού επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ιδίως της Κυβέρνησης Παπανδρέου για την υπόθεση των Μνημονίων, κατά του κ. Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ και κατά του κ. Βενιζέλου για την υπόθεση των υποβρυχίων, μιλώντας για «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής» ή για «νομικισμό» και «τυπολατρία»
  • Γιατί για το Μνημόνιο δεν υπεβλήθη ποτέ πρόταση σύστασης Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, αλλά μόνο Εξεταστικής; Γιατί η Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο που συγκροτήθηκε επί θητείας μου δεν επανασυγκροτήθηκε, μετά τη βίαιη διάλυση της Βουλής;
  • Γιατί διακόψατε τις εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, που εξέταζε τις υποθέσεις διαφθοράς σε σχέση με τα εξοπλιστικά, αλλά και την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ;
  • Γιατί στα πρώτα προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου (15/7/2015) περιέχονται χαριστικές και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον ποινικά υπόλογο τότε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, με νομιμοποίηση ακόμη και νομικών δαπανών που ο ίδιος είχε διατάξει, πράγμα που επισήμανα επί τόπου και προφανώς δεν αγνοείτε;
  • Γιατί με τα δεύτερα προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου (22/7/2015) παραδώσατε την περιουσία των πολιτών στις τράπεζες, κατ’ απαίτηση των δανειστών, νομοθετώντας το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που είχατε δεσμευθεί ότι θα αποσυρόταν (Νόμος του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, που έφερε η Κυβέρνησή σας), πράγμα που επισήμανα επί τόπου και ασφαλώς δεν αγνοείτε;
  • Γιατί στο 3ο Μνημόνιο, στο οποίο εισήχθη αντισυνταγματική συνταξιοδοτική τροπολογία που περιέκοπτε συντάξεις, έγινε φωτογραφική εξαίρεση των συνταξιούχων της τράπεζας της Ελλάδας, ενώ εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Μ. Μπαλαούρας, συνταξιούχος της Τράπεζας της Ελλάδας, πράγμα που επισήμανα επί τόπου και προφανώς δεν αγνοείτε;
  • Γιατί ενώ εμφανίζεστε κοπτόμενος για τον κ. Παπασταύρου, ουδέποτε αξιοποιήσατε τις πολυσέλιδες εισηγήσεις μου στο πόρισμα για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και μέχρι σήμερα παραλείπετε να αναφερθείτε στις εταιρίες με συμμετοχή στενών συγγενών του κ. Στουρνάρα, του κ. Βαρβιτσιώτη και του ιδίου του κ. Παπασταύρου, που εισέπρατταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (σχεδόν 500.000) από τον ΕΟΦ για «επικοινωνιακή εκστρατεία κατά της πολυφαρμακίας», την ώρα που οι καρκινοπαθείς δεν είχαν πρόσβαση στα φάρμακά τους;
  • Γιατί δεν καταργήσατε νομοθετικά ούτε μία από τις ντροπολογίες της Κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ η κατάργηση αυτή ήταν κομμάτι του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για Δικαιοσύνη και Διαφάνεια;
  • Γιατί διορίσατε Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης τον κ. Σαγιά, μολονότι υπήρξε νομικός παραστάτης του κ. Σάφα στην υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμπαγκά και γιατί του αναθέσατε ακόμη και αρμοδιότητες για την διαπραγμάτευση; Τι έχετε πράξει για την υπεράσπιση του Ελληνικού Δημοσίου στην υπόθεση αυτή, όταν ο Σάφα, αντί να αποζημιώσει τη χώρα, διεκδικεί 1 δις ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο;
  • Γιατί δεν κάνατε τίποτε για το πλυντήριο σκανδάλων που λέγεται ΤΑΙΠΕΔ, αλλά αντίθετα διατηρείτε αυτό το έκτρωμα αξιόποινης συμπεριφοράς σε βάρος της δημόσιας περιουσίας και ιδιοκτησίας
  • Τι απέγινε με τη διαφάνεια στους διορισμούς στο δημόσιο; Πώς τολμήσατε τόσους μα τόσους διορισμούς «ημετέρων», ορισμένους χωρίς ούτε καν τα αυτονόητα τυπικά προσόντα για τις θέσεις στις οποίες τους διορίσατε, αλλά με το προσόν να εκτελούν τον επικοινωνιακό θάνατο των αντιπάλων σας;
  • Τι απέγινε με την ενίσχυση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τον έλεγχο των ΜΜΕ και του Τραπεζικού συστήματος; Θυσιάστηκε υπέρ της νεοδιαπλοκής με αρχιερέα (ή «Πατριάρχη Αλέξιο») εσάς και αρχιμανδρίτη τον κ. Παππά
  • Γιατί δεν έχει μέχρι σήμερα επί θητείας σας ασκηθεί ούτε μία αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου εναντίον εταιριών-διαφθορέων και κυβερνητικών προσώπων που πήραν μίζες, αντίθετα με όσα προέβλεπε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ;
Περιορίζομαι, εισαγωγικά σε αυτές τις 20 ερωτήσεις.

Ελπίζω να μην επικαλεστείτε αδιαθεσία και δεν απαντήσετε.
Από τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Θεοδωράκη, τον κ. Σαμαρά, την κ. Γεννηματά, τον κ. Παπανδρέου, μπορεί να ξεφύγετε, αφού έχετε γίνει όμοιός τους και κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Από τις ευθύνες σας δεν θα ξεφύγετε.
Θα το εγγυηθεί ο λαός μας.
Σας το εγγυώμαι και εγώ προσωπικά.


Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο ΑΡΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ...

ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ "ΣΤΑΥΡΩΣΕ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ



Ο κ. Τσίπρας θέλει να συζητάμε για τη διαπλοκή, όπως αυτός την ορίζει, για να μη συζητάμε για τη διάλυση της δημόσιας παιδείας. Θέλετε να κατασκευάζετε εχθρούς” και συμπλήρωσε δείχνοντας το σκίτσο του Αρκά:





" Υποψιάζομαι ότι εννοεί εσάς ο πάντα εύστοχος Αρκάς», που δείχνετε «σκάνδαλο-σκάνδαλο» για να μην βλέπει ο κόσμος την ώρα που του αρπάζετε το πορτοφόλι από την τσέπη "

KAΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΔΙ (VIDEO)

    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ 


ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ , ΤΡΙΣ ...

ΔΕΚΑΝΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ 
 


 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Ο αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε τα περίφημα Hotspot των προσφύγων, για να εκφράσει την αλληλεγγύη του και την βοήθεια της εκκλησίας και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων είναι μουσουλμάνοι, έβγαλε τον παραδοσιακό αρχιεπισκοπικό του σταυρό ή την χριστιανική εικόνα που συνήθως φέρει στο στήθος για να… μην τους προκαλέσει!!!


Αν αλληθεια είναι αυτός ο λόγος που δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλος, τότε ντροπή!


Αυτοί δεν είναι Ιεράρχες της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, αλλά μέλη μη κυβερνητικών παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προωθηθεί η πολυπολιτισμική Νέα Τάξη, ενώ για τα σχέδια ισλαμοποίησης της χώρας,… σκασίλα τους!


Και εις ανώτερα!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ 


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΡΔΑΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΑ , ΣΧΕΔΙΟ  ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΙΩΝ ή  ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΗΟΤ SPOTS ?


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ΗURRIΕT ο σκοπιανός εβραιοσιωνιστής GEOERGE SOROS διέθεσε 12 δις δολλάρια για την διακίνηση των λαθρομεταναστών !!! 

Φαντάζεστε να διαθεσει άλλα τόσα (ποσό αμελλητέο γιαυτόν) για να αγοράσουν ακίνητα ή να επενδύσουν στην Ελλάδα οι ισλαμοακρίδες από 250.000 ευρώ ο καθένας τους ; Πάνω από 50.000 έποικοι εισβολείς θα αποκτήσουν δικαίωμα παραμονής στην Ελλάδα σε μια χώρα 15, εκατομμυρίων ανέργων ή απασχολόύμενων με 425 μέχρι 585 μισθό των μήνα , φτηνά εργατικά χέρια για τους ισλαμιστές που με τα λεφτά του SOROS θα εμφανιστούν ως επενδυτές στην πατρίδα μας, οικονομικοί παράγοντες πλέον και φυσικά θα δίνουν προτεραιότητα στους ομόθρησκους τους 150.000 λαθρομετανάστες που θα παραμείνουν στην Ελλάδα για τουλάχιστον τρία χρόνια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Αβραμόπουλου, του Μουζάλα και του Δρίτσα ( αλλά φυσικά ουδέν μονιμότερον του προσωρινού)

Φαντάζεστε οι ισλαμοακρίδες με τα λεφτα του SOROS να αγοράζουν "μπιρ παρά" τα σπίτια των Ελλήνων από τα ξένα Funds, από τα κοράκια που περιμένουν το νομοσχέδιο για τα κοκκινα δάνεια των ελληνικών τραπεζών ; Με 50.000 € θα αποκτούν διαμέρισμα 100 τμ που μάτωσε ο Έλληνας για να το αποκτήσει αλλά η κρίση τον οδήγησε σε αδυναμία αποπληρωμής του και θα μένουν και 200.000  €  για να κάνουν δικές τους επιχειρήσεις

Φαντάζεστε με την καθοδήγηση του SOROS και των "επενδυτικών funds" να ιδρύουν ανώνυμες εταιρείες για  να αγοράζουν τα επαγγελματικά κόκκινα δάνεια  των ελληνικών επιχειρήσεων και να αποκτήσουν ξενοδοχεία , ελληνικά super markets , αλυσιδες λιανικού εμπορίου , παραγωγικές μονάδες κτλ ;  

 Ακούσατε τι είπε ο γραικύλος Μάρδας οι επενδύσεις των ισλαμοακρίδων θα έχουν κίνητρα και προνομοιακούς όρους για να εντάσσονται στον αναπτυξιακό μας νόμο  κι αν χρειαστεί είναι έτοιμοι οι Συριζαίοι να νομοθετήσουν νεους ειδικούς νόμους για να διευκολύνουν την νέα  κάστα "Νεοελλήνων Επενδυτών" ...

Και συ ταλαίπωρε Νεοέλημα φάε "Ευρώπη", φάε "ανθρωπισμό" και το Βραβείο Νόμπελ που δεν θα πάρουν ποτέ οι "μαλάκες του Αιγαίου"