Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ

"ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ"  ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ


Τον πρώτο τίτλο της σεζόν κατέκτησαν οι «ροσονέρι», μια και επικράτησαν 4-3 στα πέναλτι της Γιουβέντους για το ιταλικό Σούπερ Καπ που έγινε στο Κατάρ.



Οι Μιλανέζοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον πρώτο τους τίτλο, έπειτα από το 2011, όταν για τον ίδιο θεσμό, είχαν επιβληθεί της έτερης ομάδας της πόλης, την Ίντερ στο Πεκίνο. Ο παίκτης που έδωσε το «τρίποντο» στην Μίλαν ήταν ο Πάσαλιτς, που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι, έχοντας προηγηθεί η άστοχη εκτέλεση του Λαμπαντούλα για τους «ροσονέρι» και των Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα για την «Γηραιά Κυρία».


Η Γιουβέντους ήταν αυτή που είχε μπει δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για ένα τέρμα, το οποίο σημείωσε ο Κιελίνι στο 18ο λεπτό με απίστευτο σουτ στην κίνηση. Ωστόσο, στο 38’ ο Μποναβεντούρα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σούσο έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φτάσουν σ’ ένα δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στην παράταση. Ωστόσο, ούτε στην έξτρα μισή ώρα άλλαξε κάτι και οι δύο «μονομάχοι» έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με την Μίλαν να κατακτά το τρόπαιο.
Τα πέναλτι:
Μαρκίζιο (Γιουβέντους): Γκολ 1-0
Λαπαντούλα (Μίλαν): Άστοχο 1-0
Μάντζουκιτς: Δοκάρι 1-0
Μποναβεντούρα: Γκολ 1-1
Ιγκουαΐν: Γκολ 2-1
Κούτσκα: Γκολ 2-2
Κεντίρα: Γκολ 3-2
Σούσο: Γκολ 3-3
Ντιμπάλα: Άστοχο 3-3
Πάσαλιτς: Γκολ 3-4


Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ Κιελίνι, Κεντίρα, Ρουγκάνι, Σάντρο (33’ Εβρά), Πιάνιτς (67’ Ντιμπάλα), Μαρκίζιο, Στουράρο (79’ Λεμινά), Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς

Μίλαν: Ντοναρούμα, Παλέτα, Ντε Σίλιο, Αμπάτε (102’ Αντονέλι), Ρομανιόλι, Μποναβεντούρα, Λοκατέλι (74’ Πάσαλιτς), Μπερτολάτσι, Κούτσκα, Σούσο, Μπάκα (102’ Λαμπάντουλα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ