Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ


ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

Επιεικώς απαράδεκτη θα χαρακτήριζα την "σημαδεμένη" αποχώρηση της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα, για να μην πω γκάφα ολκής "αλπμάνηδων" αυτοδιοικητικών

Τα αστροπελέκια  Φωτιάδης και Μηλίδης ενώ είχαν προσυνεννοηθεί να αποχωρήσουν πιάστηκαν στον ύπνο αποδεχόμενοι πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να δεχθούν την ψηφοφορία επί του αιτήματος της παράταξης Φωτιάδη να αλλάξει η σειρά των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί πρώτο το θέμα των Στρατοπέδων.

Η ψηφοφορία άρχισε και ήταν δεδομένο ότι το αίτημα θα απορριφθεί από την παράταξη της πλειοψηφίας και όταν έφθασε στο μέσον η διαδικασία, "ξύπνησε" ο Καραμήτρος να θέσει ζήτημα αποχώρησης από την συνεδρίαση των συμβούλων της παράταξής του, αλλά ήταν πλέον αργά ... όλοι οι αποχωρήσαντες υπέστησαν μια ήττα γοήτρου και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα για την προχειρότητα  που αντιμετωπίζουν την αποστολή τους και την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Βέβαια ένας ακόμη σοβαρός λόγος της αποχώρησης και ο κυριότερος ήταν να μην χρεωθούν την απόφαση χαρακτηρισμού ως εμπορικού δρόμου του υπολοίπου τμήματος της οδού Μεραρχίας από την πλατεία Κρονίου μέχρι το Διοικητήριο που σημαίνει πολύ απλά ... τον ξαφνικό θάνατο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, της περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ