Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

"ΜΠΟΥΛΗ" ΡΟΥΦΑ Τ' ΑΥΓΟ ΣΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ



ΟΙ Π@ΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΟΣ "ΜΠΟΥΛΗ" ... 

ΗΤΑΝ ΜΑΪΟΣ ΤΟΥ 2015 ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΕΤΑ "ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"
  
Ούτε οι ΑΝΕΛ, αλλά ούτε και κανένας από τη σημερινή κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο για να δοθεί και άλλο δάνειο στην Ελλάδα, είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος.


Όπως είπε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον Real, «Η κυβέρνηση αυτή πήρε λαϊκή εντολή να σταματήσει τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού» και «δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα μνημόνιο».

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «απειλεί», εμμέσως πλην σαφώς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε, σε περίπτωση που επιμείνει στην ολοκλήρωση του υπάρχοντος προγράμματος και ζητήσει νέο μνημόνιο για να δοθεί κι άλλο δάνειο στην Ελλάδα, λέγοντας ότι «Ήδη στο υπουργείο Άμυνας έχουμε ανοίξει και τα 84 δισ. τις προμήθειες της εποχής 1998-2003. Οι περισσότερες από τις προμήθειες από την Ευρώπη, κυρίως από τη Γερμανία, είναι με μίζες. Οι μίζες αυτές έχουν αποδειχθεί».

Απαντώντας δε σε ερώτηση αν θα ψηφίσει το κόμμα του στη Βουλή μια συμφωνία όπως τη θέλει ο Σόιμπλε ήταν απόλυτος: «Όχι. Ούτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ούτε η κυβέρνηση».



2 σχόλια:

  1. Εσύ ρε Ιακχε πήγες με τον Κούλη , μιλάς και από πάνω ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . . . κάθε μπούλης , ο κάθε καμμένος , ο κάθε πνιγμένος , κι ο κάθε ξελιγωμένος , είναι για το κέντρο ψυχικής υγείας στον Αη Γιάννη Σερρών. Από την Πόπη η εντολή πάει στον Κούλη κι απο 'κεί και μετά βγαίνουν τ' αποτελέσματα για Δείκτη Νοημοσύνης 120 ημέρες κι έφτασε το φθινόπωρο απ' τις 9 του Δεκέμβρη και μετά . . . .
    ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟΝ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ στα Σέρρας που η πόλη δεν έχει Θάλασσες . . .

    << όσοι μέχρι σήμερα σας έχουν αποκαλέσει ΒΛΑΚΕΣ , Ελάτε στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Σερρών , να σας δώσουν με Εντολή πιστοποιητικό , ότι ΕίστΕ ΣΑΪΝΙΑ !!!!!!!!!!

    Ρωτάμε στο εν λόγω Κέντρο μπορούνε ; Επειδή μας ενημέρωσαν ότι δείκτη Νοημοσύνης 40% αποδώσανε σε ανηλικο αυτιστικό παιδί το οποίο μέσα στον καυσωνα των 42 β.c εάν δεν του πείς να βγάλει τη ζακκέτα του το παιδί θα κυκλοφορεί στα Σερρας με μάλινη ζακέτα κουμπωμένη στην πλατεία ελευθεριας στο αποξηραμένο συντριβάνι λόγω του καύσωνα .

    για τον κάθε . . . . . λοιπόν , ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ