Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΕΠΙ


  ΜΗΝΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΕΑ 



Πανδαιμόνιο χθες στα δικαστήρια όπου αμφισβητήθηκε η νομιμότητα εκπροσώπησης των δικηγόρων αλλά ζητήθηκε επίδειξη σωρείας εγγράφων από την ΑΕΠΙ η οποία προσέφυγε κατά του ΕΒΕΑ.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου αλλά και στελεχών του ΓΕΜΗ κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΠΙ η οποία επιλέγει να ανοίξει σωρεία δικαστικών μετώπων και ποντάρει στην καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης αλλά και το αντιφατικό των αποφάσεων που εκδίδουν τα δικαστήρια. 



 Η μήνυση υπεβλήθη λίγο πριν τη χθεσινή εκδίκαση στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η προσφυγή της ΑΕΠΙ κατά του ΕΒΕΑ (αίτηση Εκούσιας Διαδικασίας) με αίτημα την καταχώρηση στο ΓΕΜΗ της απόφασης της υποτιθέμενης Γενικής Συνέλευσης (η εταιρία ήδη είχε έδρα την Κύπρο και άρα ήταν ανύπαρκτη για την Ελλάδα) που έγινε την 10-6-2016 και ακύρωνε τη μεταφορά στην Κύπρο. Στη χθεσινή εκδίκαση επικράτησε πανδαιμόνιο όταν ο δικηγόρος Γιώργος Παλάζης που εκπροσωπούσε μεταξύ άλλων Επιμελητήρια και την Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Μακεδονίας αμφισβήτησε τη νομιμοποίηση και τα πληρεξούσια των δικηγόρων της ΑΕΠΙ για να δεχτεί επίθεση για αντισυναδελφική πρακτική και ότι δεν ενημέρωσε προηγουμένως για την κίνησή του αυτή τους δικηγόρους του αντιδίκου. 

Η ουσία όμως είναι πως οι δικηγόροι της ΑΕΠΙ εφ όσον διαπιστωθεί από το δικαστήριο ότι δεν νομιμοποιούνταν να εκπροσωπούν την μη υπαρκτή εταιρία βρίσκονται αντιμέτωποι με σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Δικηγόρων αλλά και της νομοθεσίας. Πέραν αυτού οι νομικοί σύμβουλοι του ΕΒΕΑ και των πρόσθετα παρεμβαίνοντων φορέων υπέβαλαν αίτηση επίδειξης εγγράφων από την αντίδικο (ΑΕΠΙ) και συγκεκριμένα: 
1. Το Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΕΠΙ ΑΕ» με το οποίο αποφασίσθηκα η σύνταξη του συμβολαιογραφικού εγγράφου με αριθμό 12.027/26.09.2016 της Συμβολαιογράφου Αθηνών Γεωργίας Γιαννοπούλου για την εκπροσώπηση του δικηγόρου Θεμιστοκλή Κλουκίνα. 
 2. Τα νομιμοποιητικά έγγραφα δυνάμει των οποίων συντάχθηκε το ανωτέρω συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο 
3. Τα με αριθμούς 10.971,10.972 και 10.973/26.09.2016 συμβολαιογραφικά πληρεξούσια του συμβολαιογράφου Αθηνών Αθανασίου Δράγιου δυνάμει των οποίων εκπροσωπήθηκαν οι ενάγοντες μέτοχοι στην απόπειρα Εξωδικαστικής Επίλυσης της διαφοράς 
 4. Την Αίτηση Αλλοδαπής Εταιρείας για την συνέχιση στην Δημοκρατία της Κύπρου ΕΝΤ1 Έντυπο , Προσωρινό Πιστοποιητικό Συνέχειας Εταιρείας 
5. Την Αίτηση Αλλοδαπής Εταιρείας για την συνέχιση στην Δημοκρατία της Κύπρου ΗΕ2 Έντυπο, Κοινοποίηση της Διεύθυνσης του Εγγεγραμμένου Γραφείου 
6. Την Αίτηση Αλλοδαπής Εταιρείας για την συνέχιση στην Δημοκρατία της Κύπρου ΕGN Έντυπο, Συνοδευτικά Έγγραφα
7. Την Αίτηση Αλλοδαπής Εταιρείας για την συνέχιση στην Δημοκρατία της Κύπρου MEA Έντυπο, Ένορκη Δήλωση Εντεταλμένου Εκπροσώπου Αλλοδαπής Εταιρείας
8. Την Αίτηση Αλλοδαπής Εταιρείας για την συνέχιση στην Δημοκρατία της Κύπρου ME1 Έντυπο, Αίτηση Αλλοδαπής Εταιρείας για την συνέχιση στην Δημοκρατία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υπ’ αριθμό 5 έως 8 έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν από την «ΑΕΠΙ ΑΕ» για την μεταφορά της έδρας της στην Κύπρο.  

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ