Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΧΥΘΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ... ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

 ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΕΚΛΕΣ 
"Ο ΜΠΟΥΛΗΣ" ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΥΜΑΘ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ




Με καυστικές δηλώσεις αποδόμησε πλήρως την ηγεσία του κόμματος ο αποχωρήσας βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας , η οποία σφυρίζει αδιάφορα γαντζωμένη στην εξουσία. Ιδού χαρακτηριστικό απόσπασμα της δήλωσης αποχώρησης του βουλευτή με αναφορές σε έλλειμμα αξιοπρέπειας  και σε ανταλάγματα :

"Την ώρα που η Ελλάδα χάνεται, εγώ δεν μπορώ να υποστηρίζω καταστάσεις και να λειτουργώ, με βάση την κομματική υπακοή, να κάνω πως δεν ακούω τη λαϊκή αποδοκιμασία, να είμαι αναίσθητος απέναντι στη λαϊκή αγανάκτηση.

Την ώρα που η κυβέρνηση δεν μπορεί να προτείνει μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση, για το πώς θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία, εγώ δεν μπορώ να ασχολούμαι με θέσεις και αξιώματα. Ούτε μπορώ να συμβιβαστώ και σιωπήσω, με κανένα αντάλλαγμα. Δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπεια μου, δεν θυσιάζω τις πολιτικές και προσωπικές αρχές μου."

2 σχόλια:

  1. Ενας...ενας.εγκαταλειουν το καραβι των ανελ του 1,75/% στο τέλος θα ειναι μονο ο ...μουτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ