Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ Μ@ΛΑΚΕΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ Μ@ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Γιατί οι Έλληνες είναι ωραίοι ως μ@λάκες...

Γιατί ψωμολυσσάνε και αυτοί οι Έλληνες, που μπορούν να τους δώσουν δουλειές τις δίνουν σε Πακιστανούς που στη χώρα τους όχι απλά δεν έχει ανεργία αλλά εισάγουν και εργατικό δυναμικό από την Ινδία και το Μπαγκλαντες. (Αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μία ματιά στα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Πακιστάν)
Γιατί στο Αφγανιστάν της δεκαετίας του 50 και του 60, υπήρχαν υδροηλεκτρικά εργοστάσια, δρόμοι, γέφυρες, νοσοκομεία, γυναίκες που κυκυλοφορούσαν με μίνι και σπούδαζαν στα πανεπιστήμια. Σήμερα έχει καρόδρομους και γυναίκες που λιθοβολούνται γιατί φάνηκε το παπούτσι τους κάτω από τη μπούργκα. Εμείς ως "ανθρωπιστές" περιμένουμε ότι θα ενσωματωθούν στις δυτικές κοινωνίες, όταν αυτοί οι ίδιοι κατέστρεψαν τη δυτικοτραφή χώρα τους, την έκαναν ερείπια και την επέστρεψαν στην εποχή του λίθου και πολύ λέω ( Αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μία ματιά στις φωτογραφίες του Αφγανιστάν από τη δεκαετία του 50 και του 60)
Γιατί στη Συρία μόνο το 17% και στο Ιράκ μόνο το 11% της χώρας είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και θα μπορούσαν κάλλιστα οι .... "πρόσφυγες" να κάνουν εσωτερική μετανάστευση στη χώρα τους. Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο που κυκλοφορούν από τη νυχτερινή ζωή στη Συρία, τα θαλάσσια σπορ και εικόνες από το Μαραθώνιο και πολλές άλλες δραστηριότητες που καταδεικνύουν ότι η ζωή συνεχίζεται κανονικά μακριά από τους Τζιχαντιστές. (Αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μία ματιά στα επίσημα στοιχεία και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης της Συρίας)
Γιατί στη Τουρκία καταφτάνει η μισή Αφρική και η μισή Μέση Ανατολή με αεροπορικά εισιτήρια των 50 και των 70 ευρώ, χωρίς βίζα και μετά μπουκάρουν στην Ελλάδα των ηλιθίων ανθρωπιστών που δεν έχουν να φάνε αλλά έχουν για να ταϊζουν όλο το σκουπιδαριό και να ανέχονται και τις απαιτήσεις τους λες και στις χωματερές τους ζούσαν καλύτερα και ήρθαν εδώ για τουρισμό και τους απογοητεύσαμε. (Αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μία ματιά στα βίντεο των λαθρομεταναστών που το λένε φόρα παρτίδα)
Κατάλαβες Έλληνα γιατί είσαι μαλάκας; Αν δεν το κατάλαβες μπορώ να στο αναλύσω ξανά και με διαφορετικά στοιχεία

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ