Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ, Η ΞΥΝΗ

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ ... 
ΠΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ


Ακριβή μου Φωτεινή, 

πρέπει να κατανοήσεις ότι στην Π.Ε. Σερρών δεν κατοικούν μόνο Δημόσιοι Υπάλληλοι, υπάρχουν και ... ιθαγενείς ( έμποροι , αυτοαπασχολούμενοι, υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα που σήμερα δεν θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται ... από τσαμπουκά των κρετίνων εργοδοτών τους) και κυρίως άνεργοι).

Και οι μεν και οι δεν σε παραμεθόρια περιοχή εργάζονται, προς τι ο διαχωρισμός ;

Είναι ανάλγητο και προκλητικό να ζητάς να διατηρηθεί ένα επίδομα 120 ευρώ σε μισθοδοτούμενους με 1.500 ευρώ τον μήνα, ενώ κόβεται το ΕΚΑΣ  των χαμηλοσυνταξιούχων των 500 ευρώ κατά 50% και σταδιακά καταργείται το 2018, όταν στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται και με 330 ευρώ τον μήνα , το επίδομα ανεργίας είναι 350 ευρώ το μήνα και υπάρχουν ουρές συμπολιτών μας και ψηφοφόρων σου στα συσσίτια και τα κοινωνικά παντοπωλεία.


Κάποια στιγμή από τα ARMANI και τα VERSAGE πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ