Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ

     Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ 



Το όνομά του, εκτός από τον πλούτο και την κοσμική ζωή, συνδέθηκε και με τα κοινά όταν το 2010 εξέφρασε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στις αμερικανικές εκλογές του 2012. Τότε είχε υποστηρίξει τον μορμόνο και υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Μιτ Ρόμνεϊ. Προεκλογικά είχε δεσμευτεί πως με το... καλημέρα, σε περίπτωση εκλογής του, θα καταργήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Και για να σώσει την πατρίδα από τους Μεξικανούς μετανάστες , ο νέος πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι θα χτίσει τείχος κατά μήκος όλων των νότιων συνόρων και θα... υποχρεώσει τους Μεξικανούς να πληρώσουν για την κατασκευή του. 

 «Ο Ομπάμα μας έχει κάνει τριτοκοσμική χώρα, σκουπιδότοπο για τα προβλήματα των άλλων. Άφησε Μεξικό, Κίνα και άλλους να κλέψουν τις δουλειές και τα λεφτά των Αμερικανών. Η Κίνα πήρε τις δουλειές μας... Εγώ θα τις φέρω πίσω. Θα ξανακάνω την Αμερική ένα μεγάλο έθνος!», αναφώνησε σε μία από τις προεκλογικές του ομιλίες. 

Προτού αποκαλύψει ότι έχει προσωπική περιουσία άνω των 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είπε με υπεροπτικό ύφος: «Δεν χρειάζομαι τα λεφτά κανενός, δεν θα ξεπουληθώ σε κανέναν, γιατί είμαι πραγματικά πολύ, πολύ, πολύ πλούσιος!» 

 Για τον Πάπα, ο Τραμπ τόλμησε να δηλώσει σε Αμερικανό δημοσιογράφο που τον ρώτησε τι έχει να πει για τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ο οποίος θεωρεί ότι ο καπιταλισμός είναι τοξικός: «Οι τζιχαντιστές θέλουν να σκοτώσουν τον Ποντίφικα, να εισβάλουν στο Βατικανό. Ελπίζω ο Πάπας να φοβάται μόνο τον Θεό», υποστήριξε ο Τραμπ με τον δημοσιογράφο να ανταπαντά εμβρόντητος: «Θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει....».

5 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑ'Ι'ΛΑ ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗ ΣΥΣΤΙΜΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ..ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΜΠ..Α ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΩ......ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΗΣ Χ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ . Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ "ΤΣΙΠΡΙΤΙΔΑ" . ΞΕΡΕΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ "ΟΧΙ" , "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΕΒΡΑΪΛΑ ΡΕ ΗΛΗΘΙΕ ΙΑΚΧΕ
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρε μπουφο . Μηπως ξες γιατι η κορη του Ιβανκα εχει θρησκεια judaism ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ..ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΥ'Ι'Κ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ..ΤΡΑΜΠ....ΑΚΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ